Βρείτε τον παράδεισο στα νησιά της Κόστα Ρίκα

Καταδύσεις παγκόσμιας κλάσης, παραλίες με άμμο από ζάχαρη και υπέροχες απόψεις επισκεπτών Beckon

Η Κόστα Ρίκα είναι διακοπές ονείρου για τους τυχοδιώκτες και τους λάτρεις της φύσης, με τις παρθένες αμμουδιές της με άμμο, τα ηφαίστεια και την αφθονία της άγριας πανίδας. Αυτά τα νησιά από την ακτή είναι ένας παράδεισος στον εαυτό τους που κανένας επισκέπτης δεν πρέπει να χάσει.

Tortuga

Λαϊκή σε όλη τη χώρα ως το πιο όμορφο και ειδυλλιακό νησί της Κόστα Ρίκα, το νησί Tortuga - νησί χελωνών στα αγγλικά - είναι ένας αγαπημένος προορισμός ημερησίων ταξιδιών.

Αυτό το νησί της Κόστα Ρίκα, στα ανοικτά των ακτών της χερσονήσου Nicoya στην ακτή του Ειρηνικού, διαθέτει αμέτρητες εκτροπές για να γεμίσει μια ηλιόλουστη μέρα, από καγιάκ και ψάχνει μέσα από γυάλινα βυθίσματα, σε κολύμβηση με αναπνευστήρα και κολύμπι, σε πεζοπορία στους δασωμένους λόφους. Ή γνωρίζετε, απλά κατευθυνθείτε προς την παραλία για λίγο ήλιο και σερφάρετε στον πανέμορφο Ειρηνικό. Υπάρχει ακόμη και μια περιήγηση με κουβούκλιο και φερμουάρ πορεία επένδυση για περιπετειώδη ψυχές για να απολαύσετε. Αν βρίσκεστε σε καταδύσεις, αυτό είναι το μέρος για αυτό. Μπορεί να βλέπετε ψάρια αγγέλου, καρχαρίες, δελφίνια Spinner, χταπόδι και στίγματα. Υπάρχει επίσης ένας χώρος κατάδυσης με βυθισμένα σκάφη. θα χρειαστείτε έναν οδηγό για να σας πάει εκεί. Οι περισσότερες βάρκες κατευθύνονται προς το Tortuga από την Playa Jaco , αν και είναι επίσης δυνατό να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι από Puntarenas ή Playa Montezuma . Η βόλτα με το σκάφος, περίπου 90 λεπτά από την ηπειρωτική χώρα, είναι μια απόλαυση από μόνη της, με υπέροχη θέα στο δρόμο.

Isla del Cano

Το Isla del Cano της Κόστα Ρίκα, ακριβώς έξω από την χερσόνησο της Οίας στον Ειρηνικό, είναι ένα συναρπαστικό μέρος για πολλούς λόγους.

Επειδή το νησί της Κόστα Ρίκα είναι ένα βιολογικό απόθεμα, τα νερά της απλά διογκώνονται με θαλασσινά πλάσματα, ιδανικά για ψαροντούφεκο και καταδύσεις. Οι θαλάσσιες χελώνες, τα δελφίνια και τα λοβό των φαλαινών συχνά φαίνονται να γλιστρούν μέσα από το κανάλι. Αυτό το όμορφο νησί περιβάλλεται από το μεγαλύτερο ποσό κοραλλιών στην πλευρά του Ειρηνικού της Κόστα Ρίκα και το αφρώδες νερό.

Υπάρχει ένας λόγος που ο Isla del Cano είναι γνωστός για τις καταδύσεις του. Αλλά η κατάδυση ελέγχεται επειδή είναι αποθεματικό, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε τη σειρά σας. Συναρπαστικά, μυστηριώδεις πέτρινες σφαίρες είναι διάσπαρτες πάνω στο νησί - το μεγαλύτερο ζυγίζει 2 τόνους. Η αρχαιολογική σημασία τους δεν είναι ακόμα γνωστή, αν και είναι βέβαιο ότι το νησί χρησιμοποιήθηκε ως τόπος ταφής από παράκτιες αυτόχθονες φυλές.

Νήσος Κοκό

Το νησί Cocos είναι ίσως ο πιο γνωστός και δημοφιλής νησιώτικος προορισμός της Κόστα Ρίκα - η διαδρομή με βάρκα 36 ωρών από την Puntarenas αξίζει περισσότερο. Βρίσκεται σε απόσταση 340 μιλίων από την ακτή του Ειρηνικού, το νησί είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και στην ίδια κατηγορία με τα νησιά Γκαλαπάγκος. το Cocos Ridge των υποθαλάσσιων ηφαιστείων πηγαίνει από την Κόστα Ρίκα στο βόρειο τμήμα των Γκαλαπάγκων. Το νησί Cocos είναι το μόνο μέρος της κορυφογραμμής Cocos που βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο Ζακ Κούστεου κάλεσε τον Κόκο "το ωραιότερο νησί στον κόσμο" για έναν λόγο. Πολυάριθμα φυτικά και ζωικά είδη είναι ενδημικά στην Κόκος και μαζί με το ημιδιαφανές νερό, τα δάση, τα ποτάμια και τους καταρράκτες, ένα νησί είναι ένα εξαιρετικό μέρος για φυσική ανακάλυψη. Είναι μια από τις 10 πρώτες τοποθεσίες καταδύσεων στον κόσμο λόγω του πλούτου της θαλάσσιας ζωής στα νερά της.

Οι κυνηγοί θησαυρών, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή: Αυτό το απομακρυσμένο νησί της Κόστα Ρίκα ήταν κάποτε ένα από τα αγαπημένα κρησφύγετα των πειρατών και ενέπνευσε το «Θησαυρό νησί» του Robert Louis Stevenson. Όλο το νησί και το νερό που το περιβάλλει αποτελούν το Εθνικό Πάρκο Νησί Κόκο, ονομασία που εξασφαλίζει ότι προστατεύονται τα φυσικά του προτερήματα.