Οι 10 πιο δημοφιλείς προορισμοί φύλλων πτώσης στη Νέα Αγγλία

Πού θα περάσετε μέρες πτώσης στη Νέα Αγγλία; Η απάντηση μπορεί να είναι τόσο ξεχωριστή όσο κάθε φύλλο του φθινοπώρου. Η Νέα Αγγλία μπορεί να μοιάζει με μια συμπαγή, μικρή, ομοιογενή περιοχή, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι εξαιρετικά διαφορετική.

Μπορείτε να έχετε σχεδόν οποιοδήποτε είδος εμπειρίας στη Νέα Αγγλία που μπορείτε να φανταστείτε. Μείνετε κοντά σε μια λίμνη, τη θάλασσα, τα βουνά, μια κοιλάδα, ένα δάσος. Επισκεφθείτε ιστορικές τοποθεσίες, πάρκα αναψυχής, φυσικά αξιοθέατα, μουσεία, καταστήματα με αντίκες, αγροκτήματα, φάρους . Φάτε σε εστιατόρια ή γκουρμέ εστιατόρια. Μείνετε σε οικονομικά μοτέλ, άνετα B & B ή θέρετρα σπα. Παίρνετε την εικόνα.

Δεδομένου ότι εξετάζετε τις επιλογές για τις διακοπές σας σε φύλλα πτώσης, υπάρχει ένας γενικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσετε εάν ελπίζετε να δείτε το χρώμα κορυφής : Εάν έρχεστε νωρίς στη σεζόν, πηγαίνετε βόρεια. Αν έρχεστε προς το τέλος των κανονικών ωρών αιχμής, παραμείνετε νότια.

Έτσι, από βορρά προς νότο, εδώ είναι ο οδηγός σας για 10 από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς φύλλων της πτώσης της Νέας Αγγλίας: οι τόποι όπου οι κοκκινοφύλακες συρρέουν κάθε χρόνο όχι μόνο για να δουν τα δέντρα φτιάχνονται, αλλά για να ζήσουν όλα αυτά που κάνουν τη Νέα Αγγλία το φθινόπωρο ασύγκριτη.