Τι πρέπει να ξέρετε για την εποχή της κατανάλωσης καφέ στο Κανκούν

Ταξιδεύετε στο Κανκούν με τους μεγαλύτερους έφηβους; Ή ίσως το παιδί σας ηλικίας κολεγίου κατευθύνεται στο Κανκούν για άνοιξη διάλειμμα. Εδώ πρέπει να ξέρετε για την ηλικία κατανάλωσης στο Κανκούν.

Η ελάχιστη νόμιμη ηλικία κατανάλωσης στο Μεξικό, συμπεριλαμβανομένου του Κανκούν, είναι 18 ετών. Το Μεξικό απαιτεί οι νέοι ενήλικες να παρουσιάζουν ταυτότητα με φωτογραφία που να αποδεικνύει την ηλικία κατά την αγορά αλκοόλ, αλλά αυτή η πρακτική δεν εφαρμόζεται πάντα αυστηρά στα περισσότερα θέρετρα, μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

Μεξικάνικες προειδοποιήσεις ταξιδιού

Φυσικά, οι οικογένειες θέλουν να μένουν ασφαλείς όταν ταξιδεύουν στο Μεξικό. Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέδωσε μια γενική προειδοποίηση ταξιδιού για το Μεξικό που αναφέρει:

"Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποιεί τους πολίτες των ΗΠΑ για τον κίνδυνο να ταξιδέψουν σε ορισμένα μέρη του Μεξικού λόγω των δραστηριοτήτων εγκληματικών οργανώσεων σε αυτούς τους τομείς. Οι Αμερικανοί πολίτες έχουν πέσει θύματα βίαιων εγκλημάτων, όπως ανθρωποκτονία, απαγωγές, αφαίμαξη και ληστεία διάφορες Μεξικανικές χώρες. Αυτή η προειδοποίηση ταξιδιού αντικαθιστά την προειδοποίηση ταξιδιού για το Μεξικό, που εκδόθηκε στις 15 Απριλίου 2016. "

Η προειδοποίηση πηγαίνει σε συγκεκριμένες περιοχές του Μεξικού που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει προειδοποιητική προειδοποίηση για το Κανκούν και τη Χερσόνησο του Γιουκατάν.

Το Κανκούν έχει χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας και είναι μία από τις ασφαλέστερες πόλεις του Μεξικού για τουρίστες.

Διακοπές Cancun ηλικία κατανάλωσης και οικογενειακές διακοπές

Εάν η οικογένειά σας ταξιδεύει στο Κανκούν και ειδικά εάν ο έφηβος σας φέρνει μαζί έναν φίλο, είναι σημαντικό για τους γονείς να γνωρίζουν ότι οι έφηβοι ηλικίας 18 και άνω έχουν την ικανότητα να αγοράζουν και να πίνουν αλκοολούχα ποτά και να παραγγείλουν αλκοολούχα ποτά από τα μπαρ ή τα εστιατόρια του θέρετρου σας .

Οι νεαροί έφηβοι που μπορούν να περάσουν για 18 ετών δεν μπορούν να λαναριστούν.

Είναι σημαντικό οι οικογένειες να καθορίσουν τους βασικούς κανόνες και να διευκρινίσουν πόσα εφήβους ανεξαρτησίας δίνονται στις διακοπές. Στο τέλος της ημέρας, έρχεται να εμπιστευθεί.

Οικογενειακά θέρετρα στο Κανκούν

Το Κανκούν προσφέρει πολλά θέρετρα all-inclusive που είναι φιλικά προς τα παιδιά.

Ορισμένες επιλογές περιλαμβάνουν:

Η εποχή του καπνίσματος στην Κανκούν και η άνοιξη της άνοιξης

Είναι το παιδί σας ηλικίας κολεγίου να κατευθύνει στο Κανκούν για εαρινό διάλειμμα; Δεδομένου ότι η ελάχιστη ηλικία κατανάλωσης αλκοόλ στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι 21, οι συγκριτικά επιεικοί νόμοι του Μεξικού για κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να είναι δελεαστικοί για τους ανήλικους φοιτητές που αναζητούν έναν προορισμό κόμμα. Το τριετές παράθυρο ηλικίας μεταξύ 18 και 21 ετών αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για τους νέους που ταξιδεύουν στο Μεξικό.

Κάποιοι νομοθέτες στις ΗΠΑ έχουν το πώς να περιορίσουν τη δραστηριότητα και να εμποδίσουν τους Αμερικανούς φοιτητές από την οδήγηση ξανά σε κατάσταση μέθης, αλλά υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να κάνουν για να περιορίσουν τους νόμιμους ενήλικες να ταξιδεύουν σε άλλη χώρα.

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, 100.000 αμερικανικοί έφηβοι και νέοι ενήλικες ταξιδεύουν στο Μεξικό για εαρινό διάλειμμα κάθε χρόνο. Οι περισσότεροι επισκέπτες έρχονται και πηγαίνουν χωρίς συμβάν, αλλά άλλοι καταλήγουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα του ενός ή του άλλου είδους.

Εδώ είναι πέντε πράγματα άνοιξη breakers θα πρέπει να γνωρίζουν για τη διαμονή ασφαλής, ενώ πάρτι στο Μεξικό:

  1. Πίνοντας δημόσια. Είναι τεχνικά παράνομο να περπατάς στους δρόμους του Μεξικού με ένα ανοιχτό δοχείο αλκοόλ, αν και δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπεις τα κολεγιακά παιδιά την άνοιξη να σκοντάφτουν στο κοινό ενώ πίνουν. Σε γενικές γραμμές, οι ελατηριωτές διακόπτες επιτρέπεται να είναι μεθυσμένοι και δυνατοί όσο δεν θέτουν σε κίνδυνο τους ίδιους ή τους άλλους. Ακόμα, θα πρέπει να γνωρίζουν το νόμο.
  1. Χρήση ναρκωτικών. Σε αντίθεση με το Acapulco, το Κανκούν κατάφερε σε μεγάλο βαθμό να αποφύγει τη βία κατά των ναρκωτικών, αν και τα ναρκωτικά είναι άμεσα διαθέσιμα για όποιον το θέλει. Το 2009, το Μεξικό αποποινικοποίησε την κατοχή έως και 5 γραμμαρίων κάνναβης, αλλά οι άνθρωποι που αλιεύονται με αυτό το ποσό μπορούν ακόμα να κρατηθούν από την αστυνομία. Ο ίδιος νόμος αποποιούσε επίσης το μισό γραμμάριο κοκαΐνης και μικρές ποσότητες άλλων ναρκωτικών. Οτιδήποτε παραπάνω από το όριο μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση χωρίς εγγύηση για διάστημα έως και ένα χρόνο πριν από την εκδίκαση μιας υπόθεσης, σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.
  2. Λαμβάνοντας ένα ταξί. Ενώ στο Μεξικό, οι σπουδαστές θα πρέπει να προειδοποιούνται να χρησιμοποιούν μόνο τα ταξινομημένα και ελεγχόμενα ταξί "sitio". Η χρήση μη ταξινομημένου ταξί στο Μεξικό αυξάνει τον κίνδυνο να γίνει θύμα εγκληματικότητας.
  3. Κολύμπι. Μην πηγαίνετε να κολυμπήσετε μετά την κατανάλωση αλκοόλ, ειδικά όταν βρίσκεστε στην παραλία. Τα πρότυπα ασφαλείας, ασφάλειας και εποπτείας ενδέχεται να μην φθάνουν στα επίπεδα που αναμένονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φροντίστε να υποχωρείτε και να πατάτε παλίρροια σε ορισμένες περιοχές του Κανκούν και της Riviera Maya.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher