Άνδρες στην μαύρη αλλοδαπή επίθεση

Παγκόσμια Studios Φλόριντα Ride αναθεώρηση

¶ ¶Έτσι, εσείς Will Smith-wannabes πιστεύετε ότι έχετε τα πράγματα να ενταχθούν στους Men in Black; Σπρώξτε τις μαύρες αποχρώσεις, εισάγετε το "πρόγραμμα προσλήψεων" στο MIB Alien Attack και μάθετε. Εκδίδονται όπλα με λέιζερ, οι επιβάτες ταξιδεύουν σε υπερσύγχρονα οχήματα μέσω ενός αλλοδαπού μολυσμένου δρόμου της Νέας Υόρκης και καταστρέφουν τα σημεία με ανατίναξη των άλλων μυστηρίων. Τα σφάλματα, όμως, εκπέμπουν πίσω. Είναι zap ή να είναι zapped το χρόνο.

Πληροφορίες οδήγησης

Σχεδιάζετε μια επίσκεψη; Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο κερδίζοντας online εισιτήρια Universal Orlando πριν από την επίσκεψή σας απευθείας από το Best of Orlando. Βρείτε εξαιρετικές τιμές για το Cabana Bay Beach Resort του Universal στο TripAdvisor.

Φανταστικό θεματικό πάρκο ανοησίες

Η διασκέδαση ξεκινάει έξω από το κτίριο. Σχεδιασμένο σαν ένα περίεργο, γενναίο περίπτερο του νέου κόσμου, γύρω στο 1964, διαφημίσεις και αφίσες διαφημίζουν το "The Universe and You" Expo. Ένα ρετρό τραγούδι θεμάτων παίζει καθώς οι επισκέπτες εισέρχονται σε ένα λαμπερό δωμάτιο της δεκαετίας του '60.

Μια εγγεγραμμένη φωνή ξεκινάει μια σιρουπομένη παρουσίαση για την αναζήτηση της ζωής στον κόσμο, αλλά σύντομα αλέθεται να σταματήσει όταν ο πράκτορας Zed (Rip Torn, ανακαλύπτοντας τον ρόλο του από την ταινία) δίνει εντολή στους "τρίβους" να εισέλθουν σε ένα μυστικό ανελκυστήρα. Μόλις εισέλθει στο εσωτερικό του, ο Zed ζητά συγγνώμη για την "ανοησία του κηλιδωμένου θεματικού πάρκου". Είναι απλώς μια προσποίηση για την προστασία της ταυτότητας του σκιώδους αρχηγείου της MIB.

Πρέπει να αγαπάτε την Universal για την κυνική και αυτοπεποίθησή της αίσθηση του χιούμορ.

Ο ανελκυστήρας παίρνει στρατοβάτες στις υπηρεσίες διαμαγνητικής αλλοδαπής μετανάστευσης και την πραγματική δράση. Αναφερόμενος στην ταινία, η εσωτερική ουρά φίδι πέρα ​​από μια αίθουσα διάλειμμα με εκπληκτικά ρεαλιστική και αστεία σκουλήκια παιδιά. Οι εκπαιδευόμενοι έπειτα περνούν από τον έλεγχο της μετανάστευσης, ολοκληρώνουν με τις τηλεοπτικές ανακοινώσεις μεγάλης οθόνης, που αποτρέπουν την επικείμενη καταστροφή. Είναι όλα σε μια μέρα για το MIB.

Μόλις φτάσουν τα οχήματα, οι νεοσύλλεκτοι εισέρχονται σε προσομοίωση εκπαίδευσης. Μετά από να πάρει μερικές potshots σε ψευδο αλλοδαπούς στόχους, όμως, Zed αναγγέλλει αναστατωμένα ότι ένα αλλοδαπό μεταφορικό πλοίο έχει συντρίψει στο Μανχάταν (OH όχι! Γιατί αυτές οι σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης εμφανίζονται πάντα στη μέση των θεματικών πάρκων βόλτες;). Φυσικά, εναπόκειται στους εκπαιδευόμενους να υπερασπιστούν τη γη από τους φυλακισμένους από έντομα φυλακισμένους. Από εκείνο το σημείο, είναι μια κακοφωνία αλλοδαπών σφαλμάτων, λέιζερ και spinouts. (Όταν τα σφάλματα πυρκαγιάς, τα οχήματα της βόλτας γυρίζουν άγρια ​​εάν τακτοποιήσουν πρώτα τα πλάνα τους.)

Να είστε προειδοποιημένοι: Όπως και αν οι ορδές των σφαλμάτων που κρύβονται σε όλη την σπηλαιώδη βόλτα δεν είναι αρκετό μιας πρόκλησης, οι επιβάτες στο όχημα που οδηγούν μαζί με τους δικούς σας είναι στην πραγματικότητα bugs σε μεταμφίεση. Φυσικά, νομίζουν ότι εσείς και οι αναβάτες του οχήματός σας είστε επίσης εξωγήινοι.

Υπερ-διαδραστική

Με τους αλλοδαπούς που κρύβονται παντού, είναι δύσκολο να βγάλεις μια λαβή στο παιχνίδι. Οι παίκτες βίντεο παιχνιδιών μπορεί να έχουν έναν ευκολότερο χρόνο βαθμολόγησης από εκείνους από εμάς που δεν απογαλακτίστηκαν από τη Nintendo. Τα όπλα λέιζερ δεν εκπέμπουν ίχνη και οι αλλοδαποί δεν έχουν σαφώς επισημασμένους στόχους. Τα σφάλματα ανταποκρίνονται περισσότερο σε βολές γύρω από τα μέτωπά τους και τα στήθη.

Είναι επίσης δύσκολο να επικεντρωθεί κανείς στην πτυχή του παιχνιδιού, επειδή η διαδρομή είναι γεμάτη με περίτεχνα animatronics, πλούσια διακοσμημένα σετ και πονηρές οπτικές σφαίρες. (Να είστε επιφυλακτικοί για το ξένο σφάλμα με το κεφάλι του Steven Spielberg.)

Με όλο τον σεβασμό προς τον Σαίξπηρ, όταν πρόκειται για θεματικά πάρκα, η ιστορία είναι το πράγμα. Η τελευταία τεχνολογία whiz-bang φοράει γρήγορα λεπτό, αν δεν εξυπηρετεί μια μεγάλη ιστορία. Με εξαιρετικά αρθρωτή animatronics, εξελιγμένα οχήματα οδήγησης και συναρπαστική, αναγνωρίσιμη ιστορία, το MIB είναι ένα φορτίο διασκέδασης.

Είναι πιο φιλόδοξο από ό, τι η παρόμοια έλξη Buzz Lightyear για το shoot-em-up στο Magic Kingdom του Walt Disney World.

Όπως και πολλά αξιοθέατα της Universal Orlando , το MIB έχει ένα μεγάλο αντίκτυπο, στο τέλος του προσώπου σας. Λαμβάνοντας τους φιλοξενούμενους, κυριολεκτικά, στην κοιλιά του θηρίου, πρέπει να εκτοξεύσουν το δρόμο τους έξω με το μεγάλο πυροβολικό. (Συμβουλή: Αυτή είναι η ώρα να χρησιμοποιήσετε το κόκκινο πλήκτρο που αναβοσβήνει στο ταμπλό του οχήματος.)

Ανάλογα με τη συλλογική βαθμολογία κάθε οχήματος, η διαδρομή προσφέρει πολλαπλές απολήξεις. Αν δεν είστε ένας έμπειρος παίκτης βιντεοπαιχνιδιών, είναι πιθανό ότι ο Will Smith θα σας δώσει τον αποστακτήριο των ηττημένων: ένα συγκαταβατικό, "Καλύτερη τύχη την επόμενη φορά, το Slick" προτού σας "νευρισιώσει". Στη συνέχεια, ίσως θα έχετε καλύτερη τύχη, τρίβει.

Άλλα διαδραστικά θεματικά πάρκα: