Κορυφαίες πηγές για να βρείτε τον εθελοντή ταξιδιού στο εξωτερικό & στις ΗΠΑ

Εταιρείες που οργανώνουν εκδρομές με εθελοντικές δραστηριότητες

Οι εθελοντές ταξιδεύουν στο εξωτερικό και στις Ηνωμένες Πολιτείες απευθύνονται σε πολλούς παραθεριστές. "Ταξιδεύουμε σε ένα δίκαιο ποσό, αλλά είναι πολύτιμο για εμάς να αισθανόμαστε πραγματικά συνδεδεμένοι με άλλες κοινότητες πέρα ​​από και πέρα ​​να βλέπουμε τουριστικούς χώρους. Κατανοούμε αυτό που όλοι έχουμε κοινό και ξεπερνώντας τις δικές μας καθημερινές φιλοδοξίες και βλέπουμε το μεγαλύτερο εικόνα ", λέει ο Γουόρεν, ιατρός της Χαβάης. Αυτός, η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του, ηλικίας 11 και 16, πέρασαν δύο εβδομάδες τα Χριστούγεννα σε ένα καταφύγιο για τα ταραγμένα αγόρια κοντά στην πόλη της Γουατεμάλας.

"Ήταν πολύ ανταμείβοντας και πραγματικά μια από τις πιο ευχάριστες διακοπές που είχα ποτέ."

Πέρυσι, το ένα τέταρτο των ταξιδιωτών ερωτήθηκαν από την έρευνα του Voice of the Traveler από την Εθνική Τουριστική Βιομηχανία και δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται επί του παρόντος να κάνουν εθελοντικές ή διακοπές με βάση τις υπηρεσίες. Οι Baby Boomers δημιούργησαν την ομάδα που εξέφραζε το ισχυρότερο ενδιαφέρον και το μεγαλύτερο ποσοστό (47%) όσων ενδιαφέρονται να κάνουν εθελοντικές διακοπές έπεσε στην ηλικιακή ομάδα 35-54 ετών.

Εάν αποφασίσετε αν προτιμάτε να είσαστε ταξιδιώτης πολυθρόνας, οι περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις έχουν επίσης έναν σύνδεσμο που επιτρέπει στους επισκέπτες του ιστότοπού τους να δωρίσουν χρήματα για να υποστηρίξουν προγράμματα εθελοντισμού ή να βοηθήσουν να χρηματοδοτήσουν άλλους ταξιδιώτες που επιθυμούν να δώσουν χρόνο αλλά μπορεί να μην έχουν επαρκή κεφάλαια για ένα εθελοντικό ταξίδι. Αυτό δίνει σε όσους από εμάς δεν μπορούμε να προσφέρουμε εθελοντικά την ευκαιρία να επιλέξουμε ένα έργο που αισθανόμαστε παθιασμένοι και εξακολουθούμε να συμβάλλουμε στην πρόκληση.

Εάν προσπαθείτε να αποφασίσετε εάν οι διακοπές εθελοντών είναι σωστές για να διαβάσετε την επίσκεψή σας Πώς να αποφασίσετε αν το Voluntourism - Travel Volunteer - είναι για σας .

1) i-to-i

i-to-i είναι μια εταιρεία που στέλνει περισσότερους από 5.000 ανθρώπους ετησίως για να προσφερθεί σε τοπικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο και να βυθιστεί στους τοπικούς πολιτισμούς.

Αυτοί οι ταξιδιώτες επιλέγουν τον εθελοντισμό - συνδυάζοντας παραδοσιακά ταξίδια με εθελοντική εργασία - για να βοηθήσουν στη διαφορά στη ζωή τους και σε άλλους.

2) Voluntourism.org

Το Voluntourism.org είναι ένας εξαιρετικός διαδικτυακός πόρος γεμάτος με πολλές πληροφορίες σχετικά με τη λήψη εθελοντικών διακοπών, όπου μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα έργα, πώς να συνδεθείτε με άλλους ομοϊδεάτες ταξιδιώτες και πώς να συνδυάσετε ένα πάθος για ταξίδια με την επιθυμία να επιστρέψετε ενώ βρίσκεστε ο δρόμος.

3) CheapTickets.com

Το CheapTickets.com συνεργάστηκε με την United Way για να προσφέρει στους ταξιδιώτες μια διαδρομή για την εγκατάσταση εθελοντικών διακοπών ή την προσθήκη μιας ημέρας ή περισσότερων εθελοντισμού κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου ταξιδιού. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους πιο παραδοσιακούς ταξιδιώτες να προσθέσουν ένα στοιχείο voluntourism στις διακοπές τους, ακόμη και αν δεν είναι το φυσικό και φυσιολογικό επίκεντρο του ταξιδιού τους.

4) Εκδρομές Sierra Club

Το Sierra Club Outings πραγματοποιεί εθελοντικά ταξίδια ταξιδιού στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε μια μεγάλη ποικιλία από μέρη σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι αποδράσεις περιπέτειας συνδυάζουν την πολιτισμική βύθιση με ενεργά δρομολόγια με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος.

5) Διεθνή Προγράμματα Εθελοντισμού

Ο Διεθνής Σύνδεσμος Προγραμμάτων Εθελοντών είναι μια κοινοπραξία διεθνών προγραμμάτων εθελοντισμού που έχουν ενώσει μαζί για να βοηθήσουν στην προώθηση των ευκαιριών που προσφέρουν.

Οι περισσότερες από αυτές τις οργανώσεις έχουν προγράμματα που τρέχουν οπουδήποτε από μία ή δύο εβδομάδες σε όλη τη διάρκεια έως έξι μήνες. Η ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών είναι αρκετά εντυπωσιακή, με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ταξιδιώτη.

6) Διεθνές Εθελοντικό Κέντρο

Ψάχνετε να βρείτε καλά έργα για να συμμετάσχετε εθελοντικά; Κοιτάξτε όχι περισσότερο από το διεθνές κέντρο εθελοντών. Ο δικτυακός τόπος παρέχει πληροφορίες για πάνω από 150 έργα σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να ξαναγυρίσουν με πλήρη εμβάθυνση σε έναν ξένο πολιτισμό.

7) Παγκόσμιο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του ΟΗΕ

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορείτε να καλέσετε εθελοντικά για να βοηθήσετε τα Ηνωμένα Έθνη στα διάφορα έργα που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, αυτός ο ιστότοπος θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες ευκαιρίες, τον τρόπο συμμετοχής στον εθελοντισμό και τον τρόπο με τον οποίο τα σχέδια αυτά έχουν άμεσο αντίκτυπο στους πολίτες των χωρών στις οποίες συμμετέχουν. Υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές εθελοντισμού σε πέντε ηπείρους ανά πάσα στιγμή, με ορισμένες ενδιαφέροντα προγράμματα για να επισυνάψετε.

8) Ινστιτούτο Earthwatch

Σε διακοπές εθελοντών ή ταξίδι με το μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο Earthwatch, έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικές πραγματικά μοναδικές τοποθεσίες και οικοσυστήματα σε όλο τον κόσμο και να λάβετε μέτρα για να προστατεύσετε αυτά τα μέρη από την αλλαγή του κλίματος, την αποψίλωση και μια μεγάλη ποικιλία άλλων απειλών. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα για όσους θέλουν να επικεντρωθούν σε συνομιλία, ιδιαίτερα σε αναπτυσσόμενες περιοχές του κόσμου.

9) responsibletravel.com

Για περισσότερα από 15 χρόνια, το Responsible Travel βοηθά να συνδυάσει την περιπετειώδη ταξίδια και τον κοινωνικά υπεύθυνο ακτιβισμό σε μια μεγάλη ποικιλία από μέρη σε όλο τον κόσμο. Οι περιηγήσεις τους ταξιδεύουν σε απομακρυσμένους χώρους, αλλά και προσφέρουν ευκαιρίες για σημαντική επίδραση στους προορισμούς που επισκέπτονται. Ο ιστότοπος μας συνδέει με τουριστικούς πράκτορες που έχουν μια παρόμοια προσέγγιση για ταξίδια και είναι κοινωνικά υπεύθυνοι για το περιβάλλον, την άγρια ​​φύση και τους αυτόχθονες που ζουν στα μέρη που επισκέπτονται.

10) Αμερικανική εβραϊκή παγκόσμια υπηρεσία

Η Αμερικανική Εβραϊκή Παγκόσμια Υπηρεσία (AJWS) προσφέρει προγράμματα ατομικών και ομαδικών υπηρεσιών για τους Εβραίους που ενδιαφέρονται να ταξιδεύουν σε ξένες χώρες για να προσφέρουν εθελοντικά προγράμματα κοινωνικής αλλαγής σε επίπεδο βάσης. Οι στόχοι της οργάνωσης είναι να εξουδετερώσουν τη φτώχεια και να προωθήσουν τις ανθρώπινες ζωές, οι οποίες μπορεί να ακούγονται υψηλές, αλλά ασφαλώς αίτια.

Είστε VolunTourist;

Ο συνδυασμός διακοπών ή ταξιδιού στο εξωτερικό με εθελοντισμό σε τοπικά προγράμματα είναι ένας τρόπος που μπορείτε να βυθιστείτε σε τοπικούς πολιτισμούς και να κάνετε τη διαφορά. Πρώτον, όμως, πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας με κάποιες σοβαρές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πού και τι είδους εθελοντικά ταξίδια θα απολαύσετε. Ποιο είναι το πάθος σου; Διατήρηση των ζώων; Διδάσκοντας τα παιδιά ή βοηθώντας τους; Ανακατασκευή σπιτιών που καταστράφηκαν από τυφώνες ή τσουνάμι; Είστε πρόθυμοι να ζήσετε και να εργαστείτε με ανθρώπους των οποίων η κουλτούρα και οι προοπτικές είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές σας; Μπορείτε να χειριστείτε το να ζείτε σε μια σκηνή ή μια βάρκα με ένα outhouse ή θέλετε να βρίσκεστε σε ένα ξενοδοχείο; Επισκεφτείτε το πώς να αποφασίσετε εάν το Voluntourism - Travel Volunteer - είναι για σας .