Προφίλ γραμμής κρουαζιερόπλοιων του Emerald Waterways

Η Deluxe River Cruise Line προσφέρει μεγάλη αξία

Το Emerald Waterways είναι μια από τις νεότερες ποτάμιες κρουαζιέρες, που έχουν εισαχθεί στον κόσμο το 2014. Η εταιρεία είναι αυστραλιανή αλλά έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο σε όλους τους αγγλόφωνους ταξιδιώτες από τότε που ξεκίνησε. Παρόλο που η εταιρεία είναι νέος, η παλαιότερη εταιρεία αδερφοί της Emerald Waterways, Scenic, έχει πραγματοποιήσει παγκόσμιες εκδρομές από το 1986 και διαθέτει πολυτελή ποτάμια πλοία υπό το σήμα Scenic από το 2008.

Σμαραγδένια οδοιπορικά πλοίο στον τρόπο ζωής

Το Emerald Waterways διατίθεται στην αγορά ως μια πολυτελή γραμμή 4 αστέρων + ποταμού. Ωστόσο, η εταιρεία διαθέτει πολλές πινελιές που οι περισσότεροι ταξιδιώτες θα θεωρούν "πολυτέλεια" μια τέτοια σχεδόν all-inclusive τιμολόγηση και σύγχρονα νέα πλοία. Η τιμολόγηση προστιθέμενης αξίας απευθύνεται σε νεότερους ταξιδιώτες, αλλά οι περισσότεροι επισκέπτες είναι άνω των 50 ετών. Ο τρόπος ζωής στο πλοίο είναι άνετος και απλός, με ένα ενδιαφέρον μείγμα αγγλόφωνων επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι επιβάτες είναι από την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τη Βόρεια Αμερική. Δεδομένου ότι το Scenic είναι πολύ γνωστό στην Αυστραλία, ένα μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών είναι από τη χώρα αυτή, γεγονός που προσθέτει στη διασκέδαση.

Το Emerald Waterways 'σχεδόν all-inclusive ναύλο για όλους τους επισκέπτες περιλαμβάνει όλες τις μεταφορές από και προς το πλοίο. δωρεάν WiFi στο πλοίο, μια εκδρομή στην ξηρά καθημερινά. όλα τα γεύματα επί του σκάφους (και κάποια χερσαία) · απεριόριστο τσάι και καφέ. κρασί, μπύρα και αναψυκτικά με μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. εμφιαλωμένο νερό στις καμπίνες αναπληρώνεται καθημερινά. και όλα τα φιλοδωρήματα από και προς το πλοίο.

Οι κορυφαίες σουίτες λαμβάνουν επίσης περιορισμένη υπηρεσία δωματίου, η οποία περιλαμβάνει ευρωπαϊκό πρωινό, πριν από το μεσημεριανό σνακ και τα γλυκά της νύχτας.

Σμαραγδένια πλωτά πλοία

Το Emerald Waterways διαθέτει σήμερα τέσσερα σχεδόν ταυτόσημα, 182-ποτάμια πλοία που ταξιδεύουν με το Ρήνο, τον Δούναβη και τους Κύριους Ποταμούς στην Ευρώπη σε διαδρομές 8 έως 15 ημερών:

Η γραμμή κρουαζιέρας σχεδιάζει να προσθέσει τρία νέα πλοία στον ευρωπαϊκό στόλο της το 2017 - τον 138-επισκέπτη Emerald Liberte, που ταξιδεύει μεταξύ Λυών και Αβινιόν στη νότια Γαλλία. ο 112-επισκέπτης Emerald Radiance, ο οποίος πλέει τον ποταμό Douro στην Πορτογαλία. και το Destiny Smarald, το οποίο φεύγει από τους ποταμούς Δούναβη, Κύριο και Ρήνο της Κεντρικής Ευρώπης με τις τέσσερις μεγαλύτερες αδελφές του.

Από το 2014, η Emerald Waterways έχει ναυλώσει ένα πλοίο ποταμού, το 68-επισκέπτη Mekong Navigator, το οποίο ταξιδεύει στον ποταμό Mekong στο Βιετνάμ και την Καμπότζη. Η εταιρεία χρονολογεί επίσης την Irrawaddy Explorer, ένα ποτάμι που φέρει τον ποταμό Irrawaddy στη Μιανμάρ (Βιρμανία).

Προφίλ επιβατών θαλάσσιων διαδρομών

Οι κατώτερες τιμές του Emerald Waterways προσελκύουν μια κάπως νεότερη δημογραφική, αλλά οι περισσότεροι ταξιδιώτες με ποτάμια κρουαζιέρα τείνουν να είναι παλαιότεροι από εκείνους στα ωκεάνια πλοία, δεδομένου ότι οι δραστηριότητες και η ψυχαγωγία του πλοίου περιορίζονται από το μέγεθος του πλοίου και οι προορισμοί είναι αυτό που προσελκύει τους περισσότερους ταξιδιώτες ποταμού . Η μικτή αγγλόφωνη δημογραφία διευκολύνει τη δημιουργία νέων φίλων και τη μάθηση περισσότερων για τους ταξιδιώτες που ζουν σε άλλα μέρη του κόσμου αλλά έχουν αγγλικές ρίζες.

Το Emerald Waterways άρχισε να προσθέτει ενεργές εξορμήσεις σε ορισμένους λιμένες κλήσεων το 2015.

Αυτές περιλαμβάνουν πιο έντονες ευκαιρίες πεζοπορίας, όπως το περπάτημα μέχρι το κάστρο Wertheim και στο μαύρο δάσος και περιηγήσεις με ποδήλατα σε γραφικές πόλεις όπως το Melk και πόλεις όπως το Βελιγράδι.

Emerald Waterways καταλύματα και καμπίνες

Οι καμπίνες και οι σουίτες στα πλοία του Emerald Waterways διαθέτουν άνετα κρεβάτια, ένα μεγάλο ντους και μεγάλο χώρο αποθήκευσης. Οι περισσότερες από τις αίθουσες εκδηλώσεων περιλαμβάνουν ένα τεράστιο παράθυρο που ολισθαίνει προς τα κάτω με το πάτημα ενός κουμπιού, μετατρέποντας την καμπίνα σε υπαίθριο μπαλκόνι. Οι καμπίνες διαθέτουν επίσης ατομικούς ελέγχους θερμοκρασίας WiFi μέσα στην καμπίνα, μια μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ένα νυχτερινό φως στο μπάνιο.

Emerald Waterways Cuisine και Dining

Τα ποτάμια κρουαζιερόπλοια Emerald Waterways διαθέτουν μια κύρια τραπεζαρία με εξαιρετική θέα στα ποτάμια και από τις δύο πλευρές. Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα σερβίρονται σε μπουφέ, ενώ το μενού σερβίρεται δείπνο.

Ένα ελαφρύ πρωινό και μεσημεριανό γεύμα διατίθενται επίσης στο Horizon Lounge, το οποίο είναι το μεγάλο πανοραμικό σαλόνι. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ελαφρύ γεύμα τους έξω και να δειπνήσουν στο The Terrace ή να φάνε στο σαλόνι . Ένα γεύμα είναι ένα μπάρμπεκιου στο κατάστρωμα ηλιοθεραπείας.

Το φαγητό στα πλοία Emerald Waterways κυμαίνεται από καλό έως εξαιρετικό και οι περισσότεροι επισκέπτες στην κρουαζιέρα μας καθαρίζουν τις πινακίδες τους σε κάθε γεύμα, το οποίο είναι πάντα καλό σημάδι. (Μερικοί ακόμη παραγγείλουν δωρεάν δευτερόλεπτα!) Τα μενού Emerald κρουαζιερόπλοιο σχεδιάζονται από το γραφείο του σπιτιού και ποικίλλουν σε κάθε διαδρομή, με τοπικές σπεσιαλιτέ και καλεσμένους στο μενού δείπνου κάθε βράδυ.

Emerald Waterways Δραστηριότητες και Διασκέδαση

Όπως και οι περισσότερες γραμμές ποταμού κρουαζιέρας, οι προορισμοί είναι το επίκεντρο των κρουαζιέρων Emerald Waterways, τόσο πολλές ώρες της ημέρας δαπανώνται στην ξηρά. Σε κάθε λιμένα της κλήσης περιλαμβάνεται μια εκδρομή με ακτοπλοϊκές εκδρομές με τις "συσκευές ήχου ψιθύρου". Ο οδηγός χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο και οι επισκέπτες φορούν ακουστικά έτσι ώστε να μπορούν να τον ακούν χωρίς να χρειάζεται να σταθεί κοντά. Οι επισκέπτες διατηρούν τις συσκευές στις καμπίνες τους και τους επαναφορτίζουν κάθε βράδυ.

Τα πλοία έχουν τοπικούς ομιλητές ή ψυχαγωγία έρχονται επί του σκάφους σε ορισμένα λιμάνια και όλα τα πλοία διαθέτουν πιάνο / DJ. Ο διευθυντής κρουαζιέρας έχει μια λιμενική ομιλία κάθε βράδυ πριν από το δείπνο για να συζητήσει το χρονοδιάγραμμα της επόμενης ημέρας και μερικές φορές οδηγεί συζητήσεις για τα τοπικά τρόφιμα ή έθιμα. Σε μερικά βράδια μετά το δείπνο, η πισίνα και το πίσω σαλόνι μετατρέπονται σε κινηματογράφο. Σε άλλες νύχτες, ο σκηνοθέτης κρουαζιέρας οδηγεί ένα παιχνίδι trivia ή ένα παιχνίδι σχεδιασμένο για να κάνει ο καθένας να χορεύει. Όταν το πλοίο πλέει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο σεφ μπορεί να οδηγήσει μια μαγειρική επίδειξη ή μια περιήγηση στο μαγειρείο. Είχαμε ένα τοπικό γυάλινο ανεμιστήρα να έρθει στο πλοίο για να δείξει τις δεξιότητές του όταν έπλευσε στη Γερμανία.

Κοινές περιοχές των οδικών καναλιών

Τα πλοία Emerald Waterways είναι άνετα αλλά σύγχρονα και μοντέρνα. Δεδομένου ότι είναι όλα καινούρια, περιλαμβάνουν άριστη τεχνολογία όπως το WiFi σε όλο το πλοίο και ένα εύχρηστο τηλεοπτικό σύστημα στις καμπίνες. Ο πιο χαρακτηριστικός κοινόχρηστος χώρος είναι η περιοχή της πισίνας . Δεν υπάρχουν πολλά ποτάμια σκάφη με πισίνα. Αυτός είναι μικρός και θερμαινόμενος αλλά τέλειος για να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε το τοπίο του ποταμού που διέρχεται. Η αναδιπλούμενη οροφή του καθιστά προσιτή σε όλους τους τύπους καιρικών συνθηκών.

Emerald Waterways Spa, γυμναστήριο και γυμναστήριο

Τα πλοία Emerald Waterways διαθέτουν όλα ένα μικρό σπα και γυμναστήριο. Το προσωπικό του spa προσφέρει κάθε είδους παραδοσιακές περιποιήσεις όπως μασάζ και περιποιήσεις προσώπου. Το γυμναστήριο διαθέτει κάποιο εξοπλισμό άσκησης, αλλά οι περισσότεροι επισκέπτες παίρνουν την άσκησή τους περπατώντας ή τρέχοντας όταν το πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι. Το κατάστρωμα ηλιοθεραπείας έχει ένα μονοπάτι για πεζοπορία / τζόκινγκ, το οποίο χρησιμοποιήθηκε μόνο από μερικούς ταξιδιώτες στην κρουαζιέρα μας.

Η πιο δημοφιλής δραστηριότητα γυμναστικής στα πλοία Emerald Waterways είναι η οδήγηση των δωρεάν ποδηλάτων όταν το πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι. Το προσωπικό παρέχει χάρτες και συμβουλές για το πού να οδηγήσετε.

Emerald Waterways Στοιχεία επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα Emerald Waterways: https://www.emeraldwaterways.com/

Ζητήστε ένα ενημερωτικό φυλλάδιο για την κρουαζιέρα των Emerald Waterways

Επικοινωνήστε με το Emerald Waterways στις Ηνωμένες Πολιτείες: 1-855-222-3214

Γραμμή κρατήσεων ταξιδιωτικών πρακτόρων: 1-888-778-6689

ΗΠΑ Διεύθυνση: Emerald Waterways, Ένα Οικονομικό Κέντρο - Σουίτα 400, Βοστώνη, MA 02111 ΗΠΑ