Κατάλογος οργανώσεων εθελοντών για σπουδαστές κολλεγίων

Κατάλογος κύριων φορέων εθελοντών φοιτητών κολλεγίων

Ψάχνετε για μερικές ευκαιρίες εθελοντισμού; Είμαστε, πάρα πολύ - πάντα - και βάζουμε μαζί έναν κύριο κατάλογο ευκαιριών εθελοντών ειδικά προσαρμοσμένων στους φοιτητές. Ο κατάλογος εξελίσσεται - συνεχίστε να ελέγχετε για προσθήκες (ή αφαίρεση).

Οργανισμοί εθελοντικής συνεργασίας

Υπάρχουν οργανισμοί που μπορούν να σας συνδέσουν με το ένα καλό είδος εθελοντικού έργου από ένα zillion - ένα που χρησιμοποιεί τις ειδικές σας ειδικές δεξιότητες ή είναι το σωστό πράγμα στη σωστή θέση.

Δοκιμάστε τα εξής:

Εθελοντής Αγώνας - Ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε εδώ: Ο εθελοντής αγώνας είναι μια εξαιρετική πηγή εάν ξέρετε ότι θέλετε να εθελοντήσετε αλλά πρέπει να βρείτε κάτι σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία (όπως αρκετά κοντά για να εργαστείτε τα Σαββατοκύριακα) ή που ταιριάζει ακριβώς με τις δεξιότητες που έχετε έπρεπε να δώσει. Μάθε περισσότερα:

Το Ίδρυμα Διεθνών Εθελοντικών Προγραμμάτων (IVPA) είναι "... μια ένωση μη κυβερνητικών οργανώσεων που συμμετέχουν σε διεθνείς εθελοντικές εργασίες και ανταλλαγές πρακτικής άσκησης", σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Μεγάλες κριτικές για αυτό το διεθνές εκθεσιακό κέντρο εθελοντισμού. Μάθε περισσότερα:

Ειδικοί φιλανθρωπικοί οργανισμοί / οργανισμοί δράσης

Δεν ενδιαφέρεστε απλά να γράψετε μια επιταγή ... αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν τόνοι ευκαιριών για να φτιάξετε πραγματικά κάποιους μυς και να κάνετε τη διαφορά.

Δύο που πραγματικά σας δίνουν αυτή την ευκαιρία και έχουν προγράμματα ειδικά για τους μαθητές είναι Habitat for Humanity και United Way:

Habitat for Humanity - Αυτή η οργάνωση δυναμίτη προσφέρει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να κατέχουν τα δικά τους σπίτια, χτισμένα από το έδαφος με τη βοήθειά σας. Μάθε περισσότερα:

Η United Way έχει συγκεντρώσει πραγματικά κάποιες εκπληκτικές ευκαιρίες πρόσφατα, ιδιαίτερα στην ακτή του Κόλπου των ΗΠΑ. Μάθε περισσότερα:

Εθελοντισμός

Ο εθελοντισμός είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: μια ευκαιρία να συνδυάσεις τον τουρισμό με διακοπές εθελοντισμού . Το I-to-I είναι ένα καλό παράδειγμα οργανισμού εθελοντισμού, καθώς προορίζεται μόνο για φοιτητές: τα προγράμματα θα περιλαμβάνουν προορισμούς που θα σας αρέσουν και οι συνάδελφοι εθελοντές σας θα είναι άνθρωποι με τους οποίους έχετε κάτι κοινό , για να ξεκινήσετε με - ακολουθήστε αυτό με τα ιδανικά και την αποστολή σας, και είστε εγγυημένοι για να κάνετε κάποιους φίλους για τη ζωή σε ένα ταξίδι εθελοντισμού). Μάθε περισσότερα:

... Και περισσότερες εθελοντικές ευκαιρίες

Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε σε αυτόν τον κύριο κατάλογο ευκαιριών εθελοντισμού ειδικά για τους φοιτητές ... μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε το do-gooding στο μεταξύ!