Πώς να επισκεφθείτε τη Βενετία σχετικά με έναν προϋπολογισμό

Η Βενετία είναι ένας προορισμός που πρέπει να δείτε για όσους επισκέπτονται την Ιταλία. Αν η Βενετία βρίσκεται στο δρομολόγιό σας, θα χρειαστείτε έναν ταξιδιωτικό οδηγό για να επισκεφτείτε αυτήν την υπέροχη πόλη και να συνεχίσετε να πληρώνετε για τον προϋπολογισμό σας. Ένα μειονέκτημα της επίσκεψης αυτής της τουριστικής mecca είναι ότι καθιστά πολύ εύκολο να πληρώσετε το κορυφαίο ευρώ για φαγητό, διαμονή και περιηγήσεις. Μάθετε τι αξίζει τον κόπο και πώς να αποφύγετε τις πεντάδες δεν θα ενισχύσει πραγματικά την εμπειρία σας.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Επιλέγοντας την εκτός εποχής, αν είναι δυνατόν. Επισκεπτόμενοι στις αρχές Μαρτίου, μπορεί να είστε σε θέση να ξοδέψετε 40% λιγότερο για ένα δωμάτιο προϋπολογισμού που ίσως να μην ήταν διαθέσιμο σε οποιαδήποτε τιμή εάν επισκεπτήκατε τον Ιούλιο. Ο αέρας του Μαρτίου στη Βενετία θα είναι ζωηρός, αλλά πιθανώς δεν είναι πιο άβολος από τη ζέστη του καλοκαιριού. Να προσέχετε ότι, το φθινόπωρο, οι ετήσιες πλημμύρες κλείνουν μερικές φορές τα βασικά αξιοθέατα.

Βρείτε τη βάση του σπιτιού σας

Ψάξτε για τα δωμάτια που βρίσκονται πιο κοντά στα μέρη που θέλετε να επισκεφθείτε - ακόμα κι αν αυτά τα καταλύματα είναι λίγο πιο ακριβά. Θα εξοικονομήσετε χρήματα και πολύτιμο χρόνο για τη μετακίνηση. Τα λογικά δωμάτια στη Βενετία τείνουν να είναι πολύ μικρά και μερικές φορές στο τέλος αρκετών απότομων κλιμακοστασίων. Θυσίαστε το δωμάτιο με τα βλέφαρα και τις δαντέλες με δαντέλα, αλλά μην θυσιάζετε την ασφάλεια ή την καθαριότητα.

Φτηνά τρώει

Οι ιδιαίτερα τουριστικές περιοχές όπως το Ριάλτο και η πλατεία San Marco είναι γεμάτες με ακριβά και κάπως απρόσωπα εστιατόρια. Αυτά είναι τα είδη των τόπων όπου οι κακομαρτημένοι τουρίστες ρίχνουν μεγάλα δολάρια για ένα ελαφρύ γεύμα και στη συνέχεια διαμαρτύρονται για αυτό για χρόνια.

Αντ 'αυτού, στρέψτε προς εκεί όπου οι ντόπιοι τρώνε. Το τμήμα Dorsoduro της Βενετίας (κύρια γραμμή βαπορέτου στην Ponte dell'Accademia) γεμίζει με τρατορίες γειτονιάς που είναι γιορτινές και φθηνές. Εδώ ή στο San Polo, μπορείτε να δειπνήσετε με τους ντόπιους για ένα κλάσμα του κόστους που οι τουρίστες πληρώνουν σε ελαφρώς πιο βολικές θέσεις.

Τριγυρίζω

Οι βόλτες με γόνδολα είναι ρομαντικές αλλά πολύ ακριβές - μια μοναδική εμπειρία, στην καλύτερη περίπτωση και μπορεί να υποστηριχθεί αποτελεσματικά ότι οι γόνδολες πρέπει να παραληφθούν εντελώς. Αντ 'αυτού, σχεδιάστε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα ναυπηγείων της Βενετίας, το οποίο είναι ένα είδος πλωτής υπηρεσίας λεωφορείων. Αναζητήστε τα βασικά ναύλα για να βοηθήσετε στον προγραμματισμό του προϋπολογισμού σας, αλλά πιθανόν να βρείτε τα καλύτερα εισιτήρια με ένα από τα περάσματα. Υπάρχει ένα 24ωρο εισιτήριο για ένα εισιτήριο 48 ωρών και διαθεσιμότητα επτά ημερών. Εάν πληρώσετε εκ των προτέρων, οι εκπτώσεις είναι δυνατές μέσω της VeneziaUnica.

Δοκιμάστε τα νησιά

Το κοντινό νησί Μουράνο είναι γνωστό για τους γυμνιστές τεχνίτες του. Τείνει να είναι λίγο τουριστικός, αλλά αξίζει να το δούμε. Οι διαδηλώσεις είναι δωρεάν, αλλά κάποιοι τελειώνουν στο εκθεσιακό χώρο, όπου συχνά είναι μια όχι τόσο λεπτή πίεση για αγορά.

Το νησί Burano είναι γνωστό για τις δαντελωτές δαντέλες του και για τα παστέλ χρώματα σπίτια που οι ψαράδες στη θάλασσα μπορούν να εντοπίσουν ως ορόσημα. Για να φτάσετε στο Μπουράνο απαιτείται μια διαδρομή 40 λεπτών με πορθμείο, αλλά το ταξίδι είναι μια ωραία αλλαγή ρυθμού μετά από ώρες περιήγησης σε στενούς βενετσιάνικους δρόμους.

Περιπλανηθείτε και εξερευνήστε

Ο χρόνος είναι χρήμα στις διακοπές, οπότε μην σπαταλάτε κανένα εμπόρευμα. Πολλοί επισκέπτες για πρώτη φορά ξοδεύουν χρόνο προσπαθώντας να ακολουθήσουν συστάσεις οδηγού για εστιατόρια και ψώνια.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ενετικές διευθύνσεις προκαλούν σύγχυση, ακόμη και στους ντόπιους και μόλις προσθέσετε ένα γλωσσικό φράγμα στην εξίσωση, μπορεί να γίνει σχεδόν αδύνατο να βρεθεί εκείνο το μικρό εστιατόριο που σερβίρει τέλεια ζυμαρικά. Κάντε τις δικές σας ανακαλύψεις ακολουθώντας έναν απλό κανόνα: Αφήστε τις τουριστικές ζώνες και εξερευνήστε μόνοι σας.

Κάντε το μεγαλύτερο μέρος της Βενετίας

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να απομνημονεύσετε την εμπειρία σας στη Βενετία που δεν έχει καμία σχέση με το να δείτε όλα τα αξιοθέατα στον οδηγό. Κατασκευάστε τις δικές σας ειδικές διακοπές σκεπτόμενοι έξω από το κουτί. Ορισμένες ιδέες για να ξεκινήσετε ακολουθήστε: