Πρέπει να αγοράσω εισιτήρια τρένων προς σημείο στην Ευρώπη;

Πώς να αγοράσετε εισιτήρια σαν Ευρωπαίοι

Ερώτηση: Πρέπει να αγοράσω προκαταβολικά εισιτήρια τρένου Point to Point στην Ευρώπη;

"Θα θέλαμε να πάμε με το τρένο από το Λονδίνο στη Ρώμη και να επιστρέψουμε. Δεν θέλουμε να περάσουμε, απλά θέλουμε να πάμε στο σταθμό και να αγοράσουμε ένα εισιτήριο για την επόμενη θέση. σταθμό χωρίς χρονοδιάγραμμα και να πάρετε σε ένα τρένο; Είναι αυτό που συχνές; "

Απάντηση: Το ταξίδι με το τρένο αποτελεί τη μέση μεταφορά της επιλογής στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια για σοβαρό λόγο: η Ευρώπη είναι αρκετά πυκνή ώστε τα ταξίδια με τρένο να είναι αποτελεσματικά και να σας μεταφέρουν από το κέντρο της πόλης στο κέντρο της πόλης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν το κάνουμε.

Έτσι, συχνά τα τρένα τροφοδοτούν τις μεγάλες διαδρομές - και οι περισσότεροι σιδηροδρομικοί σταθμοί, ειδικά στις μεγάλες πόλεις, περιβάλλονται από ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών τιμών.

Έτσι λοιπόν η σύντομη απάντηση είναι ναι, μπορείτε να εμφανίσετε σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό, να αγοράσετε ένα εισιτήριο για τον επόμενο προορισμό σας, hop ένα τρένο, και να ξεφύγετε από την πόλη. Έχω χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο ταξιδιού για χρόνια. Με πολλούς τρόπους, είναι η αγαπημένη μου μέθοδος να βλέπω τις πόλεις της Ευρώπης.

Πλεονεκτήματα? Μπορείτε να πάτε όπου θέλετε όταν θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη σε μια ειδοποίηση στιγμών χωρίς εξαργύρωση ενός εισιτηρίου που έχετε πληρώσει στο παρελθόν.

Σχεδιάζοντας μια ξέγνοιαστη, σιδηροδρομική διακοπή από σημείο σε σημείο

Ναι, κάποιος προγραμματισμός, ακόμη και για ξέγνοιαστες διακοπές, είναι απαραίτητος. Όταν έρχομαι σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να ελέγξω τις ώρες αναχώρησης των τρένων που πηγαίνουν στον επόμενο προορισμό μου χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα αναχώρησης - συνήθως μια κίτρινη έγχρωμη αφίσα εμφανώς εμφανιζόμενη στους σταθμούς. Με αυτό τον τρόπο ξέρω πώς να προγραμματίσετε την αναχώρηση. αν θέλω να αναχωρήσω το βράδυ, μπορώ να φτιάξω ρυθμίσεις στο ξενοδοχείο μου για να στοιβάζονται οι τσάντες μου μετά το check out.

Το πλύσιμο του χρονοδιαγράμματος αναχωρήσεων είναι ένα από τα διασκεδαστικά πράγματα για το ταξίδι με τρένα. Όπως ατενίζοντας λαχταρά έναν χάρτη της περιοχής των ονειρεμένων διακοπών σας, όλες οι πόλεις που έχετε ακούσει και διαβάσετε είναι αναρτημένες σε αυτό το πρόγραμμα, έτοιμοι να επιλέξετε και να επιλέξετε ανάλογα με τις ιδιοτροπίες σας της στιγμής. Ακόμα κι αν είστε σίγουροι για τον επόμενο προορισμό σας, μπορείτε να ανακαλύψετε εναλλακτικές διαδρομές προς τον προορισμό σας που προσφέρουν ενδιαφέρουσες δυνατότητες διακοπής.

Η Ευρώπη είναι το στρείδι σας όταν παίρνετε το τρένο.

Εντάξει, είμαι πεπεισμένος. Πώς μπορώ να ελέγξω τα προγράμματα στο διαδίκτυο, μόνο για να βεβαιωθώ;

Οι πιο έμπειροι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν τη γερμανική ιστοσελίδα Die Bahn, η οποία έχει ένα αγγλικό τμήμα για τους "διεθνείς ταξιδιώτες". Μπορείτε να βρείτε τις περισσότερες διαδρομές τρένων εδώ. Αλλά να γνωρίζετε ότι οι μικρότερες τοπικές αμαξοστοιχίες, καθώς και ορισμένες αμαξοστοιχίες που εκμεταλλεύονται ιδιωτικές διαδρομές, δεν είναι πιθανό να βρίσκονται σε αυτό το χρονοδιάγραμμα.

Αλλά δεν μιλώ τις γλώσσες των τόπων που πηγαίνω!

Ένα από τα πλεονεκτήματα ενός δελτίου Eurail είναι ότι συχνά μπορείτε να το τραβήξετε έξω και να πάρετε ένα τρένο. Δεν χρειάζεται να ασχολείστε με πράκτορες εισιτηρίων. Βρείτε εάν ένα Rail Pass θα σας εξοικονομήσει χρήματα . Αν ναι, ένα δελτίο σιδηροδρόμων είναι απίθανο να περιορίσει το "carefreeness" σας ένα κομμάτι και μπορεί να το ενισχύσει αν επιλέξετε σωστά. Θυμηθείτε, θα πρέπει να αγοράσετε το Rail Pass σας εκ των προτέρων εκτός της ΕΕ.

Αγοράζοντας εισιτήρια από σημείο σε σημείο σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να παραμείνετε στην ουρά και ενδέχεται να συναντήσετε πρακτορεία εισιτηρίων που δεν μιλούν αγγλικά. Τι τότε? Να είναι πολυμήχανος. Γνωρίστε τον προορισμό σας, γνωρίζετε την ώρα που επιθυμεί το τρένο σας, ξέρετε τι τάξη θέλετε και αν είναι δυνατόν να τα γράψετε και να παραδώσετε το χαρτί στον πράκτορα. Χρησιμοποιήστε τα σήματα χειρός εάν θέλετε. Αν μπορώ να το κάνω, μπορείτε και εσείς. Πιστέψτε με, έχουν ακούσει όλα πριν και μπορούν να το αντιμετωπίσουν.

Σήμερα τα παράθυρα των εισιτηρίων δίνουν τη θέση τους σε μηχανήματα που λαμβάνουν μετρητά ή πιστωτικές κάρτες για να αγοράσουν εισιτήρια τρένων. Μερικές φορές δουλεύουν με μια κάρτα μαγνητικής ταινίας και μερικές φορές παίρνουν ένα chip και pin κάρτα, αλλά οι περισσότεροι παίρνουν μετρητά επίσης.

Τι τρένα πρέπει να σχεδιάσω εκ των προτέρων;

Εάν σχεδιάζετε να προσγειωθείτε στο Λονδίνο αλλά αφήστε αμέσως για το Παρίσι ή τις Βρυξέλλες στο Eurostar , πιθανότατα θα θελήσετε να πάρετε αυτά τα εισιτήρια εκ των προτέρων για να σας εξοικονομήσει τον κόπο να το αντιμετωπίσετε όλοι ενώ βρίσκεστε αεριωθούμενος και κουρασμένος. Βοηθά πραγματικά να έχει αυτό το πρώτο στην τσέπη σας. Δοκιμάστε το Κέντρο Κρατήσεων Eurostar της Rail Europe (Book Direct) για να βρείτε ένα εισιτήριο Eurostar που μπορείτε να αγοράσετε εκ των προτέρων. Μπορείτε να μάθετε να ασχολείστε αργότερα με τα βραδύτερα τρένα ή να τα αγοράσετε από την Rail Europe (Book Direct). Η αγορά ενός εισιτηρίου σιδηροδρομικής μεταφοράς και η αποστολή του σε σας θα είναι ακριβότερη από την αγορά του στη χώρα στην οποία ταξιδεύετε.

Τι συμβαίνει εάν το τραίνο που επιλέγω είναι υπερβολικά γεμάτο;

Μερικές φορές θα επιλέξετε μια διαδρομή που είναι πολύ δημοφιλής τόσο στους ντόπιους όσο και στους τουρίστες. Αυτό συμβαίνει συχνά στην Ιταλία, όπου το ταξίδι με τρένο είναι σχετικά φθηνό και όλοι το χρησιμοποιούν. μερικές φορές οι άνθρωποι είναι τόσο γεμάτοι στο διάδρομο που κανείς δεν μπορεί να κινηθεί. Η απάντηση? Βρείτε τον αγωγό, ρωτήστε αν υπάρχουν θέσεις στην πρώτη τάξη και εάν υπάρχουν, πληρώστε για αναβάθμιση για εκείνο το σκέλος του ταξιδιού σας.

Αυτό είναι. Απολαύστε το ταξίδι σας στην Ευρώπη.