Επισκεφθείτε τις Προβολές παραθύρου διακοπών στη Νέα Υόρκη

Μην χάσετε την όμορφη γιορτή που εμφανίζεται γύρω από τη Νέα Υόρκη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει τα Χριστούγεννα σαν τη Νέα Υόρκη. Τα γραφικά παράθυρα για τα πολυκαταστήματα του ναυαγίου του Μανχάταν θα σας κάνουν να σταματήσετε στα βήματά σας - ακόμα και οι πιο σκληροί από τους Νέα Υόρκους πρέπει να σταματήσουν για να γυρίσουν, στη συνέχεια να γκρινιάζουν για τους τουρίστες.

Η αγορά των παραθύρων είναι μια καταπληκτική εμπειρία λίγο μετά την ημέρα των ευχαριστιών, όταν τα μεγαλύτερα πολυκαταστήματα του Μανχάταν αποκαλύπτουν τις οθόνες παραθύρων διακοπών τους. Ελέγξτε έξω μερικά παράθυρα διακοπών είναι ένα must-do κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε διακοπές στη Νέα Υόρκη.

Οι προβολές των παραθύρων είναι σχεδόν πάντα στην προβολή λίγο πριν την ημέρα των ευχαριστιών και παραμένουν μέχρι λίγο μετά το νέο έτος, έτσι ώστε να μπορούν να βιώσουν οι επισκέπτες σε όλη την περίοδο των διακοπών. Τα περισσότερα καταστήματα φιλοξενούν μια ειδική εκδήλωση για να επισημάνουν την αποκάλυψη των σχεδίων του έτους και τα τελευταία χρόνια υπήρξε μεγαλύτερη εμπορική υποστήριξη για τα παράθυρα, με εμπορεύματα, βιβλία και αναμνηστικά διαθέσιμα προς πώληση στα καταστήματα και αντικατοπτρίζοντας το θέμα του έτους.

Σκεφτείτε την αυτο-καθοδηγούμενη πεζοπορία μας στα παράθυρα διακοπών.