Πότε είναι το Spring Break στο Όρεγκον; Ημερομηνίες για το 2018

Εισαγωγή Ημερομηνίες Spring Break για κάθε κολέγιο στο Όρεγκον

Το εαρινό διάλειμμα είναι ο αγαπημένος χρόνος κάθε μαθητή του έτους, και το 2018 υπόσχεται να είναι από τα καλύτερα ακόμα.

Είτε θέλετε να κατευθυνθείτε προς το Όρεγκον για το εαρινό σας διάλειμμα και θέλετε να ελέγξετε πότε οι ντόπιοι θα βγουν με πλήρη ισχύ. να το αποφύγετε όπως την πανούκλα επειδή πρόκειται να επισκεφθείτε το Όρεγκον την άνοιξη και θέλετε μια ξεκούραστη διακοπές? ή πηγαίνετε στο κολλέγιο στο Όρεγκον και θέλετε να μάθετε τις ημερομηνίες άνοιξης διακοπής σας, αυτό το άρθρο σας καλύπτεται.

Το 2018, η πλειοψηφία των κολεγίων του Όρεγκον έχει διάλειμμα άνοιξης σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, όπως και τα περισσότερα άλλα μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι δημοφιλείς ημερομηνίες περιστρέφονται γύρω από την 25η Μαρτίου έως τη 2η Απριλίου, κατά την οποία οι περισσότεροι μαθητές θα είναι εκτός τάξης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διασταύρωση με τα ημερολόγιά σας, καθώς οι ημερομηνίες μπορούν και αλλάζουν, αλλά ως επί το πλείστον, είναι σωστές.

Αν θέλετε να μάθετε πότε θα πραγματοποιηθεί το εαρινό διάλειμμα 2018 στο Όρεγκον, συνεχίστε να διαβάζετε.

Ινστιτούτο Τέχνης του Πόρτλαντ: 24 Μαρτίου - 1η Απριλίου

Blue Mountain Community College: 30 Μαρτίου - 6 Απριλίου

Κεντρικό κοινοτικό κολλέγιο στο Όρεγκον: 25 Μαρτίου - 29 Μαρτίου

Το Κολλέγιο της Chemeketa Community: 24 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Κοινοτικό Κολλέγιο Clackamas: 26 Μαρτίου - 30 Μαρτίου

Clatsop Community College: 18 Μαρτίου - 28 Μαρτίου

Κολλέγιο Κολλεγίου Κολούμπια: 24 Μαρτίου - 31 Μαρτίου

Πανεπιστήμιο Concordia: 19 Φεβρουαρίου - 25 Φεβρουαρίου

Πανεπιστήμιο Corban: 26 Μαρτίου - 30 Μαρτίου

Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Όρεγκον: 24 Μαρτίου - 1η Απριλίου

Πανεπιστήμιο George Fox: 26 Μαρτίου - 30 Μαρτίου

Κολέγιο Gutenberg: 21 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Klamath Community College: 23 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Lane Community College: 25 Μαρτίου - 1η Απριλίου

Κολλέγιο Lewis & Clark: 24 Μαρτίου - 1η Απριλίου

Linfield College: 26 Μαρτίου - 30 Μαρτίου

Κοινοτικό Κολλέγιο Linn-Benton: 17 Μαρτίου - 27 Μαρτίου

Πανεπιστήμιο Marylhurst: 25 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Άγιον Όρος της Αγγελικής: 28 Μαρτίου - 8 Απριλίου

Το Κολεγιακό Κολλέγιο του Mount Hood: 23 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Πανεπιστήμιο Multnomah: 30 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Εθνικό Κολέγιο Φυσικής Ιατρικής: 2 Απριλίου - 7 Απριλίου

Χριστιανικό Κολλέγιο της Νέας Ελπίδας: 26 Μαρτίου - 30 Μαρτίου

Βορειοδυτικό Χριστιανικό Πανεπιστήμιο: 21 Μαρτίου - 28 Μαρτίου

Ακτοπλοϊκό κοινοτικό κολλέγιο του Όρεγκον: 26 Μαρτίου - 30 Μαρτίου

Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Όρεγκον: 23 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Πανεπιστήμιο του Όρεγκον: 24 Μαρτίου - 1η Απριλίου

Pacific Northwest College of Art: 24 Μαρτίου - 1η Απριλίου

Pacific University: 26 Μαρτίου - 30 Μαρτίου

Pioneer Pacific College: 25 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Portland Community College: 19 Μαρτίου - 25 Μαρτίου

Πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ: 25 Μαρτίου - 1η Απριλίου

Reed College: 10 Μαρτίου - 18 Μαρτίου

Rogue Community College: 25 Μαρτίου - 3 Απριλίου

Πανεπιστήμιο Νότια Όρεγκον: 25 Μαρτίου - 3 Απριλίου

Southwestern Oregon Community College: 25 Μαρτίου - 2 Απριλίου

Τώρα που έχετε τις ημερομηνίες της άνοιξης διακοπών σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε τι να κάνετε μαζί τους. Το 2018 υπόσχεται να είναι μια άγρια ​​χρονιά για τους σπουδαστές, με προορισμοί για πάρτι να ρίχνουν μερικά από τα μεγαλύτερα γεγονότα σε εγγραφή και προορισμοί προϋπολογισμού να μειώνουν τις τιμές τους όπως ποτέ άλλοτε.

Έχουμε μερικούς εύχρηστους οδηγούς για να σας βοηθήσουμε αν είστε κολλημένοι στο σημείο που πρέπει να πάτε και τι να κάνετε.

Προορισμοί Spring Break που μπορείτε να επισκεφτείτε χωρίς ένα διαβατήριο - Σε αυτό το άρθρο, σας προσφέρουμε κάποιες προτάσεις για το πώς μπορείτε να περάσετε το διάλειμμα σας άνοιξη αν δεν έχετε ακόμα ένα διαβατήριο. Σας έχουμε καλύψει αν ψάχνετε για πάρτι σκληρό, εξοικονομήσετε χρήματα, να επιστρέψετε σε μια κοινότητα, ή να χτυπήσετε τις πλαγιές του σκι.

Εναλλακτικές Ιδέες Εαρινής Διακοπής - Ας το παραδεχτούμε: η απλή δυνατότητα να φοιτήσουμε στο κολέγιο είναι ένα προνόμιο, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε το πολύτιμο χρόνο σας για άνοιξη για να δώσετε πίσω σε μια κοινότητα; Ο εθελοντισμός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε την εβδομάδα σας μακριά, και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους μαθητές να επωφεληθούν. Αυτό το άρθρο απαριθμεί όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον εθελοντισμό κατά τη διάρκεια της εαρινής διακοπής.

Οι φτηνότεροι προορισμοί της άνοιξης - Σφίξιμο των χορδών πορτοφολιών το 2018; Η λίστα με τους φτηνούς προορισμούς διακοπών της άνοιξης θα εξασφαλίσει ότι θα λάβετε το ταξίδι σας και θα εξοικονομήσετε τόνο χρημάτων στη διαδικασία. Εξοικονόμηση χρημάτων για το εαρινό διάλειμμα δεν σημαίνει ότι δεν θα είστε σε θέση να έχετε έναν μεγάλο χρόνο!

10 πιο ζεστούς προορισμούς Spring Break - Το εαρινό διάλειμμα είναι το θέμα της διασκέδασης, αλλά η μείωση του προορισμού μπορεί να είναι μια σκληρή απόφαση. Είτε πιέζετε το Κανκούν είτε ταξιδεύετε πιο μακριά, ο κατάλογος αυτός σας υπόσχεται μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής σας.

Εξασφαλίστε την ασφάλεια σας κατά τη διάρκεια της άνοιξης - Η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών αντιμετωπίζουν ένα ασφαλές και χωρίς προβλήματα άνοιξη, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού φύγετε. Αυτή η θέση σάς καλύπτει για κάθε περίπτωση και θα σας βοηθήσει να νιώσετε προετοιμασμένοι για την περιπέτεια σας.

Το Ultimate Spring Pack Κατάλογος Συσκευασίας - Ο κύριος κανόνας μας για το άνοιγμα πακετάρισμα συσκευασίας; Πάρτε το μισό όσο νομίζετε ότι χρειάζεστε. Ανακαλύψτε ποια στοιχεία είναι απαραίτητα και, κυρίως, ποια από αυτά πρέπει να αφήσετε στο σπίτι σε αυτόν τον λεπτομερή οδηγό συσκευασίας.