Οδηγός Newbie για το θέρετρο Pearl Resort Desire στο Κανκούν

Γιατί ένα θέρετρο του swinger μπορεί να είναι ιδανικό για ζευγάρια

Ψάχνετε για διακοπές για να διεγείρουν μερικές μέρες - ζεστασιά ποιότητας μεταξύ εσάς και του συνεργάτη σας; Είτε ψάχνετε να αναφλέξετε το αστρικό αστέρι πάθος ή αεροβική στρώμα ολυμπιακών στυλ, το Desire Resorts υπόσχεται ότι θα το βρείτε στο καινούργιο θέρετρο Desire Pearl Resort & Spa στο Κανκούν του Μεξικού. Υπάρχει μόνο ένα χτύπημα: αυτό είναι ένα γνωστό θέρετρο Swinger με μια καλά κερδισμένη φήμη για την ύπαρξη στην άτακτο πλευρά του σέξι - αν και είναι επίσης λίγο λιγότερο άγρια ​​από την αδελφή ιδιοκτησία του, η Desire Maya Riviera .

Εάν είστε από την νευρική πλευρά του περίεργου, χαλαρώστε, Bella. Ο σύζυγός μου και εγώ επισκεφθήκαμε πρόσφατα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι η Desire Pearl παρέδωσε όλα όσα αγαπάμε στις διακοπές ενός ζευγαριού. Αποκτήστε ενθουσιασμό και προγραμματίστε μια ευρύτατη επίσκεψη στα μάτια με τα επτά αμαρτωλή μας μυστικά για μια επιτυχημένη επίσκεψη στην Desire:

  1. Μιλήστε πριν πάτε: Η ομιλία μπορεί να μην είναι το πιο σέξι πράγμα που κάνετε στο Desire, αλλά θα είναι το πιο σημαντικό. Πριν φύγετε από το σπίτι, μιλήστε για τις προσδοκίες, τα όρια και τις πιο άγριες φαντασιώσεις. Δεν είναι καιρός να είσαστε συνωστισμένος, οπότε κατεβείτε και βρώμικα με τον σύντροφό σας, συγχωρήστε τη λέξη. Από την εμπειρία μας, βεβαιωθείτε ότι η σχέση σας είναι ροκ σταθερή και χτισμένη στην εμπιστοσύνη και την αγάπη που δεν έχει κρυφή ατζέντα. Τα ζευγάρια που επισκέπτονται την Desire με την ελπίδα να διορθώσουν κάτι μπορεί να βρουν απογοήτευση είναι ο σύντροφός τους που ταξιδεύει στο σπίτι.
  2. Το λόμπι είναι η ζώνη ταλάντευσης: Ελέγξτε το Desire με ένα mojito στο υπαίθριο λόμπι και δώστε στον εαυτό σας χρόνο για να πάρετε τα ρουλεμάν σας. Η ενδυμασία είναι υποχρεωτική εδώ, αλλά είναι ένας χαλαρά ελεγχόμενος κανόνας. Αναμείνετε να δείτε όλα τα είδη της ενδυμασίας teasing, αλλά όχι πολύ άτακτη συμπεριφορά σε αυτό το διάστημα. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να χαλαρώσετε λίγο πιο κοντά στον σύντροφό σας και να ζητήσετε από τον θυρωρό σας τις καυτές ερωτήσεις σας. Είναι εντάξει να είσαι νευρικός, αλλά αυτό θα περάσει.
  1. Χαλαρώστε στο κακό σας: Αφού ρίξετε τις τσάντες (και τα ρούχα σας) στο δωμάτιό σας, κατευθυνθείτε προς την πισίνα ή το τζακούζι για ποτά σε ένα από τα μπαρ κολύμβησης. Δεν είστε έτοιμοι να αποκτήσετε γυμνό αμέσως; Βάλτε τον εαυτό σας μέσα σε αυτό. Θα βρείτε όλα τα είδη ένδυσης γύρω από τις πισίνες - οτιδήποτε πηγαίνει εδώ.
  2. Αφεθείτε στο εσωτερικό voyeur (ή εκθεσιακό σας): Ετοιμαστείτε για ένα σέξι δίπλα στην πισίνα. Ναι, θα δείτε τα ζευγάρια να απολαμβάνουν ο ένας τον άλλον σεξουαλικά στο κοινό. Ναι, μπορείτε να συνομιλήσετε με άτομα που μόλις έκαναν σεξ. Ναι, είναι ζεστό, σέξι και μια γιορτή της αγάπης. Απλά θυμηθείτε, είναι η επιλογή σας να παρακολουθήσετε ή όχι. Μην ανησυχείτε για την προσέγγιση, όμως. Βρήκαμε όλοι στην προσεκτική πλευρά του σεβασμού - Δεν σημαίνει τίποτα εδώ. Πάντα.
  1. Ικανοποιήστε και το εσωτερικό φαγητό σας! Κατά τη διάρκεια της διαμονής μας, το Premier εστιατόριο Desire, Aphrodite, έκλεισε για ανακαίνιση. Ο σεφ κατείχε ένα νυχτερινό γκουρμέ δείπνο σε ένα δωμάτιο μετασχηματισμένο με billowy λευκές κουρτίνες, έναν καταρράκτη τοίχου και ένα εξαιρετικά κατασκευασμένο μενού. Κρατήσεις ήταν διαθέσιμες στις 7 μ.μ. και 9 μ.μ., και τα γεύματα απλώθηκαν δύο ώρες. Εάν έχετε μια προτίμηση χρόνου, κλείστε το τραπέζι σας την προηγούμενη ημέρα. Το Desire είναι ένα all-inclusive θέρετρο, οπότε δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για οποιοδήποτε γεύμα. Συμπεριλαμβάνεται επίσης το αλκοόλ, αλλά αν θέλετε να απολαύσετε ένα λεπτότερο μπουκάλι κρασί ή κορυφαίες επιλογές συρταριού από το αγαπημένο σας αλκοόλ, θα πληρώσετε επιπλέον. Κάθε βράδυ ξεφορτώσαμε για ένα μπουκάλι κρασί στο δείπνο.
  2. Χαλαρώστε τον εαυτό σας (και τον σύντροφό σας) στο σπα: Τα μασάζ υπογραφής στο Desire Pearl έρχονται σε δύο ποικιλίες - αισθησιακές ή ερωτικές. Το αισθησιακό μασάζ προορίζεται να τονώσει τη σεξουαλική σας ενέργεια, αλλά αλλιώς σχεδόν αυτό που θα περίμενε κανείς σε οποιοδήποτε σπα. Το ερωτικό μασάζ περιλαμβάνει επαφή με τις ερωτογενείς ζώνες σας, αλλά εννοείται ως προοίμιο για περιπέτειες μεταξύ εσάς και του συνεργάτη σας, όχι του θεραπευτή σας.
  3. Γρήγορα σε άτακτο - αν τολμάς: Απλά περπατώντας στην αίθουσα παιχνιδιού στο Desire Pearl κερδίζει σας kudos - αυτή η αίθουσα δεν είναι για το αδύναμο της καρδιάς. Οι άνθρωποι θα έχουν δημόσιο σεξ, αλλά διαπιστώσαμε ότι ζευγάρια (και ένα τετράγωνο) έπαιζαν μεταξύ τους. Δεν υπήρξε αλληλεπίδραση μεταξύ των ομάδων και καμία ακατάλληλη πρόοδος. Πηγαίνετε να παίξετε ή απλώς να παρακολουθήσετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε και οι σύντροφοι είναι και οι δύο άνετοι με αυτό.

Desire Pearl Resort Πληροφορίες

Διεύθυνση : Costera Norte, Lote 1 Sm. 10 Mz. 26, Puerto Morelos CP 77580 Ριβιέρα Μάγια, Μεξικό

Τηλέφωνο : Κρατήσεις +52 998-848 7931 (Κάντε κράτηση τώρα)

Ιστοσελίδα : http://desirepearl.originalresorts.com/

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για Desire Pearl στο TripAdvisor

Ελέγξτε τις τιμές για Desire Maya Riviera

(Η Julie Rosien είναι ο δημιουργός της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας των γυναικών GoGirlfriend και ένας εμπειρογνώμονας ταξιδιών και κοινωνικών μέσων).