Ο οδηγός για τους καιρούς και τους εκδηλώσεις του επισκέπτη για ταξίδια στην Κίνα τον Ιούνιο

Ιούνιος Επισκόπηση

Ο Ιούνιος βλέπει την έναρξη του πραγματικού καλοκαιριού στην Κίνα. Είναι επίσης ένας από τους πιό υγρούς μήνες του έτους για όλη την Κίνα. Τα temps αρχίζουν να σημειώνουν προς τα πάνω και η υγρασία θα φέρει έξω τον ιδρώτα του μέσου. Είναι ακόμα πιο δροσερό και λιγότερο υγρό από τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο , αλλά θα χρειαστείτε ακόμα το μαντήλι σας για να βουτήξετε στο φρύδι.

Η Βόρεια Κίνα, όπως το Πεκίνο και ο Χαρμπίν, θα αισθανθούν ξηρότερη από την κεντρική και τη νότια Κίνα, όπου η υγρασία θα αρχίσει πραγματικά να εγκατασταθεί αυτό το μήνα.

Ιούνιος Καιρός

Προτάσεις συσκευασίας για τον Ιούνιο στην Κίνα

Ο Ιούνιος μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να πακετάρει σωστά. Μπορεί να είναι πραγματικά ζεστό σε υγρό σε μεγάλο μέρος της Κίνας και στη συνέχεια να κρυώσει σε άλλα μέρη και σε υψόμετρο. Φυσικά, αν θα είστε στα ζεστά και υγρά μέρη, οι μονάδες κλιματισμού θα είναι σε πλήρη ταχύτητα.

Έτσι, εάν είστε ευαίσθητοι στον κλιματισμό, τότε ίσως χρειαστείτε ένα ελαφρύ πουλόβερ για δροσερά μέσα στο περιβάλλον και μερικά βράδια.

Όπως αναφέρθηκε, τον Ιούνιο είναι ένας από τους πιο υγρούς μήνες στην Κίνα, οπότε θα χρειαστεί να προετοιμαστείτε και σε αυτό το μέτωπο. Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για συσκευασία για ταξίδια τον Ιούνιο:

Τι είναι υπέροχο για την επίσκεψη στην Κίνα τον Ιούνιο

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Ιούνιο

Εάν είστε πολύ ευαίσθητοι στη θερμότητα και την υγρασία, τότε τον Ιούνιο (καθώς και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ) δεν είναι καιρός να ταξιδέψετε στην Κίνα.

Ο καιρός μπορεί να είναι εξουθενωτικός αν δεν τακτοποιείτε καλά σε ζεστά και υγρά κλίματα.

Αλλά κοιτάξτε από τη φωτεινή πλευρά, σχεδόν παντού είναι κλιματιζόμενος, ώστε να μπορείτε να δροσιστείτε. Απολαύστε την Κίνα τον Ιούνιο!

Ο μήνας του καιρού κατά μήνα

Ιανουάριος στην Κίνα
Φεβρουάριο στην Κίνα
Μαρτίου στην Κίνα
Απρίλιο στην Κίνα
Μάιος στην Κίνα
Ιουνίου στην Κίνα
Ιουλίου στην Κίνα
Αυγούστου στην Κίνα
Σεπτεμβρίου στην Κίνα
Οκτώβριο στην Κίνα
Νοέμβριος στην Κίνα
Δεκεμβρίου στην Κίνα