Ψώνια στην Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια

Τα καλύτερα μέρη για ψώνια στην Αλεξάνδρεια

Οι αγορές στην Αλεξάνδρεια είναι μια εμπειρία που δεν μπορείτε να χάσετε! Η ιστορική πόλη έχει μια ποικιλία από μοναδικά καταστήματα που κυμαίνονται από τις αντίκες μέχρι τις γκαλερί τέχνης μέχρι τα καταστήματα κοσμημάτων στα καταστήματα αναμνηστικών. Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους προορισμούς για ψώνια στην Αλεξάνδρεια.

Παλιά πόλη Αλεξάνδρεια
Μια ποικιλία καταστημάτων συγκεντρώνονται γύρω από την King Street στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας, που πωλούν αντίκες, βιοτεχνίες, έπιπλα σπιτιού, μοναδικά δώρα και νόστιμες λιχουδιές.

Η ιστορική πόλη είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για ψώνια γιατί θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από μπουτίκ, πολλά από τα οποία ανήκουν και λειτουργούν από τους κατοίκους της περιοχής. Δείτε μια λίστα καταστημάτων.

Κέντρο Τεχνών Torpedo Factory
105 North Union Street, Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια. Η κορυφαία περιοχή του ποταμού Potomac, η Torpedo Factory είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αγοράσετε πρωτότυπα έργα τέχνης όπως έργα ζωγραφικής, αγγειοπλαστική, κοσμήματα, γλυπτική, γυαλί, φωτογραφίες και πολλά άλλα. Φροντίστε να αφήσετε αρκετό χρόνο για ψώνια και να παρατηρήσετε ορισμένους καλλιτέχνες που εργάζονται στα στούντιο τους.

Η αγορά αγροτών της Αλεξάνδρειας
301 King Street, Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια. Είπε ότι είναι η παλαιότερη συνεχώς λειτουργούσα αγορά αγροτών στις ΗΠΑ, η αγορά αγροκτημάτων της Αλεξάνδρειας προσφέρει κρέας, γαλακτοκομικά, ψάρια, φρούτα και λαχανικά. Είναι ανοικτό για ψώνια όλο το χρόνο τα Σάββατα, από τις 5 έως τις 10:30 π.μ.

Κέντρο πόλεων Potomac
3671 Jefferson Davis Hwy. Αλεξάνδρεια, Βιρτζίνια.

Ολοκληρώθηκε το 1997, το εμπορικό κέντρο Potomac Yard, είναι ένα εμπορικό κέντρο 589.856 τετραγωνικών ποδιών στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια με διάφορα καταστήματα, εστιατόρια και κινηματογραφικές αίθουσες. Προχωρήστε σε αυτήν την κοντινή εμπορική περιοχή, αν ψάχνετε για τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης όπως το Barnes & Noble, το Best Buy, το Old Navy, το Children's Place, το Sports Authority, το Target και πολλά άλλα.

Υπάρχει επίσης μια αποθήκη τροφίμων Shoppers, Regal Cinemas και πολλά εστιατόρια.

Διαβάστε περισσότερα για την Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας.