Κλασικές και Vintage Δημοπρασίες Αυτοκινήτων στο Phoenix / Scottsdale

Ο Ιανουάριος είναι το όνειρο του ενθουσιώτη αυτοκινήτου

Ο Ιανουάριος είναι ο χρόνος και η Αριζόνα είναι ο τόπος, για τους κλασικούς συλλέκτες αυτοκινήτων, δηλαδή. Υπάρχουν δημοπρασίες αυτοκινήτων συλλέκτη και πωλήσεις για αγοραστές, πωλητές και θεατές. Αυτή η περιοχή είναι τόσο γνωστή για τα vintage και τα κλασικά γεγονότα αυτοκινήτων που έχει εξελιχθεί σε ένα mega-εκδήλωση γνωστό ως Scottsdale Collector Car Week. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια (ή εκατομμύρια) για να αγοράσετε πραγματικά ένα από αυτά τα πρωταρχικά κλασικά αυτοκίνητα, βλέποντας αυτά τα ειδικά vintage αυτοκίνητα και βλέποντας τη δράση στη δημοπρασία αξίζει το ταξίδι για κάθε εραστή αυτοκινήτου.

Ο καιρός στην περιοχή Φοίνικας τον Ιανουάριο είναι ένα επιπλέον επίδομα για όσους ζουν σε ψυχρότερα κλίματα. Θα βρείτε το πολύ ήπιο μέσο ύψος των 67 βαθμών Φαρενάιτ, με τη θερμοκρασία να πέφτει μόνο σε περίπου 45 μοίρες τη νύχτα. Και ο ήλιος είναι σχεδόν εγγυημένη για να λάμψει.

Ανεξάρτητα από το γεγονός που παρακολουθείτε, αν αγοράζετε ένα όχημα ή άλλο αντικείμενο δημοπρασίας, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι αγοράζετε και ποιοι είναι οι κανόνες του οίκου δημοπρασιών.