Ενηλίκων Αποκριάτικες Εκδηλώσεις στον Κολόμβο

Ρομαντική, Spooks, Μόδα και Περισσότερα!

Αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Halloween δεν είναι μόνο για παιδιά. Η περιοχή του Κολόμπους είναι γεμάτη από μεγάλες εκδηλώσεις για το 18ο και το μεγαλύτερο πλήθος, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων για "ξαφνικά γεγονότα και συναντήσεις" και φανταστικές εμφανίσεις κοστουμιών και σχεδιασμού. Υπάρχει ακόμη και ένα γεγονός για να συλλάβει το ρομαντικό πνεύμα των διακοπών.

Τσάι Μπόσμπουργκ

Ημερομηνίες: 1 Οκτωβρίου 2013
Τοποθεσία: Σπίτι Davis-Shai
Ώρες: Τρίτη 1-2: 30 μ.μ.
Εισαγωγή: $ 16
Διεύθυνση: 301 Central Pkwy.

Heath, 43056
740-788-8942

Κάντε κλικ εδώ για Οικογενειακές εκδηλώσεις και δραστηριότητες στο Columbus Ohio

Απόκριες στο Hocking

12 Οκτωβρίου, 19 ή 26 Οκτωβρίου 2013
Σάββατο 6 μ.μ.
$ 45 ανά κανό
Hocking Valley Κανόερο
31251 Υπεύθυνος Δρ, Logan
800-686-0386
www.hockinghillscanoeing.com
Το Απόκριες ... σε θέτει στη διάθεση; Πάρτε μια ρομαντική βόλτα με κανό, όπου εσείς και ο γκουλ σας μπορείτε να ξεκουραστείτε και να μετρήσετε τις σκούπες μάγισσες στον ουρανό.

Φεστιβάλ Creepside

16 Οκτωβρίου 2013 από τις 16:30 έως τις 21:00
Creekside Park & ​​Plaza
123 Mill Street, Gahanna
www.gahanna.gov
Ολόκληρη η διασκέδαση της οικογένειας με ένα κόλπο ή θεραπεία με μονοπάτια, παιχνίδια, βιοτεχνίες, μουσική, hayrides, μια στοιχειωμένη βόλτα, βόλτες με κουπί και πολλά άλλα!

Αξιοθέατα του Κολόμπους

Περιηγήσεις με λεωφορεία Gables, Gargoyles & Ghosts
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, Τρίτη 29 Οκτωβρίου και Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου
18:00 - 21:00
Το ταξίδι αναχωρεί από και επιστρέφει στο Columbus Landmarks Foundation, 61 Jefferson Ave.
Εισιτήρια: Μέλος $ 25 / Μη-μέλος $ 30
614-221-4508

Από το site: Αρχιτεκτονικά ενδιαφέροντα αξιοθέατα του Columbus - από ιστορικά σπίτια και μουσεία έως ξενοδοχεία, πρώην κηδειοί και βικτοριανοί γοητευτικοί - όλα έχουν ιστορίες που πρέπει να το πείτε! Οι τοποθεσίες μπορεί να διαφέρουν κάθε βράδυ σε αυτή την περίεργη περιήγηση με λεωφορείο, καθώς τα πνεύματα μας κινούνται.


Απόκριες περιηγήσεις φανάρι φανάρι
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 6-9 μ.μ.
Ο γύρος ξεκινά στο πάρκο Topiary
480 E. St.
Εισιτήρια: Μέλος $ 10 / Μη-μέλος $ 20
Από το site: Να θυμάστε ότι είστε παιδί, περπατώντας μέσα από τα φύλλα σε μια φθινοπωρινή νύχτα και τρομάζοντας τους φίλους σας με ιστορίες αυτού του παλιού σπιτιού στο δρόμο; Ελάτε να περπατήσετε μαζί μας και να δείτε την ομορφιά μιας από τις περισσότερες αρχιτεκτονικά σημαντικές γειτονιές του Κολόμβου με λάμπα και φανάρι. Μάθετε γιατί αυτός ο δρόμος απολαμβάνει τη φήμη ότι είναι η πιο στοιχειωμένη γειτονιά του Κολόμβου.


www.columbuslandmarks.org/ghost.php

Mayhem & Mystery Dinner Θέατρο: Απειλές στην πίσω πόρτα

Ημερομηνίες: 10 Σεπτεμβρίου - 29 Οκτωβρίου 2013
Τοποθεσία: Η αποθήκη Columbus Spaghetti
Ώρες: Τρίτη 7-9: 30 μ.μ.
Είσοδος: 29,95 δολάρια
Διεύθυνση: 397 W. Broad St. Columbus, 43215

Από την ιστοσελίδα: Mayhem & Mystery παρουσιάζει πτώση διασκέδαση. Ενώστε το πάρτι για το Greenfield Grasshoppers. Κάθε οπαδός Fall συγκεντρώνεται για να ριζώσει για την ομάδα και γιορτή. Οι διαγωνισμοί και η τρύπα του καλαμποκιού προσθέτουν έναν εορταστικό αέρα. Σήμερα οι οπαδοί έχουν προσθέσει κάποια θερμότητα. Ο παγκοσμίου φήμης σεφ TV Jeff B Ardy θα είναι εδώ για να κρίνει μερικά από τα υπέροχα φαγητά. Η αγαπημένη του επιλογή φαγητού και μαγειρέματος θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του και θα κερδίσει ένα βραβείο μετρητών. Θερμοί φωτοβολίδες όταν νεοσύλλεκτος Cindy Clipping κατηγορεί τον Bob Block να κλέβει τη μυστική συνταγή για σάλτσα ντομάτας. Η Cindy σχεδιάζει πέναλτι για το φάουλ του Bob. Η υπεράσπιση του Bob φαίνεται να είναι φειδωλή. Ποιος θα φτάσει στην τελική ζώνη με τη συνταγή και θα κερδίσει το βραβείο; Θα υπάρξει κύκλο εργασιών στον πόλεμο χλοοτάπητα; Μπορεί η εστίαση να επιστρέψει στο παιχνίδι ή θα κερδίσει η φρενίτιδα της φήμης; Αποκτήστε μια νύχτα διασκέδασης στο πάρτι χωρίς το παιχνίδι.

Απόκριες HighBall: Ράψιμο στο υψηλό

25 - 26 Οκτωβρίου
$ 5
Σύντομη Περιφέρεια Βόρεια Τεχνών
High Street στο κοντινό βόρειο, Columbus
614-299-8050
www.highballhalloween.com

Το 6ο ετήσιο Halloween HighBall είναι μια γιορτή της τέχνης του σχεδιασμού και της μεταμφίεσης. Τα γεγονότα περιλαμβάνουν μια επίδειξη διαδρόμου 60 ποδιών κάτω από τις βραχίονες καμπύλες του Βορρά μπροστά σε 20.000 κατοίκους του Columbus. Αυτό είναι ένα φανταστικό γεγονός αποκριών.

Απόκριες Ταινία Ταινιών Ταινίας Ταινιών Αποκριών Μέρος 1

Από την ιστοσελίδα: Το Κέντρο Κινηματογράφου Gateway πηγαίνει όλο με το ανατριχιαστικό, τρομακτικό και τρομακτικό, παρουσιάζοντας μια ποικιλία κλασικών ταινιών τρόμου. Από το campy έως το βραβευμένο, το Gateway είναι ένα σημείο όπου οι Columbusites μπορούν να φτιάξουν τη φρίκη τους.

Απόκριες ταινία τρόμου τρόμου-Μέρος 2

Hitchcock Απόκριες! Μπορείτε να έχετε Απόκριες χωρίς τον Άρλερ Χίτσκοκ; Δεν το νομίζω και ούτε το Θέατρο Gateway και το Κέντρο Τεχνών Wexner. Και οι δύο βυθίζονται στο λαμπρό μυαλό πίσω από το Παράθυρο Πίσω, τα Πουλιά και πολλά άλλα. Ελέγξτε την πλήρη λίστα και για τα δύο συμβάντα.