Το πολυτελές ακίνητο Conrad Chicago είναι ακριβώς έξω από το μαγευτικό μίλι

Σε γενικές γραμμές: Βρίσκεται ακριβώς έξω από την περίφημη εμπορική περιοχή Magnificent Mile στον ποταμό North , αυτή η τρίτη έκδοση του Conrad Chicago είναι 20 επίπεδα υψηλά. Είναι πολύ πιο πολυτελές από τους προκάτοχούς του, διαθέτει μια σειρά από υψηλής τεχνολογίας ανέσεις όπως ένα εικονικό θυρωρείο και "έξυπνα" δωμάτια. Ο διάσημος σεφ Richard Sandoval βρίσκεται πίσω από τα τρία εστιατόρια: το Baptiste & Bottle, το Il Tavolino και το Noyane (που ανοίγει το καλοκαίρι του 2017).

Τιμές δωματίων: $ 226- $ 436 ανά διανυκτέρευση

Μέγεθος Ξενοδοχείου: 287 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των 12 σουιτών. και 10.000 τετραγωνικά πόδια ευέλικτων χώρων συνάντησης και εκδηλώσεων

Διεύθυνση: 101 E. Erie St., Chicago

Τηλέφωνο: 312-667-6700

Κάντε κράτηση δωματίου στο Conrad Chicago

Σχετικά με το Conrad Σικάγο: Ορισμένα για να ενταχθούν στις τάξεις των πιο σεβαστών πολυτελών ξενοδοχειακών ακινήτων του Σικάγου, το Conrad Chicago είναι μια φυσική εφαρμογή σε μια γειτονιά διάσημη για high-end δείπνο, ψώνια και πολλά άλλα. Είναι μόνο μερικά βήματα μακριά από τη φημισμένη εμπορική περιοχή Mag Mile και διαθέτει τρία εστιατόρια που θα βρίσκονται σύντομα στους καυτούς καταλόγους των ενθουσιωδών φαγητών.

Το Baptiste & Bottle προσφέρει μια νέα αμερικανική κουζίνα που έχει εμπλουτιστεί με ένα κεντρικό μενού με οινοπνευματώδη ποτά, το Il Tavolino υπόσχεται casual ιταλικό φαγητό σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον και το Noyane, το οποίο ανοίγει το καλοκαίρι του 2017, θα βρίσκεται στην ταράτσα και θα διαθέτει σύγχρονα ιαπωνικά φαγητά και ποτά .

Όσον αφορά τα καταλύματα, το Conrad Chicago ξεχωρίζει με το μοντέρνο σχεδιασμό.

Αυτό οφείλεται στις συνεργατικές προσπάθειες του ξενοδοχείου Laurence Geller, της διεθνούς εταιρείας σχεδιασμού Pierre-Yves Rochon και της εταιρίας σχεδιασμού φιλοξενίας Puccini Group. Ορισμένα από τα πολυτελή στοιχεία σχεδίασης περιλαμβάνουν πλούσια δερμάτινα τοιχώματα, μαύρες εισόδους από γρανίτη και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που αποκαλύπτουν ένα θεαματικό τοπίο της πόλης.

Τα "έξυπνα" δωμάτια κυμαίνονται από την είσοδο χωρίς κλειδί στο δωμάτιο έως τον ειδικό φωτισμό.

Για τους επισκέπτες, σύντομα, το ξενοδοχείο έχει σχεδιάσει το Conrad 1/3/5 , ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει μοναδικές και τοπικά εμπνευσμένες εμπειρίες. Είναι για εκείνους που μπορεί να έχουν μόνο μία, τρεις ή πέντε ώρες για να εξερευνήσουν την πόλη και τα πακέτα κυμαίνονται από τοπικά ορόσημα σε δημοφιλείς προορισμούς νυχτερινής ζωής . Το ακίνητο είναι επίσης το πρώτο που προσφέρει μια δωρεάν υψηλής τεχνολογίας Conrad 1/3/5 εμπειρία με τον εικονικό πραγματικό ενισχυμένο Concierge. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν την πόλη από 1.000 πόδια πάνω από το έδαφος από το κτίριο John Hancock . Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο πολυτελείας Fisker για δωρεάν υπηρεσία απόρριψης σε ακτίνα 2 μιλίων.

5 κορυφαία αξιοθέατα κοντά στο Conrad Chicago

Μουσείο Αθλητισμού του Σικάγο . Αποτελείται από 8,000 τετραγωνικά πόδια και προσφέρει μια διαδραστική, υψηλής τεχνολογίας εμπειρία, μοναδικά αθλητικά αναμνηστικά (σκεφτείτε το φελλό του Sammy Sosa ) και μια εντυπωσιακή συλλογή τοπικών αθλητικών αντικειμένων. Η γκαλερί Hall of Legends υπογραμμίζει μια σειρά παιχνιδιών μπέιζμπολ, μπάσκετ, ποδοσφαίρου και χόκεϊ, όπως "να υπερασπίζεις το στόχο" με Blackhawks αστέρι Patrick Kane .

Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Σικάγο .

Το μουσείο άνοιξε το 1967 και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο γνωστά μουσεία σύγχρονης τέχνης στη χώρα. Είναι αξιοσημείωτο, όταν ο καλλιτέχνης Christo τυλίγει το κτίριο MCA με τα μουσαμά των 8.000 τετραγωνικών ποδιών το 1969, το πρώτο του πολλά από αυτά τα περιτύλιγμα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έκτοτε φιλοξενούνται πολλές πρωτοποριακές μόνιμες και περιοδεύουσες εκθέσεις.

Ευγενείς άμαξες . Περάστε κάθε χρόνο περιπλάνηση γύρω από την εμπορική συνοικία North Michigan Avenue και είστε αναγκασμένοι να τους φανείτε: τα εκλεκτά καροτσάκια τραβιούνται από ευγενείς αδελφούς που περιπλανούνται δίπλα στην πολυσύχναστη κυκλοφορία. Αυτά είναι τα ευγενή καροτσάκια, που αποτελούν μέρος της μοναδικής αυτής περιοχής της πόλης. Η υπηρεσία παραλαβής και απόπλου από / προς ένα κοντινό ξενοδοχείο / εστιατόριο διατίθεται με επιπλέον χρέωση.

Παραλία Oak Street . Είτε πρόκειται για ποδηλασία, βόλεϊ, χαλάρωση και μούσκεμα σε μερικές ακτίνες είτε για να δείτε τα μικροσκοπικά μαγιό, το Oak Street Beach απέχει λίγα βήματα από το Magnificent Mile και μια λαϊκή παράσταση στο κέντρο ενός πολυσύχναστου Σικάγου.

Είναι μια από τις πιο προσιτές παραλίες της πόλης.

Μουσείο Richard H. Driehaus. Αυτό το ιστορικό κτίριο στην Gold Coast ήταν κάποτε γνωστό ως ένα από τα πλουσιότερα σπίτια του Σικάγου κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Ήταν τότε γνωστό ως το Samuel M. Nickerson House, ένα αρχοντικό τόσο σπουδαίο στην αρχιτεκτονική και στο εσωτερικό σχεδιασμό, ότι μεγάλο μέρος του έχει διατηρηθεί για τους επισκέπτες να απολαύσουν σήμερα. Το μουσείο παρουσιάζει μια συλλογή διατηρημένων και ανακαινισμένων επίπλων από την χρυσή εποχή , ενώ φιλοξενεί διάφορα προγράμματα και περιοδεύουσες εκθέσεις.