Δημοπρασίες RM Sotheby's - Δημοπρασία κλασικού αυτοκινήτου 2017

Οι δημοπρασίες της RM Sotheby's είναι μία από τις πολλές εταιρείες δημοπρασιών που διεξάγουν μια κλασσική δημοπρασία αυτοκινήτων στην Αριζόνα κάθε Ιανουάριο .

Ξεκινώντας ως εταιρεία αποκατάστασης αυτοκινήτων το 1976, οι δημοπρασίες της RM Sotheby's έχουν εξελιχθεί σε μια καλά σεβαστή εταιρία δημοπρασιών αυτοκινήτων συλλογικής επένδυσης, προσφέροντας τα καλύτερα αυτοκίνητα σε μια απαιτητική πελατεία. Συλλέκτες και θαυμαστές των vintage αυτοκίνητα συρρέουν στην Αριζόνα κάθε χειμώνα, και οι δημοπρασίες της RM Sotheby's είναι ψηλά στον κατάλογο των δημοπρασιών κλασικών αυτοκινήτων που πρέπει να παρακολουθήσουν.

Το 2015 το πιο πολύτιμο αυτοκίνητο που πωλήθηκε στην ιστορία της δημοπρασίας της Αριζόνα πωλήθηκε εδώ: ένα 1964 Ferrari 250 LM που πωλούσε για $ 9.625.000. Ένα 1937 Mercedes-Benz 540 K Special Roadster που πωλήθηκε για 9,9 εκατομμύρια δολάρια το 2016 αντιπροσώπευε ένα νέο σημείο αναφοράς για οποιοδήποτε αυτοκίνητο που πωλείται στην ιστορία της εβδομάδας πλειστηριασμών της Αριζόνα. Όταν ολοκληρώθηκαν όλα, 17 παρτίδες έσπασε το σήμα εκατομμυρίων δολαρίων.

Θέλετε να δείτε ποιο είναι να παρευρεθείτε στη δημοπρασία; Απολαύστε αυτές τις φωτογραφίες από μια προηγούμενη εκδήλωση RM Auctions Phoenix.

Πότε είναι η εκδήλωση δημοπρασιών της Arizona RM Sotheby's?

Προεπισκόπηση:
Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ.
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Δημοπρασία (μόνο για καταχωρισμένους υποψηφίους):
Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 - αρχίζει στις 5 μ.μ.
Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 - ξεκινά στις 5 μ.μ.

Που είναι?

Στο Arizona Biltmore, A Waldorf Astoria Resort στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Αυτό βρίσκεται κοντά στην 24η οδό και το Μιζούρι στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Εάν χρειάζεστε ένα μέρος για να παραμείνετε για να παρακολουθήσετε τη δημοπρασία, συστήνω ανεπιφύλακτα την Arizona Biltmore. Ελέγξτε τις τιμές και τις τιμές για Arizona Biltmore στο TripAdvisor. Αν μένετε στην Κυριακή, μην χάσετε το Κυριακάτικο Brunch !

Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στη δημοπρασία;

Οι προεπισκοπήσεις είναι ανοικτές στο κοινό δωρεάν.

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένος υποψήφιος για να συμμετάσχετε στη δημοπρασία. Εκτός από τις τυπικές απαιτήσεις εγγραφής, όπως ταυτότητα και τραπεζική εγγύηση ή εξουσιοδότηση πιστωτικής κάρτας, οι πλειοδότες πληρώνουν ένα τέλος το οποίο περιλαμβάνει τον κατάλογο και την είσοδο για δύο άτομα. Μπορείτε να εγγραφείτε ως διαδικτυακός πλειοδότης για να υποβάλετε προσφορά στη δημοπρασία, τηλεφωνικά ή μέσω Internet.

Πώς μπορώ να ξέρω τι είδους αυτοκίνητα θα δημοπρατηθούν;

Η φετινή πώληση περιλαμβάνει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα, από προπολεμικά κλασικά έως και σημαντικά αθλήματα και αγωνιστικά αυτοκίνητα και σύγχρονα supercars. Προωθώντας την πώληση, οι χώροι του Biltmore θα φιλοξενήσουν το Concorse d'Elegance της Αριζόνα.

Μπορείτε να δείτε όλα τα οχήματα που προσφέρονται online. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε τον κατάλογο (ο οποίος είναι επίσης το εισιτήριό σας για να μπείτε στην εκδήλωση). Εάν παραγγείλετε τον κατάλογο σε απευθείας σύνδεση και σκοπεύετε να έρθετε σε προεπισκόπηση ή δημοπρασία, μην ξεχάσετε να φέρετε τον κατάλογό σας μαζί σας!

Τι σημαίνει "χωρίς επιφύλαξη";

Ο όρος "χωρίς επιφύλαξη" σημαίνει ότι δεν υπάρχει ελάχιστη απαιτούμενη προσφορά για το εν λόγω όχημα. Ο πλειστηριασμός θα πουλήσει το όχημα στον πλειοδότη. Σε αυτή τη δημοπρασία, ορισμένα οχήματα δημοπρατούνται χωρίς επιφύλαξη και ορισμένα δεν είναι.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω για τη συμμετοχή στις Δημοπρασίες RM;

Κατά τη διάρκεια των ημερών προεπισκόπησης, είστε ευπρόσδεκτοι να περπατήσετε και να ρίξετε μια ματιά σε όλα τα οχήματα που θα δημοπρατηθούν.

Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες.

Υπάρχει εκδήλωση πωλητή ή ψυχαγωγία σε αυτή την εκδήλωση;

Όχι, δεν θα βρείτε αναμνηστικά, μπιχλιμπίδια ή αυτοκίνητα παιχνιδιών εδώ. Δεν υπάρχει νυχτερινό κέντρο ή ψυχαγωγία. Απλά τα κλασικά αυτοκίνητα. Τα τρόφιμα και τα ποτά είναι διαθέσιμα για αγορά.

Εχεις φωτογραφίες?

Ναί. Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε μια προηγούμενη πώληση του Phoenix και θα σας δώσουν μια ιδέα για το τι πρέπει να προσβλέπουμε.

Έχω περισσότερες ερωτήσεις!

Επισκεφθείτε τις Δημοπρασίες της RM Sotheby's online ή καλέστε τους στο 1-800-211-4371.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.