Φεστιβάλ κινηματογράφου Napa Valley

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Valley της Νάπα είναι μια ανάμειξη της ιδιαίτερης έμφασης της περιοχής με τα τρόφιμα και το κρασί με την τέχνη της παραγωγής ταινιών. Δείχνουν ένα πρόγραμμα που προσανατολίζεται προς θέματα τροφίμων και κρασιού, καθώς και μια επιλογή από διεθνείς και ντοκιμαντέρ επιλογές. Όπως και τα περισσότερα φεστιβάλ κινηματογράφου, αυτή παρουσιάζει πολλά αναδυόμενα ταλέντα, αλλά διαθέτει και κάποια γνωστά ονόματα. Οι προηγούμενες προβολές περιελάμβαναν ταινίες με τον Judi Dench, τον Joaquin Phoenix, την Emma Thompson και τον Tom Hanks.

Εκτός από τις προβολές ταινιών, μπορείτε να δοκιμάσετε τα τοπικά κρασιά στα απογευματινά περίπτερα κρασιού στο Yountville, Napa, St. Helena και Calistoga. Άλλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ περιλαμβάνουν δείπνα οινοποιών και συζητήσεις με θέμα τις ταινίες, τα τρόφιμα και το κρασί.

Είναι δυνατόν να κάνουμε το φεστιβάλ ως ημερήσια εκδρομή από τις γύρω περιοχές και θεωρήσαμε ότι η τιμή ενός μονοήμερου περάσματος ήταν καλά δαπανημένη. Εάν πηγαίνετε για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να πάρετε μερικές μεγάλες ιδέες στον προγραμματιστή αποδράσεων Νάπα .

Συμπάθειες και αντιπάθειες

Μας αρέσει το ανεπίσημο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της κοιλάδας της Νάπα και τα περίχωρα μέρη του - και εκπλήσσονταν ευχάριστα από τον αριθμό των υψηλής ποιότητας ταινιών που παρουσιάστηκαν. Η συνδυασμένη έμφαση στον καλό κινηματογράφο, το καλό φαγητό και το κρασί κάνουν αυτό το φεστιβάλ κινηματογράφου μοναδικό μεταξύ αυτών που παρακολουθήσαμε.

Και αγαπάμε τον αριθμό των ηθοποιών, των συγγραφέων και των διευθυντών που έδειξαν να αλληλεπιδρούν με το κοινό τους, πολύ περισσότερο από ό, τι έχουμε δει σε άλλα φεστιβάλ ταινιών της Καλιφόρνια.

Με χαλαρά χρονοδιαγράμματα και πολύ χρόνο μεταξύ των εμφανίσεων, υπάρχει καιρός για Q & A.

Μας αρέσει επίσης η ποικιλία των ταινιών που προσφέρονται, με αρκετά αναγνωρίσιμα ονόματα για να κάνουν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Δυστυχώς, η προσπάθεια να συγκεντρωθεί ένα προσωπικό σχέδιο εμποδίζεται από μια σύγχυση, δύσκολο να περιηγηθείτε στον ιστότοπο.

Κάνοντας το δρόμο σας μέσα από αυτό αξίζει τον κόπο, αλλά χρησιμοποιώντας το έντυπο πρόγραμμα ήταν πολύ πιο εύκολο.

Οι χώροι

Οι ταινίες εμφανίζονται σε τοποθεσίες που διαδίδονται σε ολόκληρη την κοιλάδα Napa, από το Yountville έως το Calistoga. Αν είστε εξοικειωμένοι με την περιοχή, ίσως να αναρωτιέστε πού βρίσκουν αρκετές οθόνες για να την απομακρύνουν, αλλά στην πραγματικότητα, αρκετές αίθουσες παρουσιάζουν ταινίες. Μεγαλύτερες περιλαμβάνουν το Cameo στην Αγία Ελένη, αίθουσες εκδηλώσεων οινοποιείων, την Όπερα της κοιλάδας της Νάπα και διάφορες άλλες τοποθεσίες.

Ορισμένοι από τους άλλους χώρους είναι πιο ρουστίκ, παρακινώντας τον ηθοποιό Alan Cumming να πειραματιστεί πριν παρουσιάσει την ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε: «Λατρεύω το ποτό και τον κινηματογράφο σε ένα παλιό υπόστεγο», το οποίο στην πραγματικότητα ήταν το Calistoga Gliderport. Είχε καθαρές φορητές τουαλέτες έξω και ένα μεγάλο τμήμα πραγματικών καθισμάτων τύπου κινηματογράφου που είχαν εγκατασταθεί στο εσωτερικό τους, με ένα τοπικό οινοποιείο που σερβίρει τα φεστιβάλ τους για να γευθεί ενώ παρακολουθούσατε. Όπως θα περίμενε κανείς, η προβολή και ο ήχος ήταν επαρκείς, αλλά όχι παγκόσμιας κλάσης. Είναι μια λεπτομέρεια που δεν έχει σημασία για το είδος των οικειών ταινιών που βασίζονται στην ιστορία, τα χαρακτηριστικά του φεστιβάλ και μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίζεται από την ειδοποίηση.

Crowd Factor στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάπα

Οι προβολές που παρακολουθήσαμε το 2013 ήταν άνετα γεμάτοι. Τα τελευταία χρόνια, αυτό το φεστιβάλ έχει κερδίσει τόσο μεγάλη αναγνώριση στον κλάδο και οι προβολές έχουν εξαντληθεί, αν και τα εισιτήρια της τελευταίας στιγμής φαίνεται να είναι ακόμα διαθέσιμα.

Συμβουλές για να απολαύσετε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Valley της Νάπα

Πώς να φτάσετε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Valley της Νάπα

Οι περισσότεροι επισκέπτες φεστιβάλ προέρχονται από το Σαν Φρανσίσκο και το Σαν Χοσέ Μάθετε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε το ταξίδι .

Αυτό το φεστιβάλ είναι τόσο απλωμένο ώστε δεν είναι εφικτό να εμφανιστεί και να αποφασίσει τι να κάνει. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις και μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από 30 λεπτά για να φτάσετε από τη Νάπα μέχρι το Calistoga. Εξαιτίας αυτού, θα πρέπει να αποφασίσετε ποια ταινία θέλετε να δείτε και στη συνέχεια θα ξέρετε ποια πόλη Napa Valley εσείς κατευθύνεστε.

Εισιτήρια και Κρατήσεις για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νάπα

Μπορείτε να αγοράσετε διαδικτυακά περάσματα για μία μόνο ημέρα ή για ολόκληρο το φεστιβάλ, το οποίο είναι ο πιο βολικός τρόπος για να τα αποκτήσετε. Ατομικά εισιτήρια για συγκεκριμένες προβολές είναι διαθέσιμα, αλλά πιο κοντά στην ημερομηνία του φεστιβάλ. Είναι ένα δαιμόνιο των δικών μας (και ίσως και της δικής σας), όταν ένας ιστότοπος σας αναγκάζει να "εγγραφείτε" μόνο για να αγοράσετε κάτι, αλλά αυτό είναι που θα πρέπει να κάνετε για να αγοράσετε online.

Τα βασικά

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισδοχή για να αναθεωρήσει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νάπα. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.