Τι να κάνετε στην ανατολική Λίβερπουλ του Οχάιο

Το Ανατολικό Λίβερπουλ, που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Ohio στο ανατολικό Οχάιο, περίπου 40 λεπτά δυτικά του Πίτσμπουργκ, συχνά ονομάζεται «Κεραμική πρωτεύουσα του κόσμου» και «Αμερικανική πιατική κεφαλή». Η πόλη κάποτε φιλοξενεί πάνω από 300 εταιρείες κεραμικής, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών περιοχών Limoges, Hall China Company, Fawcett Pottery και Standard Pottery.

Ιστορία

Εκείνο το Ανατολικό Λίβερπουλ που έγινε σημαντικός παραγωγός κεραμικής οφειλόταν σε ένα συνδυασμό γεωγραφίας και δεξιοτήτων των ευρωπαίων εποίκων του 18ου αιώνα της πόλης.

Επικεφαλής μεταξύ αυτών των πρώιμων κατοίκων ήταν ο Άγγλος, James Bennett, ο οποίος ίδρυσε την αγγειοπλαστική βιομηχανία στην περιοχή.

Το αργιλώδες έδαφος κατά μήκος των όχθες του Οχάιου ήταν ιδανικό για την κατασκευή κεραμικών και σύντομα η περιοχή φιλοξενεί περισσότερες από 300 κεραμικές επιχειρήσεις. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής της βιομηχανίας, μεταξύ 1840 και 1930, οι κεραμικές εταιρίες του Ανατολικού Λίβερπουλ έκαναν πάνω από το 50% της αμερικανικής κεραμικής.

Αίθουσα Κίνα

Η εταιρεία Hall China, που βρίσκεται στη λεωφόρο One Anna στο Ανατολικό Λίβερπουλ, κατασκευάζει κεραμικά προϊόντα από το 1903. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα ιδιόμορφα σχήματα της, όπως η ναυτική τσαγιέρα και η κανάτα ντόνατς. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο κατάστημα πώλησης στο εργοστάσιο και καλωσορίζει επισκέπτες από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο Όμηρος Λάγκλιν

Η εταιρεία Homer Laughlin China ξεκίνησε το 1871 από δύο αδέλφια: τον Όμηρο και τον Shakespeare Laughlin. Η εταιρεία, που βρίσκεται αρχικά στο Ανατολικό Λίβερπουλ, πέρασε τον ποταμό Οχάιο στο Newell, Δυτική Βιρτζίνια το 1907.

Η εταιρεία είναι γνωστή για το πολύχρωμο πολυστρωματικό Fiesta Ware. Η εγκατάσταση των 37 στρεμμάτων περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο κατάστημα εξόδου εργοστασίων.

Μουσείο Κεραμικής

Το Μουσείο Κεραμικής, το οποίο άνοιξε το 1980, βρίσκεται στην καρδιά του East Liverpool στο κέντρο της πόλης 400 East Fifth Street. Το μουσείο, που στεγάζεται σε ένα πρώην κτίριο ταχυδρομικών γραφείων του 1909, εντοπίζει την ιστορία της κεραμικής στο Ανατολικό Λίβερπουλ, κυρίως κατά την περίοδο αιχμής μεταξύ 1840 και 1930.

Τα εκθέματα περιλαμβάνουν αγγειοπλαστική, φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα.

Το μουσείο είναι ανοιχτό από Τρίτη έως Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Η είσοδος είναι $ 6 για ενήλικες και $ 3 μαθητές. Οι πρόσθετες δωρεές εκτιμώνται ιδιαίτερα καθώς το μουσείο έχασε το 93% της χρηματοδότησής του στις αρχές του 2008.

Επισκεφτείτε την Ανατολική Λίβερπουλ του Οχάιο

Σήμερα, το Ανατολικό Λίβερπουλ και η γύρω περιοχή της κομητείας Κολομβιανών είναι ένας δημοφιλής προορισμός για παλαιούς λάτρεις και λάτρεις της κεραμικής. Το Ανατολικό Λίβερπουλ είναι περίπου 2 ½ ώρα με το αυτοκίνητο από το Κλίβελαντ.

Τα καταλύματα στην περιοχή East Liverpool περιλαμβάνουν το Amerihost Inn, το Comfort Inn, το Holiday Inn Express Newell, το WV και το Mountaineer Racetrack και το Mountaineer Gaming Resort στο Τσέστερ, WV.