Πού είναι τα θέρετρα θαλάσσιων πάρκων του Great Wolf Lodge;

Ένας από τους πρωτοπόρους και η κορυφαία αλυσίδα θέρετρων εσωτερικού πάρκου νερού, το Great Wolf Lodge προσφέρει τοποθεσίες σε όλες τις ΗΠΑ (και μία στον Καναδά για εκκίνηση). Όλες οι ιδιότητες προσφέρουν παρόμοια ρουστίκ, θεατρικά θέματα, διασκέδαση με το πάρκο νερού (φυσικά), και μια πλήρης, χαρακτηριστικό, εμπειρία θέρετρο. Είναι λίγο σαν ένα κρουαζιερόπλοιο χωρίς θαλαμίσκο, αλλά απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά. Εκτός από τις νεροτσουλήθρες, υπάρχουν εστιατόρια, ιαματικά λουτρά (προσανατολισμένα σε ενήλικες και παιδιά), εμπειρίες διαδραστικών παιχνιδιών για παιδιά και εφήβους, ιστορίες, παιδικά κλαμπ και άλλες παροχές. Οι θέσεις ποικίλουν σε μέγεθος και χαρακτηριστικά.

Μέρος της έκκλησης του Μεγάλου Λύχου είναι ότι προσφέρει μια προστασία από τις καιρικές συνθήκες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μαγιό ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Το χειμώνα, τα θέρετρα μπορούν να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί για τους χιονισμένους ανθρώπους στα βόρεια κλίματα. Προσφέρουν μερικά από τα οφέλη μιας τροπικής διακοπής χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψουν στις τροπικές περιοχές. Σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα θέρετρα θαλάσσιων πάρκων που ανοίγουν τα πάρκα τους καθημερινούς επισκέπτες και μπορούν να γίνουν αρκετά γεμάτα, όλοι οι Great Lod Lodges περιορίζουν την είσοδο στους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Καθώς το Great Wolf προσθέτει τοποθεσίες, περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε απόσταση οδήγησης από έναν. Η ακόλουθη λίστα θέρετρων είναι διατεταγμένη αλφαβητικά από το κράτος των ΗΠΑ με τον Καναδά μετά από το τέλος.