Νάπα κοιλάδα με τα παιδιά

Οικογενειακές διακοπές στην κοιλάδα Napa

Δεν μπορείτε να σκεφτείτε την κοιλάδα Napa όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι με τα παιδιά. Η απλή αναφορά στη θρυλική αμπελουργική περιοχή της Καλιφόρνιας στην κοιλάδα Napa μπορεί να δημιουργήσει οράματα για ενήλικες δραστηριότητες όπως γευσιγνωσία κρασιών και καλό φαγητό.

Αλλά μην γράφετε Napa απλά επειδή ταξιδεύετε με τα παιδιά. Η περιοχή έχει επίσης πολλά να προσφέρει για μια οικογενειακή απόδραση.

Μπορείτε να κάνετε κάποια από τις πόλεις της κοιλάδας Napa μια βάση για οικογενειακή διασκέδαση, αλλά προτείνω να εγκατασταθείτε στην Calistoga.

Είναι μια ήσυχη πόλη στο βόρειο άκρο της Νάπα, όπου μπορείτε να περπατήσετε σε πολλά αξιοθέατα από το ξενοδοχείο σας. Είναι επίσης κοντά σε πολλές από τις δραστηριότητες που αναφέρονται παρακάτω.

Πράγματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά στη Νάπα

Πηγαίνετε στο Safari: Το Safari West προσφέρει περιηγήσεις που συνδυάζουν μια βόλτα γύρω από την ένωση άγριας ζωής τους με μια περιοδεία σαφάρι τζιπ για να δείτε αντιλόπη, ζέβρα, wildebeest, και δεκάδες άλλα ζώα περιαγωγής των ορεινών τοπίων κρασιού. Μπορείτε ακόμα να μείνετε μια μέρα στην άλλη στις καμπίνες σκηνής σαφάρι. Δεν υπάρχει καμία χρέωση για παιδιά ηλικίας δύο ετών και κάτω, εφόσον δεν χρειάζονται ένα futon να κοιμηθεί επάνω.

Τα παιδιά πρέπει να είναι τεσσάρων ετών ή μεγαλύτερα για να συμμετάσχουν σε ολόκληρο το Κλασικό Safari, αλλά το περπάτημα είναι καλό για παιδιά κάθε ηλικίας, ακόμα και μικρά παιδιά. Εάν ζητάτε ένα ιδιωτικό σαφάρι, μπορείτε να πάρετε τα μικρότερα παιδιά, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν ζώνες ασφαλείας στα φορτηγά αυτή τη στιγμή, η διαδρομή μπορεί να χτυπήσει και θα σας ζητήσω να κρατήσετε παιδιά κάτω των τριών ετών αγκαλιάστε και κρατήστε τους.

Δέντρα του Stone: Ο ίδιος ο Μάγος του ίδιου του Χάρι Πότερ δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά να μετατρέψει δέντρα σε πέτρα από τη Μητέρα Φύση στο Απολιθωμένο Δάσος. Περπατήστε μέσα στο δάσος και ανακαλύψτε πώς το νερό και το διοξείδιο του πυριτίου μετατρέπουν το ξύλο σε βράχο ή απλά πείτε: "Ουάου! Θα το δεις;"

Gawk στο Geyser: Τα παιδιά και οι ενήλικες ενθουσιάζονται από τον παλιό πιστό geyser, ο οποίος εξαντλείται τακτικά όσο ο πιο διάσημος ξάδελφος του στο Wyoming, αλλά κοστίζει τόσο πολύ όσο ένα βράδυ στις ταινίες.

Και οι αιγυπτιακές λιχουδιές τους έχουν γίνει τόσο συνηθισμένες στους επισκέπτες που σπάνια ζουν μέχρι τα ονόματά τους, ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να τους τρομάξετε.

Kid-Friendliest Οινοποιεία: Εάν θέλετε να κάνετε μια μικρή γευσιγνωσία κρασιού, δοκιμάστε το Castello di Amorosa . Η περιήγηση στο μεγάλο κάστρο είναι πολύ διασκεδαστική και πολλά παιδιά αγαπούν το μπουντρούμι τους. Χρεώνουν μειωμένο εισιτήριο εισόδου για τους νέους και παρέχουν χυμό για τους να απολαύσουν, ενώ οι ενήλικες γουλιά κρασί.

Sterling Vineyards είναι επίσης μια καλή επιλογή, με μια βόλτα με το τραμ στην κορυφή του λόφου και μια αυτο-καθοδηγείται ώστε να μπορείτε να πάτε με το δικό σας ρυθμό.

Παλιά Χριστουγεννιάτικη παρέλαση: Η πόλη Calistoga φιλοξενεί μια από τις πιο παλιομοδίτικες παραθεριστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων οπουδήποτε, που διαθέτει αγροτικό εξοπλισμό γεμάτο φώτα και μεταφέρει τα πάντα, από τα παιδιά μέχρι το Kris Kringle.

Μέρη για φαγητό με τα παιδιά στη Νάπα

Πιθανότατα θα προτιμήσετε χώρους φιλικούς για τα παιδιά, όπου μπορεί να παραβλεφθεί λίγος θόρυβος και δεν θα βρείτε ένα καλύτερο μέρος για αυτό από την δημόσια αγορά Oxbow στη Νάπα . Έχει αρκετούς πάγκους για να ικανοποιήσει σχεδόν κάθε επιλεκτικό τρώγοντα και πολλά τραπέζια για να καθίσει, μέσα και έξω.

Ένα πικνίκ είναι επίσης μια καλή επιλογή σε μια ηλιόλουστη μέρα. Μπορείτε να πάρετε τα είδη διατροφής στην Oxbow Market, στο Oakville Grocery στη διαδρομή 29 ή στην αγορά Sunshine στο St.

Helena. Εάν πικνίκ σε ένα οινοποιείο, είναι μόνο ευγενικό να αγοράσετε ένα μπουκάλι κρασί - ακόμα κι αν δεν το πιείτε επί τόπου.

Το Roadside του Gott είναι επίσης μια καλή επιλογή, με πολλές επιλογές για μπιφτέκι και σερβίρει κρασιά Napa για τους ενήλικες. Θα βρείτε το αρχικό Gott's (το οποίο είχε ονομαστεί στο παρελθόν Taylor's Refresher) στην St. Helena, και υπάρχει μια άλλη κοντά στην αγορά Oxbow στη Νάπα.