Παίξτε το Raven στο γήπεδο γκολφ Verrado

Raven στο γήπεδο γκολφ Verrado - Θεαματικές προβολές &, απροσδόκητες αλλαγές ύψωσης

Το γήπεδο γκολφ Raven at Verrado είναι μια διάταξη που έχει συγκεντρωθεί περισσότερο από το δίκαιο μερίδιο των βραβείων από τους τοπικούς και εθνικούς συγγραφείς και παίκτες γκολφ Βρίσκεται δυτικά του Phoenix στους πρόποδες των White Tank Mountains, το Raven at Golf Course Verrado προσφέρει ένα μοναδικό γκολφ εμπειρία με εκπληκτική θέα και απρόσμενες αλλαγές στο ύψος. Οι ευρείες ανοιχτές πλαγιές και συχνά στενές προσεγγίσεις, οδηγούν σε μεγάλες, κυματοειδείς και μερικές φορές δύσκολες για να διαβάσουν χόρτα που κυμαίνονται σε ταχύτητα από αργή έως υπερ-γρήγορη.

Αυτή είναι μια διάταξη που παρέχει την ευκαιρία να παίξετε μια ποικιλία από πλάνα προσέγγισης. Βρισκόμενος ανάμεσα στους πρόποδες των ορεινών όγκων Λευκού Τανκ στο Buckeye της Αριζόνα, το Raven παίζει περισσότερα από 7.000 μέτρα από τις άκρες. Το γήπεδο του γκολφ είναι αρκετά προκλητικό, αλλά όταν αντιμετωπίζετε το "σαγόνι που πέφτει από τη θέα και την τραχιά φυσική ομορφιά", καταλαβαίνετε γιατί το γήπεδο γκολφ Verrado προσφέρει μια τέτοια εξαιρετική εμπειρία γκολφ West Phoenix Valley. Και είναι δύσκολο, αλλά παίζετε με τις ικανότητές σας, επιλέγετε τα σωστά κουτάκια και μπορείτε να υπολογίζετε σε μια εξαιρετική εμπειρία γκολφ. Μετά το βυθισμένο τελευταίο στρώμα, θα βρείτε ότι το εστιατόριο Verrado Grille είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε και να πάρετε το Ηλιοβασίλεμα!

Σίγουρα, αυτή η εγκατάσταση προσφέρει μια από τις καλύτερες τιμές στο γκολφ οπουδήποτε στην Αριζόνα. Μπορείτε να απολαύσετε την αληθινή κατάσταση "μέλους για την ημέρα" με: απεριόριστο γκολφ, απεριόριστη χρήση του χώρου άσκησης, ένα πλήρες γεύμα (πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, παραγγελθέν από το Cocina Grille), μαζί με σνακ και σνακ ποτά.

Ποτέ δεν έχω ξεπεράσει τίποτα, όπως και οπουδήποτε αλλού.

Το 18-οπών Raven στο γήπεδο γκολφ Verrado παίζει ένα εκθαμβωτικό 7,258 μέτρα γκολφ από τα μεγαλύτερα tees για μια παρτίδα των 72. Η βαθμολογία μαθήματος είναι 73,8 και έχει μια κλίση βαθμολογία 132. Σχεδιασμένο από τον John Fought άνοιξε το γήπεδο γκολφ Raven το 2004.

Πράσινα τέλη: Καλοκαιρινές τιμές και "Πίσω 9 & Πρωινό"
"Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα καλοκαιρινά ποσοστά του The Verrado Golf Club ισχύουν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να βγείτε και να απολαύσετε 18 τρύπες του γκολφ σε ένα από τα καλύτερα μαθήματα που μπορείτε να παίξετε στο GolfWeek για μερικές εκπληκτικές τιμές.

"Παίξτε από Δευτέρα έως Παρασκευή για μόλις $ 39 και το Σαββατοκύριακο για μόλις $ 49. Παίξτε μετά τις 1:00 μ.μ. για το ρυθμό λυκόφωτος των $ 29 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και $ 39 το Σαββατοκύριακο και απολαύστε το Super Twilight μας : 00μμ!

"Και να θυμάστε ότι θα απολαύσετε $ 2 εγχώριες μπύρες από το αυτοκίνητο ποτών και Iced Cold Mango Αρωματικά πετσέτες για να σας κρατήσει δροσερό όλο το χρόνο!"

Οι τιμές αυτές υπόκεινται σε αλλαγές και σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε τις τελευταίες ενημερώσεις μέσω κλήσης στο κατάστημα στο (623) 388-3030.

Υπάρχουν, φυσικά, πολλά θαυμάσια γήπεδα γκολφ και θέρετρα στην ευρύτερη περιοχή του Φοίνιξ και είναι πάντα μια πρόκληση να καταλάβετε πού θέλετε να παίξετε. Αυτό συμβαίνει, αν ψάχνετε για περισσότερες ιδέες, για πιο σπουδαίο γκολφ, ελέγξτε την λίστα μου με τα 10 καλύτερα γήπεδα γκολφ και θέρετρα στο Scottsdale και το Phoenix .

Που να μείνω:

Δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε καλύτερα από το Wigwam Golf Resort & Spa

Ειδικά γκολφ:

Scottsdale Ξενοδοχεία:

Αριζόνα Golf Resort Κριτικές

Επιστροφή στην αναθεώρηση του Wigwam Golf Resort and Spa

Πώς να φτάσετε εκεί:

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor. Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από Delta, American Airlines, US Air, Ηνωμένο, Βορειοδυτικά και πολλά άλλα.

Επικοινωνία:

Το Raven Golf Club στο Verrado, 4242 N Golf Dr., Buckeye, AZ 85396-3504; Χωρίς χρέωση: (800) 426-6148; Φαξ: (623) 388-3030

Και μην ξεχνάτε: υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλώριδα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.