Ένας οδηγός για την Καραϊβική του Jimmy Buffett

Ο Jimmy Buffett, αμερικανός κομματικός πειρατής και ανεπίσημος πρεσβευτής σε όλα τα τροπικά πράγματα, έχει ζήσει, έχει ταξιδέψει και έχει γράψει πολλά τραγούδια για την Καραϊβική.

Τόσο σε συνεντεύξεις όσο και σε στίχους τραγουδιών, είναι ανοικτός για να μοιραστεί με τους οπαδούς μερικά από τα αγαπημένα του μέρη στην Καραϊβική. Τα τραγούδια του Buffett περιλαμβάνουν ιστορίες ηλιόλουστων ημερών και ομιχλώδεις νύχτες που πέρασαν σε νησιά όπως η Τζαμάικα (όπου η αστυνομία στο Negril πυροβόλησε στο αεροπλάνο του Buffett, νομίζοντας ότι χρησιμοποιείται για λαθρεμπόριο ναρκωτικών ουσιών), την Κούβα, την St. Barths St. Ο Μάρτιν ("Για πέντε άγρια ​​χρόνια στην L'Orient, το κόμμα δεν σταμάτησε ποτέ ..."), Μπαρμπάντος ("Σκέφτομαι ότι μπορώ να ταξιδέψω στο Μπριτζτάουν, να περάσω λίγο στον ήλιο του Μπαρμπάντος"), Μαρτινίκα (" αν έχω ζήσει για να γίνω γέρος, θα πάω να φτάσω στη Μαρτινίκα, θα μου αγοράσει ένα βαμβακερό κοστούμι με ιδρώτα και ένα αφρικανικό parakeet "), το Tortola, την Αντίγκουα, ακόμα και την Αϊτή.

Έτσι, αν είστε Parrothead, ή απλά θέλετε μια γεύση από την ξέγνοιαστη ζωή που γιορτάζει ο Buffett στη μουσική του, εδώ είναι ένας οδηγός για το περπάτημα σε μερικά από τα αμμώδη βήματα του Jimmy.

Θέρετρα

Strawberry Hill, Τζαμάικα: Αυτό το θέρετρο του Blue Mountains βρίσκεται μακριά από την τουριστική ακτογραμμή και διαθέτει δωδεκάδες εξοχικές κατοικίες σε γεωργιανό στυλ και ένα πολυτελές σπα, σε μια κατακόκκινη κορυφή με θέα στο Kingston.

Goldeneye, Τζαμάικα: Ο Buffett είναι συγγραφέας και τραγουδοποιός, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει κάποια συνάφεια με το Goldeneye, το μοναδικό σπίτι της Τζαμάικας για το 007 συγγραφέα Ian Fleming.

Τα σπήλαια, Τζαμάικα: Μια άλλη ιδιοκτησία του νησιού Outpost, Τα σπήλαια είναι ένα θρυλικό καταφύγιο της Τζαμάικας με βίλες με βράχια, υπόγεια κολύμβηση με αναπνευστήρα και ένα εστιατόριο (και μάλιστα με υδρομασάζ) ενσωματωμένο σε φυσικές σπηλιές.

Eden Rock, St. Barts: Ο Jimmy έγραψε μερικά από τα τραγούδια του ενώ διαμένουν σε αυτό το συγκρότημα Relais & Chateaux, το οποίο κυριολεκτικά σκαρφαλώνει σε ένα βράχο στην παραλία του St. Jean.

Admiral's Inn, Αντίγκουα: Το ξενοδοχείο και το εστιατόριο βρίσκονται στον ιστορικό Ναυπηγείο του Nelson και είναι κτισμένα γύρω από μια πρώην αποθήκη και λιμενικό γραφείο του 1785.

Anegada Reef Hotel, BVI: Μικρό, οικογενειακά διοικούμενο θέρετρο που βρίσκεται σε ένα όμορφο και σε μεγάλο βαθμό εγκαταλελειμμένο νησάκι στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Margaritaville, Τζαμάικα: Καμία επίσκεψη στην Τζαμάικα δεν θα ήταν πλήρης για ένα αληθινό Parrothead χωρίς προσκύνημα σε ένα από τα εστιατόρια και μπαρ του Margaritaville του Buffett, που βρίσκονται στο Montego Bay, Ocho Rios και Negril.

Υπάρχει ακόμη και ένα Margaritaville στον τερματικό σταθμό του διεθνή αεροδρομίου Sangster εάν χρειάζεστε μια τελευταία γεύση από τα νησιά προτού πάτε στο σπίτι.

Margaritaville, Grand Cayman: Αυτό το νέο συγκρότημα ψυχαγωγίας πολλαπλών επιπέδων με θέα στο λιμάνι της Τζορτζτάουν διαθέτει μπαρ κολύμβησης, νεροτσουλήθρα και πισίνα καθώς και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και εστιατόριο.

Margaritaville, Turks & Caicos: Πιάσε ένα "ποτό με βάρκα" και στη συνέχεια βουτήξτε το toe σας στην πισίνα των 500.000 γαλόνι στο νέο Margaritaville στο τερματικό κρουαζιερόπλοιο στο Grand Turk.

Turtle Cove Inn, Turks & Caicos: Η πισίνα σε αυτό το οικονομικό ξενοδοχείο είναι ένα δημοφιλές apres-βόλτα στο Provo.

Frangipani, Bequia: Το εστιατόριο στο ξενοδοχείο Frangipani στο μικροσκοπικό νησί Bequia στις Γρεναδίνες είναι γνωστό για την κουζίνα της Δυτικής Ινδίας.

Staniel Cay Yacht Club, Μπαχάμες: Ένα θέρετρο γιοτ στο Exumas που Buffett καλεί ένα από τα 10 υπέροχα μέρη του κόσμου για να πάρει ένα ποτό δίπλα στο νερό.

Buffett Bars

Le Ti, St. Barts: Διάσημο πάρτυ για τους πλούσιους, διάσημους και άλλους που κρύβονται στο St. Barths.

Le Select, St. Barts: Αυτό είναι, λαοί: το καραϊβικό εστιατόριο που ενέπνευσε το τραγούδι "Cheeseburger στον παράδεισο". ... "Υπάρχει ένα πάρτι κάτω από το Le Selecte, μουσική, ρούμι και χαμόγελα. Πρόσωπα στις σκιές, Θεέ, δεν έχω δει για χρόνια ..."

Maya's, St. Barts: Ο Buffett, ένας συχνός επισκέπτης του St. Barts, καλεί το αγαπημένο εστιατόριο της Maya στην Καραϊβική.

Kaye's, Rum Cay, Μπαχάμες: Ένα παραθαλάσσιο μπαρ και ψησταριά στο απομακρυσμένο νησί Rum Cay, γνωστό για τις ερημικές παραλίες του και καταδύσεις ναυαγίων.

Ο ολοκληρωτής Angler, Bimini: Ένα από τα αγαπημένα τόσο του Buffett όσο και του Ernest Hemingway, ο Compleat Angler έχασε δυστυχώς τον Ιανουάριο του 2006.

Παραλίες και άλλες τοποθεσίες

Μουσείο Bob Marley, Τζαμάικα: Αυτό το μουσείο Kingston λέει την ιστορία της ζωής και της μουσικής ενός ανθρώπου που ενέπνευσε μουσικούς όπως ο Buffett καθώς και γενιές των Τζαμάικων.

Long Island, Μπαχάμες: Μερικές από τις αγαπημένες παραλίες του Buffett βρίσκονται στη δυτική πλευρά του νησιού.

Barbuda: Ένα άλλο από τα αγαπημένα beach spots του τραγουδιστή.

Cane Gardens Bay, Tortola. Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι: Δημοφιλή στο τραγούδι του Buffett "Manana", αυτή η πόλη φημίζεται ως το σπίτι του Rum Distillery Rum.