Τι να κάνετε στο Μπέικερσφιλντ Καλιφόρνια

9 Ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε σε αυτή την Καλιφόρνια Central Valley πόλη από ό, τι νομίζετε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα τα πράγματα που εμφανίστηκα ότι μπορείτε να κάνετε για ένα γρήγορο ταξίδι στο Bakersfield.

Το Bakersfield είναι επίσης ένα οικονομικό μέρος για να επισκεφτείτε. Στην πραγματικότητα, το καλύτερο ξενοδοχείο στην πόλη κοστίζει λιγότερο από $ 200 τη νύχτα και μπορείτε να βρείτε πολλά καταλύματα με καλή βαθμολογία για $ 100 ή λιγότερα. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές σε αυτά και να διαβάζετε σχόλια επισκεπτών στο TripAdvisor.

Το κλίμα του Bakersfield είναι γενικά ευχάριστο, με μόνο 20 ημέρες βροχής το χρόνο και πάνω από 270 ηλιόλουστες μέρες. Υψηλές θερμοκρασίες τον Ιανουάριο κατά μέσο όρο 38 ° F. Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Οκτώβριος και Νοέμβριος είναι οι καλύτεροι χρόνοι για να πάτε.

Δυστυχώς, επειδή η γεωγραφία του Bakersfield δημιουργεί ένα μπολ που παγιδεύει την ατμοσφαιρική ρύπανση, είναι καλύτερο να το αποφύγουμε κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών.