Γιατί θέλετε να επισκεφθείτε το Raymond Winery στην κοιλάδα Napa

Αγία Ελένη, Καλιφόρνια

Το όνομα δεν θα το αφήσει μακριά: Raymond Vineyards ακούγεται σαν οποιαδήποτε εκατοντάδες άλλα Napa Valley οινοποιεία, το όνομά τους από τους ιδρυτές τους. Η αίθουσα γευσιγνωσίας που εισέρχεσθε πρώτη φορά δεν θα αποκαλύψει πολλά. Είναι ένας ευχάριστος, ηλιόλουστος χώρος με γευστικό μπαρ και μικρό κατάστημα με είδη δώρων.

Ο πρώτος σας υπαινιγμός ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει μπορεί να ήταν η υπερμεγέθη λευκή καρέκλα που είδατε στο μπροστινό γκαζόν κατά τη διάρκεια της εισόδου. Ή ίσως ήταν τα πάνελ αγελάδας στο μπαρ της αίθουσας γευσιγνωσίας ή μια αναλαμπή φως νέον στο τέλος ενός διαδρόμου.

Συνεχίστε να ψάχνετε και θα βρείτε την πραγματική προσωπικότητα του 21ου αιώνα του Raymond Vineyards: παιχνιδιάρικο, κομψό, εκπληκτικό και - πάνω απ 'όλα - ένα αναζωογονητικά διαφορετικό στυλ μεταξύ των οινοποιείων Napa.

Η εμπειρία στα αμπέλια Raymond

Στο Raymond, κάθε γευστική αίθουσα είναι διαφορετική - και έχουν πολλά. Η αίθουσα της Βιβλιοθήκης είναι οικεία. τα τείχη του δεν ήταν επενδεδυμένα με βιβλία αλλά με μπουκάλια κρασιού. Τα τείχη του Barrel Room είναι κεριά γεμάτα από το τελευταίο τρύγο.

Να είστε προετοιμασμένοι για να τρομάξετε. Αν νομίζετε ότι η γευστική δοκιμή θα πρέπει να είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη γευστική αίθουσα στην κοιλάδα Napa, με κάποιον να ρίχνει κρασί σαν ρομπότ, μην πηγαίνετε πέρα ​​από την κύρια αίθουσα γευσιγνωσίας. Δεν το ενθαρρύνω. Αντ 'αυτού, κάντε μια βόλτα γύρω από το έδαφος. Κοιτάξτε σε κάθε γωνιά και γωνία. Και κρατήστε ένα ανοιχτό μυαλό.

Τι είναι καταπληκτικό στα Raymond Vineyards

Στο Crystal Cellar, οι κρυστάλλινοι πολυελαίοι Baccarat κρέμονται ανάμεσα στις δεξαμενές ζύμωσης που φωτίζονται από νέον. Ένα μανεκέν που φορά φτερά αγγέλου κοιτάζει από μια πασαρέλα.

Ήρθε για ένα πάρτι και ξέχασα να πάω σπίτι, ή έτσι θα σας πω. Δεν είναι περίεργο το Crystal Cellar είναι η δημοφιλέστερη γευστική περιοχή του Raymond. Όχι μόνο είναι το μέρος για να απολαύσετε τα εξαιρετικά κρασιά τους, αλλά και με οπτικές εκπλήξεις. Αναζητήστε τα μικρά βαρέλια κρασιού ντυμένα για να μοιάζουν με ζώα, εντοπίστε το πατίνι πίσω από το μπαρ και, έπειτα, δείτε τι άλλο έχουν απομακρυνθεί.

Τι γίνεται με τα κρασιά, ίσως να σκέφτεστε μέχρι τώρα. Είναι αυτό το μέρος όλα στυλ και ουδεμία ουσία; Θα ήταν δύσκολο να βρείτε ένα οινοποιείο Napa που κάνει κακά κρασιά, γι 'αυτό αξιολογώ πρώτα για την εμπειρία του επισκέπτη. Τούτου λεχθέντος, έχω επισκεφθεί πολλά αποστακτήρια και ο Raymond ένα από τα λίγα οινοποιεία της Νάπας όπου απολάμβανα κάθε κρασί που έριχναν .

Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να πάρετε μια εκπαίδευση κρασιού στο Raymond. Στον Διάδρομο των Αισθήσεων, τα λευκά κεραμικά χέρια που κρατούν γυάλινα δοχεία από γυαλί με κόκκινα γυαλιά θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν λάθος για την έκθεση του καλλιτέχνη του Avante Garde. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό: Είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε η μύτη σας να μπορεί να βιώσει τα περίπλοκα αρώματα που βρέθηκαν στα κρασιά του Raymond. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια τάξη για να μάθετε περισσότερα για τα κρασιά ή τα ντόπια sci-fi ασημένια εργαστηρικά παλτά στο Blending Room, θα γίνετε οινοποιός για μια μέρα.

Ο Raymond είναι επίσης ένα πλήρως βιοδυναμικό οινοποιείο , ένα στυλ γεωργίας που σέβεται και συνεργάζεται με τη φύση. Με βάση τους, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί. Το Θέατρο της Φύσης είναι το μεγαλύτερο εκθέμα βιοδυναμικής καλλιέργειας στην κοιλάδα της Νάπα.

Raymond Αμπελώνες θα είναι μεγάλη για σας Εάν:

Αν σας αρέσει κάτι διαφορετικό και διασκεδαστικό και με μια παύλα των απροσδόκητων , Raymond είναι ακριβώς το μέρος για σας.

Είναι μια από τις πιο ασυνήθιστες, διασκεδαστικές γευστικές εμπειρίες στη κοιλάδα της Νάπα.

Αν αγαπάτε τα κρασιά Cabernet Sauvignon , ο Raymond κάνει το καλύτερο που έχω δοκιμάσει ποτέ.

Εάν ταξιδεύετε με το σκυλί σας , δεν παίρνει καλύτερα για το τετράποδο σετ. Αφήστε το σκυλί σας στη Frenchie Winery και ίσως να μην θέλετε να φύγετε από το σαλόνι τύπου chateau όταν τελειώσετε. Υπάρχει ένας μετρητής γευσιγνωσίας και μεμονωμένες "σουίτες" με κρεβάτια σκυλιών από βαρέλια κρασιού. Έχουν ακόμη και ένα σκυλάκι-cam για να μπορείτε να παρακολουθείτε τον φίλο σας ενώ βρίσκεστε μέσα.

Θέλετε να πάρετε περισσότερα για την παραγωγή κρασιού , δοκιμάστε το πρόγραμμα Winemaker for a Day. Θα πάτε στο εργαστήριο, θα μάθετε περισσότερα για το πώς μπορείτε να δοκιμάσετε το κρασί και να εξερευνήσετε τα συστατικά ενός αναμεμειγμένου κόκκινου κρασιού. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε το προσωπικό σας μίγμα. Παρέχετε μια εικόνα ετικέτας, εκτυπώστε την για εσάς μαζί με τη δική σας "συνταγή" και πηγαίνετε στο σπίτι με ένα μπουκάλι της.

Για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα γι 'αυτό, ελέγξτε αυτό το βίντεο.

Τα κρασιά στα αμπέλια Raymond

Η Raymond παράγει μια μεγάλη ποικιλία από κόκκινα και λευκά κρασιά, με έμφαση στο Cabernet Sauvignon και στο Merlot.

Τι πιστεύουν οι άλλοι για τα αμπέλια Raymond

Ο ενθουσιώδης οίνος που ονομάζεται Raymond Vineyards το αμερικανικό οινοποιείο της χρονιάς του 2012. Το περιοδικό Sunset το περιέγραψε ως "Καλύτερο Οινοποιείο, Καλύτερες εμπειρίες πέρα ​​από τη γευσιγνωσία".

Αυτό το σχολιασμό επισκεπτών συνοψίζει τα μισά από τα σχόλια που έχω διαβάσει: "Αυτό το οινοποιείο είναι από το γάντζο. Τόσο διαφορετικό από όλα τα άλλα οινοποιεία." Και αυτό καλύπτει τα υπόλοιπα: "Αυτός ο τόπος ήταν γελοία - μοβ φωτισμός, δυνατή μουσική, τοίχοι από ανοξείδωτο χάλυβα και κρυστάλλινα μπακαρά παντού". Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αν θα σας αρέσει ή όχι.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Κάντε κράτηση στον ιστότοπό τους - τουλάχιστον 30 λεπτά πριν εμφανιστείτε. Δεν είναι επιφυλακτικοί. είναι μόνο μέρος των περιορισμών της άδειας αίθουσας γευσιγνωσίας τους. Σας συνιστούμε να κάνετε κράτηση πολύ νωρίτερα, όπως μπορείτε να διαχειριστείτε.

Η μόνη μου καταγγελία σχετικά με τον Raymond δεν αφορά την εμπειρία του οινοποιείου, αλλά την ιστοσελίδα. Η κομψή σχεδίασή του καθιστά δύσκολο να καταλάβουμε πού να βρείτε τις πληροφορίες που θέλετε. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διεύθυνση URL - θα σας οδηγήσει σε μια συνοπτική περίληψη των επιλογών σας. Μεταβείτε στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στην επιλογή "Κράτηση της εμπειρίας σας", η οποία θα σας δείξει τα πάντα διαθέσιμα την ημερομηνία που επιλέξατε.

Τα βασικά

Μετά από πολλά χρόνια στη βιομηχανία κρασιού Napa, ο Roy Raymond ίδρυσε το Raymond Vineyards στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Το 2009 έγινε μέρος του Boisset Family Estates, ενός οικογενειακού παραγωγού κρασιού και εισαγωγέα με ρίζες στη Βουργουνδία της Γαλλίας. Υπό την ηγεσία του προέδρου της εταιρίας Jean-Charles Boisset, αυτό το καλά-σεβαστό οινοποιείο έχει μετατραπεί σε κάτι πραγματικά διαφορετικό, πρωτοποριακό σε σχεδιασμό και διασκέδαση στην επίσκεψη. Εν τω μεταξύ, ο οινοποιός Stephanie Putnam συνέχισε και βελτίωσε την παράδοση του Raymond για την εκλεκτή οινοποίηση.

Να φτάσετε στα αμπέλια Raymond

849 Zinfandel Lane
Αγία Ελένη CA
Ιστοσελίδα Raymond Vineyards

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν περιήγηση με σκοπό την αναθεώρηση των Raymond Vineyards. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.