Μια αναζωογονητική περιήγηση στη νύχτα της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο

Η κατώτατη γραμμή

Ανάμεσα στις καλύτερες νυχτερινές εκδρομές στο Πουέρτο Ρίκο , το "Night Tales in Old San Juan" είναι ένα ταξίδι στην ιστορία, τη μυθολογία και τη λαογραφία του Old San Juan. Αυτή η γρήγορη περιοδεία δύο μιλίων οδηγείται από εξαιρετικούς τοπικούς ξεναγούς που ξέρουν πώς να κάνουν το παρελθόν ζωντανό. Αν αγαπάτε το χαρακτήρα της Παλιάς Πόλης, μην το χάσετε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα κυριώτερα σημεία της "Νυχτερινής Ιστορίας στο Παλιό Σαν Χουάν". Για δύο ώρες, μπορείτε να περπατήσετε την πόλη με τον οδηγό σας σε μια περιοδεία του Πουέρτο Ρίκο που δεν καλύπτεται από τα τυποποιημένα φυλλάδια. Ο ιδρυτής Debbie Molina έχει κάνει σχολαστική έρευνα για να βάλει μαζί ένα διασκεδαστικό ταξίδι σε μερικά από τα ιστορικά κτίρια του Old San Juan, κατά μήκος των πλακόστρωτων δρόμων και γύρω από την πόλη με τα τείχη.

Ενώ καλύπτετε πολύ έδαφος, η περιήγηση δεν είναι υπερβολικά έντονη και υπάρχουν αρκετές στάσεις κατά μήκος του δρόμου όπου μπορείτε να ακούσετε τον οδηγό σας να αναφερθούν σε ένα παλιό μύθο ή πειρατική ιστορία. Φυσικά, δεν βλάπτει ότι το παλιό San Juan κάτω από τα αστέρια έχει μια ρομαντική και γοητευτική έκκληση το βράδυ.

Πρόσφατα, οι θρύλοι του Πουέρτο Ρίκο πρόσθεσαν στις νυχτερινές του περιπέτειες μέσω του Old San Juan με το Spirits of Puerto Rico, μια περιοδεία που εκτιμήθηκε καλύτερα από τους ενήλικες.

Το αστέρι αυτής της περιοδείας είναι το ρούμι. Τα οινοπνευματώδη ποτά του Πουέρτο Ρίκο συνδυάζουν δείπνο στο Παλιό Σαν Χουάν με μια δειγματοληψία οκτώ διαφορετικών τύπων ρούμι. Οι γευστικοί στόχοι σας καθοδηγούνται από έναν τοπικό γνώστη που θα σας εκπαιδεύσει στην ιστορία του ποτού, ενώ θα σας δείξει πώς να το απολαύσετε καλύτερα. Παίρνετε ακόμη ένα σουβενίρ στο τέλος της περιοδείας.

Είτε πρόκειται για νυχτερινές ιστορίες είτε για ιστορίες ρούμι που σας ενδιαφέρουν, οι θρύλοι του Πουέρτο Ρίκο παρέχουν δύο υπέροχες βραδιές στην πόλη. Έτσι, αρπάξτε τα παπούτσια σας, πάρτε τη φαντασία σας μαζί σας και φέρτε την όρεξή σας.