Αναθεώρηση του Wingate από το Wyndham Manhattan Midtown της Νέας Υόρκης

Νεότερη, λιγότερο ακριβή επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες στη Νέα Υόρκη

Το Wingate by Wyndham Manhattan Midtown είναι ένα μικρότερο ξενοδοχείο (έξι δωμάτια ανά όροφο) νεότερο κοντά στο σταθμό Penn της Νέας Υόρκης. Το Wingate by Wyndham Manhattan Midtown, που βρίσκεται στην 35η οδό, προσφέρει καταλύματα μεσαίου επιπέδου σε λογικές τιμές για επαγγελματίες ταξιδιώτες. Το ξενοδοχείο δεν ήταν τόσο φρέσκο ​​όσο μερικά που έχω μείνει, αλλά ήταν απολύτως επαρκής για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Η υπηρεσία ήταν φιλική και προσεκτική, οι εγκαταστάσεις σε λογική (αλλά όχι τέλεια), και η θέση ήταν σταθερή.

Θα ήθελα να συστήσω το Wingate by Wyndham Manhattan Midtown για επαγγελματίες ταξιδιώτες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα, να βρεθούν σε βολική τοποθεσία και να έχουν ένα λογικό δωμάτιο και υπηρεσίες.

Επισκόπηση ξενοδοχείου

Το Wingate by Wyndham Manhattan Midtown βρίσκεται λίγα τετράγωνα μακριά από το σταθμό Penn και είναι βολικό για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα καταστήματα και τα εστιατόρια και τα κοντινά τουριστικά αξιοθέατα.

Το ξενοδοχείο είναι ένα από τα νεότερα, ψηλά ξενοδοχεία που ξεπήδησαν σε όλο το Μανχάταν. Έχει ένα φιλόξενο, αν όχι μικρό, λόμπι, ένα ωραίο προσωπικό και δωμάτια αξιοπρεπούς μεγέθους (καλά, πραγματικά μεγάλα δωμάτια για τη Νέα Υόρκη).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου, έμεινα σε ένα δίκλινο δωμάτιο σε έναν από τους επάνω ορόφους στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου. Το ίδιο το δωμάτιο ήταν πολύ ήσυχο (ωραίο στο Μανχάταν) και ήταν αρκετά καλά συντηρημένο, αλλά υπήρχαν μικρές δυσλειτουργίες. Υπήρχαν λεκέδες στο χαλί του διαδρόμου, βρώμικα παράθυρα στο δωμάτιο και ένας δυνατός ανεμιστήρας στο μπάνιο. Κανένα πρόβλημα δεν ήταν αρκετό για να επηρεάσει το ταξίδι μου, αλλά κατέστησαν σαφές ότι δεν μένω σε ένα Hyatt ή Marriott.

Διαφορετικά, το δωμάτιό μου ήταν όμορφο, ευρύχωρο και είχε ένα καλό γραφείο, ωραία κρεβάτια, και ένα microware και ένα ψυγείο, καθώς και ένα χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο.

Προοπτική επιχειρηματικού ταξιδιώτη

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και ενσύρματο internet. Βρήκα ότι η υπηρεσία Wi-Fi είναι λογική, αλλά πεντανόστιμη.

Ένα μεγάλο ζήτημα για μένα ήταν η έλλειψη επαρκούς τηλεφωνικής υποδοχής.

Δεν μπόρεσα να πραγματοποιήσω ή να λάβω κλήσεις από το δωμάτιό μου (στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου), κάτι που ήταν σίγουρα ένα πρόβλημα. Υποθέτω ότι άλλα δωμάτια στο μπροστινό μέρος του ξενοδοχείου θα έχουν καλύτερη υποδοχή, αλλά ίσως να είναι λίγο θορυβώδη (η δική μου ήταν ήσυχη).

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν πρωινό σε μπουφέ (το οποίο βρήκα καλά και αρκετά πρότυπο). Για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν Asura Bistro Asura (προσκολλημένο στο ξενοδοχείο) ή ένα από τα πολλά κοντινά εστιατόρια.

Συνεδριάσεις και εκδηλώσεις

Το Wingate by Wyndham Manhattan Midtown είναι βασικά ένα συμπαγές ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, έτσι δεν πρόκειται να το επισκεφθείτε για μια μεγάλη συνάντηση ή να πραγματοποιήσετε μια μεγάλη διάσκεψη εκεί. Ωστόσο, είναι κατάλληλο για μικρότερες συναντήσεις ή λειτουργίες ή ως τοποθεσία για να παραμείνετε κατά τη διάρκεια μεγαλύτερων εκδηλώσεων.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο συνεδριακό κέντρο Jacob Javits, καθώς και το σταθμό Penn και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς. Από την άποψη του χώρου εκδηλώσεων, το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα συσκέψεων τύπου αίθουσας συνεδριάσεων με χώρο 195 τετραγωνικά πόδια. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και δέκα άτομα. Το δωμάτιο περιλαμβάνει τραπέζι αίθουσας συνεδριάσεων, καρέκλες, τηλεόραση 42 ιντσών, Internet και υποστήριξη AV. Οι υπηρεσίες φαγητού μπορούν να κανονιστούν με ένα από τα κοντινά εστιατόρια, αν χρειαστεί.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Wingate από το Wyndham Manhattan Midtown
235 Δυτική 35η οδός
Νέα Υόρκη, NY 10001-1901
Τηλέφωνο: 212-967-7500
http://www.wingatehotelnyc.com/