Ταξιδιωτικός οδηγός St. Barths

Η Καραϊβική είναι γεμάτη αποκλειστικά θέρετρα. Ο St. Barths (γνωστός και ως St. Barts ή St. Barthelmy) είναι ένα από τα λίγα αποκλειστικά νησιά. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να παραμείνουν εδώ απολαμβάνουν μια ευρωπαϊκή πολυπλοκότητα χαμηλών προδιαγραφών, όπου το άτομο δίπλα σας στην παραλία χωρίς ακρόαση, το μπιστρό ή το εκλεκτό γαλλικό εστιατόριο θα μπορούσε εύκολα να είναι ένας διάσημος ροκ σταρ ή μεγιστάνας κινηματογράφου - οι περισσότεροι ξοδεύουν το χρόνο τους σε ένα από τα St.

Barths πολλές ιδιωτικές βίλες πολυτελείας.

Θελγήτρα

Ο St. Barths είναι ένας χώρος που δεν πρέπει να δει κανείς, αλλά το τουριστικό γραφείο προσφέρει οδηγό για τους περιηγητές στα ιστορικά αξιοθέατα της Gustavia, όπως το Fort Gustav και το Μουσείο Wall House. Το ψαροχώρι Corossol έχει παραδοσιακό νορμανδικό πολιτισμό και το μουσείο InterOceans, το οποίο φιλοξενεί μια τεράστια συλλογή κοχυλιών. Ο αρχικός οικισμός του Lorient περιλαμβάνει ένα δημοφιλές κατάστημα καλλυντικών Ligne St. Barths. Ο St. Barths προσφέρει επίσης καλή καταδύσεις , ψάρεμα, βαρκάδα και ιδιαίτερα windsurfing.

Παραλίες

Ο St. Barths έχει περισσότερες από 20 παραλίες , που κυμαίνονται από τον πολυσύχναστο St. Jean και το Grand Cul de Sac έως το πιο ιδιωτικό Grand Saline, Gouvernier και Flamands. Εάν είστε μετά την αληθινή απομόνωση, το Anse Colombier μπορεί να φτάσει μόνο με βάρκα ή μισή ώρα πεζοπορία κάτω από ένα μονοπάτι κατσίκα. Η ανύπαντρη ηλιοθεραπεία είναι κοινή, ακόμη και στις οικογενειακές παραλίες όπως η Shell Beach και Marechal, αλλά το δημόσιο γυμνό είναι παράνομο.

Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Υπάρχει μια σειρά από ανεξάρτητα ιδιόκτητα ξενοδοχεία (χωρίς μεγάλες αλυσίδες) στο St. Barths, ως επί το πλείστον μικρά ακίνητα με περίπου δώδεκα δωμάτια. Το μεγαλύτερο, το ξενοδοχείο Guanihani Resort & Spa (Book Now), έχει μόλις 76 δωμάτια. Από όλα τα νησιά της Καραϊβικής , ο St. Barths είναι αυτός όπου οι επισκέπτες είναι εξίσου πιθανό να νοικιάσουν μια ιδιωτική βίλα για την έκταση της διαμονής τους ως κράτηση ενός ξενοδοχείου.

Είτε επιλέξετε ένα ξενοδοχείο είτε μια βίλα, μην περιμένετε ευκαιρίες: οι τιμές κυμαίνονται από μέτρια μέχρι στρατοσφαιρική.

Εστιατόρια

Όπως μπορείτε να περιμένετε, ο St. Barths φιλοξενεί πολλά πολυτελή γαλλικά και κρεολικά εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων εστιατορίων μόνο για εστιατόρια που προτιμούν οι διασημότητες της φωτογραφικής μηχανής. Ωστόσο, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι ενοικιάζουν βίλες εδώ, οι τοπικές αγορές και τα καταστήματα εξαγωγής είναι επίσης δημοφιλείς επιλογές, είτε μαγειρεύετε μόνοι σας είτε γυρίζετε τα παντοπωλεία στο προσωπικό της βίλας για προετοιμασία.

Πολιτισμός και Ιστορία

Η ιστορία του Αγίου Μπάρθ είναι γνωστή στην Καραϊβική - αρχικά κατοικήθηκε από Ινδιάνους Carib , στη συνέχεια πολέμησε από τις ευρωπαϊκές αποικιακές δυνάμεις. Η συσχέτιση έρχεται υπό τη μορφή της σουηδικής κληρονομιάς: οι Σουηδοί έκαναν τον Άγιο Μπάρθς ένα από τα λίγα πρωταθλήματά τους στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα. Σήμερα, εκτός από το όνομα της πρωτεύουσας (Gustavia), λίγες υπενθυμίσεις των Σουηδών παραμένουν. Αντίθετα, το νησί έχει μια βαριά γαλλική προφορά, με μέτριους ντόπιους που αναμειγνύονται με monied επισκέπτες σε ένα εκλεπτυσμένο αλλά χαμηλού επιπέδου περιβάλλον.

Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Πολλές γαλλικές διακοπές και μια χούφτα σουηδικών γιορτάζονται τοπικά. μεγαλύτερες διεθνείς εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ετήσια μουσικά φεστιβάλ τον Ιανουάριο και τον Αύγουστο και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Καραϊβικής τον Απρίλιο.

Οι κάτοικοι του St. Barths έχουν έντονο πάθος για το βόλεϊ και το τουρνουά Cup του Volleyball του Αγίου Μπάρθ τον Ιούλιο αντλεί μεγάλα πλήθη.

Νυχτερινή ζωή

Ο Άγιος Μπάρθς δεν είναι σχεδόν ένα νησί κόμματος, αν και υπάρχουν μερικά hotspots catering για τους νέους, πλούσιους και αρκετά διάσημους. Το ακόμα δημοφιλές μπαρ Le Select στη Γουσταβία είναι διάσημο για να εμπνέει τον Jimmy Buffett για να γράψει το "Cheeseburger in Paradise". Οι ντίσκο περιλαμβάνουν το Le Feeling στο Lurin και το Le Petit Club, το Casa Nicky και το Yacht Club στη Γουσταβία. Για πολλούς, όμως, η απόλυτη εμπειρία της νυχτερινής ζωής του Αγίου Μπάρθ διαρκεί για ένα καθυστερημένο δείπνο πριν αποσυρθεί στην ιδιωτική βίλα.

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για St. Barth