Σφραγίδα μετά τις 5 μ.μ. στο Φοίνιξ

Καθυστερημένη απόρριψη αλληλογραφίας

Πάρτε μια επιστολή με σφραγίδα μετά τις 6 μ.μ.

Χρειάζεται να αφαιρέσετε μια σημαντική επιστολή που πρέπει να σφραγίζεται σήμερα, αλλά χάσατε τον τοπικό χρόνο διακοπής; Εάν είναι πολύ σημαντικό να τηρήσετε μια προθεσμία, όπως η κατάθεση νομικού εγγράφου ή η πληρωμή, μπορείτε να λάβετε αυτό το στοιχείο με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι τις 21:00 στη διεύθυνση:

Αμερικανικό Ταχυδρομείο
Γενική διευκόλυνση αλληλογραφίας
4949 Ε Van Buren, αίθουσα 187
Phoenix, ΑΖ 85026-9998
Εδώ είναι ένας χάρτης για την εγκατάσταση.

Το Παράθυρο Εξυπηρέτησης Πελατών δέχεται αλληλογραφία για την ίδια σφραγίδα της ημέρας μέχρι τις 9 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από τις ταχυδρομικές αργίες). Το παράθυρο βρίσκεται στην οδό Van Buren, ακριβώς ανατολικά της 48ης οδού.

Πού να βρείτε ταχυδρομικές υπηρεσίες τα Σάββατα

Μπορείτε να αγοράσετε γραμματόσημα σε σχεδόν κάθε μεγάλη αλυσίδα παντοπωλείων, φαρμακείο και ακόμη και σε ορισμένες τράπεζες. Αλλά αν ψάχνετε για άλλες υπηρεσίες ταχυδρομείου ίσως χρειαστεί να βρείτε ένα ταχυδρομείο ή εγκεκριμένο δορυφορικό γραφείο που είναι ανοιχτό αργά ή τα σαββατοκύριακα.

Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο από την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ για να βρείτε ταχυδρομικές υπηρεσίες κοντά σας. Πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό σας κωδικό και πόσες μίλι είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να ορίσετε τι ψάχνετε.

Βρείτε τις ώρες του κουτιού συλλογής

Χρησιμοποιώντας το ίδιο εργαλείο, επιλέξτε Κουτιά συλλογής, πληκτρολογήστε τον ταχυδρομικό κώδικα και πατήστε το κουμπί αναζήτησης. Θα εμφανιστούν τα μπλε κουτιά συλλογής στην περιοχή σας και ποιες είναι οι ώρες για την παραλαβή σε αυτό το κουτί συλλογής.

Υποβολή εγγράφων φόρου εισοδήματος με μεταγενέστερη σφραγίδα

Αν ψάχνετε για ειδικές ώρες για τα καθυστερημένα ταχυδρομικά σήματα, επειδή είναι η τελευταία ημέρα για να καταθέσετε τους φόρους εισοδήματός σας, ενδέχεται να υπάρχουν παρατεταμένες ώρες ή άλλες τοποθεσίες. Ελέγξτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 602-225-3158 ή 800-275-8777.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες και οι προσφορές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.