Πώς να κάνετε ένα φύλλο τρίβοντας αυτή την πτώση

Ένα διασκεδαστικό, φιλικό προς το παιδί τρόπο για τη διατήρηση των αναμνήσεων των ημερών πτώσης

Κάνοντας το τρίψιμο των δικών σας φύλλων είναι ένα μεγάλο έργο σκάφους πτώσης που σας επιτρέπει να διατηρείτε τις αναμνήσεις του ταξιδιού σας πτώσης στη Νέα Αγγλία . Όταν βρείτε φύλλα που έχουν διασκορπιστεί στο έδαφος που είναι απλά αρκετά για να χαθούν, τα αποθηκεύσετε για τρίψιμο! Και αν βρίσκεστε μακριά από τη Νέα Αγγλία, μπορείτε να ζητήσετε μερικά δωρεάν φύλλα μέσω ταχυδρομείου για να χρησιμοποιήσετε τέτοιου είδους έργα τέχνης φιλικά προς τα παιδιά.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 15 λεπτά

Εδώ είναι πώς να κάνετε ένα τρίψιμο φύλλα:

  1. Συλλέξτε όσα όμορφα φύλλα πτώσης, όπως μπορείτε να βρείτε όλων των μορφών και μεγεθών καθώς εξερευνείτε τη Νέα Αγγλία.
  2. Σε ένα κομμάτι απλού λευκού χαρτιού, η θέση φεύγει από την πλευρά της φλέβας σε ένα μοτίβο που βρίσκετε ευχάριστο.
  3. Τοποθετήστε ένα άλλο φύλλο απλού λευκού χαρτιού πάνω από το επάνω μέρος των φύλλων, βεβαιώνοντας ότι τα φύλλα κάτω δεν μετακινούνται.
  4. Επιλέξτε τα κραγιόνια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το τρίψιμο των φύλλων σας. Οποιοδήποτε χρώμα θα λειτουργήσει, αλλά προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε χρώματα πτώσης όπως κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και χρυσό. Ξεκολλήστε τα περιτυλίγματα χαρτιού, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς να τα εμποδίζετε.
  5. Γυρίστε ένα κραγιόνι στο πλάι του και τρίψτε απαλά το πάνω φύλλο χαρτιού. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε το τρίψιμο σας σε μια επίπεδη, σκληρή επιφάνεια, έτσι ώστε τα φύλλα να μην γλιστρήσουν γύρω και τα σχήματα των φύλλων θα φαίνονται πιο ξεχωριστά στο χαρτί.
  6. Οι εικόνες των φύλλων θα εμφανιστούν μαγικά στο χαρτί! Πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα κρασιού και φυλλώματα για να δημιουργήσετε μοναδικά αριστουργήματα φύλλων.

Συμβουλές για τη μετατροπή των πτώσεων σε εκπληκτικά έργα τέχνης:

  1. Να είστε βέβαιος να φέρει μαζί μια πλαστική ή χαρτοσακούλα στις ντεμπούτο New England σας, έτσι μπορείτε να συλλέξετε τα φύλλα για τα σκουπίδια και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την πτώση τους. Μια τσάντα σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε περισσότερα φύλλα. Όσο περισσότερο μπορείτε να συλλέξετε, τόσο το καλύτερο!
  2. Όσο πιο επίπεδη είναι τα φύλλα, τόσο το καλύτερο! Τα φύλλα που έχουν πέσει πρόσφατα είναι τα καλύτερα για χρήση, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι βρεγμένα.
  1. Για να διατηρήσετε τα φύλλα να συρταρωθούν μεταξύ των δύο φύλλων χαρτιού, βάλτε τα φύλλα στο κάτω χαρτί.
  2. Για πιο ζωντανά χρώματα, δοκιμάστε να χρησιμοποιείτε παστέλ λάδια αντί για κραγιόνια. Χρωματιστά μολύβια δουλεύουν πάρα πολύ!
  3. Μοιραστείτε τα σκουπίδια σας με φίλους και μέλη της οικογένειας που δεν μπορούν να επισκεφθούν τη Νέα Αγγλία. Θα αγαπήσουν αυτό το φθινόπωρο σουβενίρ.
  4. Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τον εαυτό σας σε πινελιές. Τρελαίνομαι! Δοκιμάστε τίποτα! Το τρίψιμο των φύλλων σας μπορεί να είναι τόσο μοναδικό όσο κάθε φύλλο που πέφτει στη Νέα Αγγλία. Δοκιμάστε να κάνετε τα σκουπίδια λουλουδιών, φτέρες, κλαδιά ή φτερά.

Διασκεδαστικοί τρόποι για να μοιραστείτε τα τελικά φύλλα σας:

  1. Κάνετε τα σκουπίδια φύλλων σε μεγάλα φύλλα χαρτιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έργα τέχνης σας ως χαρτί περιτυλίγματος για να προσθέσετε τη δική σας συστροφή στο δώρο.
  2. Μπορείτε να κάνετε τσιμπήματα φύλλων σε κενές κάρτες σημειώσεων ή χαρτικά για να στείλετε στους ανθρώπους που σκέφτεστε.
  3. Προσαρμόστε το έργο τέχνης σας για προβολή στο σπίτι σας.

Περισσότερα σχέδια έργων χειροτεχνίας για τα παιδιά