Οδηγός επισκεπτών της Κίνας τον Μάιο

Μάιος Επισκόπηση

Ο Μάιος είναι ασφαλώς ένας αγαπημένος μήνας στην Κίνα. Μπορείτε να εξαρτήσετε λίγο από το να είναι ζεστό και ζεστό, ενώ η θερμότητα και η υγρασία του καλοκαιριού δεν έχουν ακόμη βγει. Η χώρα έχει πράσινο και τα λουλούδια είναι σε πλήρη άνθιση. Παίρνετε συχνά μερικούς καθαρούς μπλε ουρανούς στις μεγάλες πόλεις και υπάρχει μόνο μια συνολική καλή αίσθηση στον αέρα.

Η Βόρεια Κίνα, όπως το Πεκίνο, είναι όμορφη. Θα είστε σχετικά ξηροί και οι θερμοκρασίες είναι συνήθως πολύ άνετες.

Σε όλη την κεντρική και νότια Κίνα θα είναι ακόμα υγρό, αλλά η θερμοκρασία θα έχει θερμανθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην αισθάνεται άβολα, σε αντίθεση με τον κρύο, τον υγρό χειμώνα και την νωρίς την άνοιξη. Θα χρειαστείτε ακόμα τα εργαλεία βροχής, αλλά θα πρέπει να έχετε πολλές ωραίες μέρες.

May Weather

Οι καιρικές συνθήκες είναι μεταβλητές σε μια τόσο μεγάλη χώρα όπως η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Μπορείτε να ελέγξετε τον καιρό ανά περιοχή ανάλογα με το πού πηγαίνετε.

Μπορεί να δει την έναρξη της τουριστικής περιόδου σε μέρη όπως το Θιβέτ και τη Βόρεια επαρχία Gansu, όπου έχει θερμανθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε η περιοδεία είναι άνετη. Αλλά τα πλήθη δεν ξεκινούν πραγματικά να κλωτσούν μέχρι αργότερα το καλοκαίρι, όταν τα σχολεία είναι έξω. Συνεπώς, είναι μια ωραία εποχή για να ταξιδέψετε.

May Weather από την Major City

Προτάσεις συσκευασίας May

Τέλος, μέχρι τον Μάιο, μπορείτε να χάσετε μερικά στρώματα ή τουλάχιστον να τα κάνετε ελαφρύτερα. Δεν θα χρειαστείτε πολλά εργαλεία ψυχρού καιρού, εκτός αν πηγαίνετε σε μεγάλα υψόμετρα.

Τι είναι σπουδαίο για την επίσκεψη στην Κίνα το Μάιο

Τι δεν είναι τόσο μεγάλη για την επίσκεψη στην Κίνα τον Μάιο