Πού να πάτε αν βρίσκεστε στην πόλη για την Ετήσια Εβδομάδα Εστιατόριο Σικάγο

Συνοπτικά: Η ετήσια γιορτή του Σικάγου για την πλούσια γαστρονομική της σκηνή πραγματοποιείται σε εστιατόρια στο κέντρο της πόλης, σε τοπικές γειτονιές και στα προάστια.

Πότε: 27 Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 9

Πού: Σε όλο το Chicagoland

Πόσο: Τα μενού Prix-fixe ξεκινούν από $ 22 για μεσημεριανό γεύμα ή brunch και $ 33 και / ή $ 44 για δείπνο (εξαιρουμένων των ποτών, του φόρου και της δωρεάν αξίας).

Τι: Η επίσημη εφημερίδα του Εστιατόριο του Σικάγου παρουσιάζει περισσότερα από 350 τοπικά εστιατόρια με μενού με προκαθορισμένες τιμές.

Επιτρέπει στους επισκέπτες να ελέγχουν όσο το δυνατόν περισσότερα εστιατόρια, οπότε αν βρίσκεστε στο Σικάγο κατά τη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων, θα πρέπει σίγουρα να είναι στο κοινωνικό σας ημερολόγιο.

Αξιοθέατα και δραστηριότητες για να απολαύσετε κατά τη διάρκεια του Σαγκάη Εστιατόριο Εβδομάδα

Go Δείτε "Hamilton" στο Θέατρο PrivateBank . Το διεξοδικά εφευρετικό, άγρια ​​ψυχαγωγικό μουσικό όργανο για τη γέννηση του έθνους μας πρόκειται να παίξει στο Σικάγο για τουλάχιστον δύο χρόνια. Τα εισιτήρια είναι δύσκολο να περάσουν, οπότε η Broadway στο Σικάγο έχει δημιουργήσει ένα σύστημα ημερησίων λαχειοφόρων αγορών, στο οποίο θα πωλούνται 44 εισιτήρια ημερήσιας προβολής για κάθε απόδοση για 10 δολάρια το καθένα . Οι θέσεις καθισμάτων ποικίλλουν ανά απόδοση. ορισμένα καθίσματα θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και τα κουτιά.

Απολαύστε μια βόλτα πίσω στο χρόνο στο Untouchable Tours . Το Untouchable Tours τιμολογεί τον εαυτό του ως "Γκάνγκστερ Γύρος του Σικάγου", μια διήμερη περιήγηση σε μαύρο σχολικό λεωφορείο για να δείξει πολλά περιβόητα γκάνγκστερ και συναντήσεις, ειδικά εκείνες του Al Capone .

Οι ξεναγοί φορούν κοστούμια περιόδου απαγόρευσης και εισέρχονται στον ρόλο γκάνγκστερ. Αναμείνετε να ακούτε πολλά "Dees, dems και does", όπως και στους "dees guys, dem κούκλες και κάνει φορές".

Απολαύστε τα κλασικά μπλουζ του Σικάγο στους θρύλους του Buddy Guy's Legends . Ονομάστηκε "ο μεγαλύτερος ζωντανός κιθαρίστας" του Eric Clapton , ο θρυλικός αστέρας του μπλουζ του Σικάγου Buddy Guy άνοιξε το επώνυμο κέντρο της ζωντανής μουσικής στο κέντρο της πόλης το 1989.

Κατά τη διάρκεια των ετών, το μπαρ - που θεωρείται ένα από τα κορυφαία ιδρύματα ζωντανής μουσικής του Σικάγου - φιλοξένησε ποιος είναι ο οποίος στο show biz, όπως οι Rolling Stones , ο David Bowie , ο ZZ Top , ο Gregg Allman , ο Slash , ο John Mayer και η Sheila E Εδώ είναι επιπλέον μέρη στην πόλη για να ζήσετε ζωντανή τζαζ, reggae, ροκ ή πανκ.

Γελάτε σε ένα από τα πολλά κωμωδία . Ένα ορόσημο του Σικάγου για σχεδόν 40 χρόνια, το Zanies Comedy Club διαθέτει και τα δύο μεγάλα headliners καθώς και τους up-and-coming comedians. Είναι ένας οικείος χώρος και το κοινό γίνεται να αισθάνεται σαν να είναι στο σπίτι. Οι Zanies έχουν μια ελάχιστη πολιτική για δύο ποτά.

Ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με άμαξα . Το να κάνεις ένα βήμα πίσω στο χρόνο με τα νοσταλγικά άμαξες είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξερευνήσεις την πόλη. Ευγενές άλογο είναι μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες του Σικάγου και προσφέρει εκδρομές στην εμπορική περιοχή Magnificent Mile . Οι επιβιβάσεις και οι αποδράσεις είναι από τις λεωφόρους του Μίσιγκαν και του Σικάγου, αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι με μια επιπλέον χρέωση η μεταφορά θα σας παραλάβει από ένα κοντινό ξενοδοχείο ή εστιατόριο όπως το Gibsons Steakhouse , το Jellyfish ή το Thompson Chicago Hotel .

Δείτε παγκόσμια αναγνωρισμένα έργα στο Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγου . Φωλιασμένο από τα γνωστά χάλκινα λιοντάρια του, το Ινστιτούτο Τέχνης παρουσιάζει μια τεράστια συλλογή έργων τέχνης σε πολλά διαφορετικά μέσα - πίνακες, εκτυπώσεις, σχέδια, γλυπτά, φωτογραφίες, βίντεο, κλωστοϋφαντουργικά και αρχιτεκτονικά σχέδια.

Το μουσείο είναι γνωστό ότι φιλοξενεί διάφορα ταξιδιωτικά εκθέματα όπως έργα του Monet και του Van Gogh. Έχει επίσης μια συνεχόμενη σειρά διαλέξεων, παραστάσεων και εργαστηρίων που λαμβάνουν χώρα καθημερινά. Ενώ περπατάτε μέσα από το Ινστιτούτο Τέχνης, πολλά κομμάτια θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμα, καθώς το Ινστιτούτο φιλοξενεί διάσημα έργα όπως αυτά της Mary Cassatt, Georgia O'Keeffe, Grant Wood, Edward Hopper και πολλά άλλα, με όλες τις μορφές του τρόπου από ιμπρεσιονιστική μέχρι μεταμοντέρνα.

Επισκεφθείτε το Μουσείο Campu του Σικάγου . Ψάχνετε για κάτι να κάνει με την οικογένεια μετά από ένα πλούσιο brunch; Προχωρήστε στην Campus του Μουσείου στον Νότιο Βρόχο . Το John G. Shedd Aquarium μοιράζεται τη διάσημο Μουσείο Campus με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Πεδίου και το Μουσείο Πλανηταρίου και Αστρονομίας Adler . Χορηγείτο στο Σικάγο από τον Shedd, ο οποίος ήταν ο δεύτερος πρόεδρος και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Marshall Field & Company, το διάσημο θεσμό του Σικάγου άνοιξε το 1930.

Από τότε, έχει προσθέσει αρκετά μόνιμα εκθέματα στο κύριο ενυδρείο, διπλασιάζοντας το μέγεθος του.