Ο βασικός οδηγός για το χιονοδρομικό κέντρο Okemo Mountain

Το Okemo Mountain Resort στο Ludlow, Βερμόντ, απονέμεται συχνά για την ποιότητα του χιονιού, το καλλωπισμό, την οικογενειακή ατμόσφαιρα και τα προγράμματα εκμάθησης για παιδιά. Είναι διάρκειας δύο ωρών από το Albany, τρεις από τη Βοστώνη και περίπου τέσσερις από το Μόντρεαλ.

Η ετήσια χιονόπτωση είναι περίπου 199 εκατοστά το χρόνο. Το βάθρο του θέρετρου είναι 1,134 πόδια και η κορυφή είναι 3,344 πόδια. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές αλπικές περιοχές στο θέρετρο: Jackson Gore Peak, Solitude Peak, South Face, Glades Peak και South Ridge.

Τα δρομολόγια και τα ποτάμια της Okemo ποικίλλουν με 20 ανελκυστήρες (μία καρέκλα με έξι πακέτα έξι πακέτων με θερμαινόμενα καθίσματα, ένα τετράγωνο με φυσαλίδες υψηλής ταχύτητας, οκτώ επιπλέον καρέκλες - τέσσερις από αυτές με μεγάλη ταχύτητα, τρεις τριπλές καρέκλες και επτά ανελκυστήρες επιφάνειας).

Εδαφος

Το χιονοδρομικό κέντρο Okemo έχει 667 στρέμματα. 2,200-πόδι κατακόρυφη πτώση (υψηλότερη στο νότιο Βερμόντ)? 32% αρχάριος? 37% ενδιάμεσο. 31% εμπειρογνώμονας / προχωρημένο.

Μαζί με το σύστημα μονοπατιών Okemo, υπάρχουν πολλά δημιουργικά πάρκα εδάφους στο θέρετρο: Okemo Superpipe, η ζώνη, το πάρκο Tomahawk, το Hot Dog Hill Terrain Park (εισαγωγικό), το OMS Crazy Train Progression Park, το Robbins 'Nest, το Broken Arrow, το NASTAR Race Arena , και Bounder Park, κοντά στην περιοχή snowtubing.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ανελκυστήρες ξεκινούν από $ 100 για ενήλικες (19-64), $ 88 για νέους ενήλικες (13-18) και ηλικιωμένους (65-69) και $ 76 για νέους και ηλικιωμένους (69+), από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός των διακοπών. Τα Σαββατοκύριακα, τα εισιτήρια εκτός των διακοπών κοστίζουν $ 110 για τους ενήλικες, $ 97 για τους νέους ενήλικες και τους ηλικιωμένους και $ 84 για τους νέους και τους ανώτερους ηλικιωμένους. Τα εισιτήρια διακοπών είναι 115 δολάρια για τους ενήλικες, 101 δολάρια για νέους ενήλικες και ηλικιωμένους και 87 δολάρια για τους νέους και τους ανώτερους ηλικιωμένους.

Οι περίοδοι διακοπών για την εποχή 2017/18 περιλαμβάνουν τις 23 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου και τις 17 και 23 Φεβρουαρίου.

Εκπτώσεις και προσφορές προσφέρονται για τους κατοίκους του Βερμόντ και του Νιου Χάμσαϊρ, για τους στρατιωτικούς και για τους φοιτητές.

Το πρόγραμμα Take 60 του Okemo παρέχει ένα κουπόνι επιστροφής-επίσκεψης εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το χιόνι στην πρώτη σας ώρα στο θέρετρο.

Φαγητό και ποτό

Εκτός από τις παρακάτω επιλογές για βουνό, ελέγξτε το ακμάζον χωριό Ludlow της Νέας Αγγλίας με την γοητευτική Main Street:

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Εξοπλισμός ενοικίασης βρίσκεται στο Shop Rental Shop και στο κατάστημα ενοικίασης Jackson Gore Rental Shop. Μπορείτε να νοικιάσετε εξοπλισμό σκι από τη Volkl, Elan και Nordica και τον εξοπλισμό snowboard από το Burton, το Snowmount Salomon, το σκι και το Giro Atomic Telemark, καθώς και τα εργαλεία απόδοσης.

Μαθήματα και κλινικές

Οι επιλογές των παιδιών για μαθήματα περιλαμβάνουν ομάδες (ηλικίες 7+), ιδιωτικές (ηλικίες 2+) και φροντίδα ημέρας "Penguin Playground". Τα εποχιακά προγράμματα είναι "Little Dippers" (ηλικία 3 ετών), "Χιονάδα" (ηλικίες 4-6) και "Mountain Explorers" (ηλικίες 7-14). Τα προχωρημένα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα "AmplitudePLUS", όπου θα ελέγξουν τους προχωρημένους groomers για τα χτυπήματα, τα πάρκα εδάφους, το Superpipe, τα λιβάδια και τα οριακά δέντρα. Ακόμα πιο εξελιγμένοι σκιέρ ηλικίας 8-19 ετών θα πρέπει να ελέγξουν τα προγράμματα αγώνων και αγωνισμάτων.

Οι ενήλικες μπορούν να πάρουν ομαδικά ή ιδιωτικά μαθήματα. Οι γυναίκες μπορούν να συμμετέχουν σε ειδικά προγράμματα πέντε ημερών, τριών ημερών ή μιας ημέρας "Sunday Fun Day".

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Κατάλυμα

Οι επιλογές καταλύματος στο Okemo περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, συγκυριαρχίες, B & B, πανδοχεία, εξοχικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα σπίτια. Ανάλογα με το πόσο κοντά θέλετε να βρίσκεστε στις πλαγιές υπάρχουν ski-in, εγκαταστάσεις σκι, καταδύσεις, θέσεις προσβάσιμες με λεωφορείο και καταλύματα στην κοιλάδα. Ονομάσαμε Jackson Gore Inn το καλύτερο σκι-σε, ξενοδοχείο σκι στο Βερμόντ, καθώς βρίσκεται λίγα βήματα από το Coleman Brook Express Quad.