Προσιτές Ιδέες Honeymoon

Ναι, μπορείτε να έχετε ένα μήνα του μέλιτος που δεν θα σας αφήσει έσπασε

Αναρωτιέστε πώς θα έχετε την πολυτέλεια ενός μήνα του μέλιτος; Αυτές οι προσιτές ταξιδιωτικές ιδέες μπορούν να βάλουν ένα υπέροχο ταξίδι μετά το γάμο, ακόμη και σε ζευγάρια που έχουν δεσμεύσει τα μετρητά.

# 1 Προσιτό Ιδέα Honeymoon:
Κρουαζιέρα από το σπίτι

Οι κρουαζιέρες είναι διασκεδαστικές και ρομαντικές. Τα περισσότερα ζευγάρια του μήνα του μέλιτος τα αγαπούν, όχι μόνο επειδή είναι οικονομικά προσιτά, αλλά επειδή παίρνετε τόσα πολλά για τα χρήματά σας : μια καμπίνα, περισσότερο φαγητό από ό, τι θα μπορούσατε να φάτε διαθέσιμη μέρα και νύχτα, δωρεάν δραστηριότητες και ψυχαγωγία, pools και την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολλαπλές θύρες χωρίς να χρειάζεται να επανασυσκευάσετε.

Μερικές από τις καλύτερες γραμμές κρουαζιέρας για τα ζευγάρια του μήνα του μέλιτος είναι η Princess, το αρχικό "Love Boat" και το Celebrity Cruises, το οποίο έχει αφιερωμένα πατώματα spa στα νεότερα πλοία του.

Τα ζευγάρια χαμηλά σε μετρητά μπορούν ακόμα να ταλαντεύσουν ένα ταξίδι μήνα του μέλιτος? απλά επιλέξτε μια ιστιοπλοΐα με διάρκεια λίγων ημερών. Θα εκπλαγείτε πώς ακόμα και μια σύντομη "κρουαζιέρα στο πουθενά" μπορεί να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο περιποίησης. (Και ναι, αν είστε λάτρεις του σπα, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και να απολαύσετε το σκάφος σας.)

Για να κάνετε μια κρουαζιέρα μήνα του μέλιτος πιο προσιτή, οδηγείτε στο σημείο επιβίβασης . Ενώ πολλές γραμμές κρουαζιέρας ξεφεύγουν από το Μαϊάμι και το Φορτ Λόντερντεϊλ, απαιτώντας πτήση για μη κατοίκους, υπάρχουν επίσης λιμάνια κρουαζιέρας σε απόσταση οδήγησης 40% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών. Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς. Δεδομένου ότι οι περισσότερες κρουαζιέρες ξεκινούν μετά το μεσημέρι, αν φύγετε νωρίς, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για μια νύχτα σε ένα ξενοδοχείο εκ των προτέρων.

# 2 Προσιτό Ιδέα Honeymoon:
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ΓΑΜΟΣ & ΜΕΛΙ

Weddingmoons σας επιτρέπουν να έχετε τόσο γάμο και μήνα του μέλιτος σε ένα τροπικό θέρετρο τοποθεσία.

Ήταν το Sandals Resorts , το οποίο έχει τοποθεσίες στη Τζαμάικα, την Αντίγκουα, τις Μπαχάμες και την Αγία Λουκία, που διαφήμισε την ιδέα. Σήμερα πολλά θέρετρα όπως τα Σανδάλια προσφέρουν ζευγάρια που μένουν για τουλάχιστον τρεις νύχτες ένα μέτριο δωρεάν γάμο.

Ένας γάμος προορισμού δεν είναι για όλους, αλλά αν είναι σωστό για τους δυο σας, είναι ένας θεαματικός τρόπος για να έχετε τόσο ένα υπέροχο γάμο και ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος.

# 3 Προσιτό Ιδέα Honeymoon:
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΑ

Οι γάμοι συνήθως χρειάζονται μεγάλο χρονικό διάστημα για να προγραμματίσουν, όπως κάνουν και τα ταξίδια του μέλιτος. Στην πραγματικότητα, η γλυκιά πρόβλεψη ενός μήνα του μέλιτος είναι μια από τις απολαύσεις της. Αλλά αν είστε πραγματικά τσίμπημα πένες επειδή πρέπει να έχετε ένα προσιτό (ή εντελώς φτηνό) μήνα του μέλιτος, νομίζω counterintuitively. Μην βιάζεστε τα σχέδιά σας: Περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή. Τότε μπορείτε να κερδίσετε προσφορές τελευταίας στιγμής .

Αν καθυστερήσετε τον προγραμματισμό του μήνα του μέλιτος, μπορείτε να αποθηκεύσετε ευκαιρίες τελευταίας στιγμής που περιλαμβάνουν πωλήσεις ναύλων και προσφορές διακοπών. Αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να είστε ευέλικτοι . μπορείτε να ρυθμίσετε την καρδιά σας σε ένα προορισμό ή πακέτο διακοπών που ξεκινά νωρίς. Προσέξτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε το καλύτερο δωμάτιο σε ένα θέρετρο, είτε - αν και αν πείτε τη ρεσεψιόν ή τον γενικό διευθυντή ότι είστε σε ένα μήνα του μέλιτος, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα αναβαθμιστεί.

# 4 Προσιτό Ιδέα Honeymoon:
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΠΤΩΣΗ

Ένα γνωστό εμπορικό σήμα έχει πάρει πρόσφατα στην αρένα του ταξιδιού: Costco πωλεί κρουαζιέρες, πακέτα διακοπών, και ταξίδια της Disney. Επίσης πωλούν δωμάτια στο Best Western και σε πολλά εμπορικά σήματα Hyatt Hotels . Τα τελευταία περιλαμβάνουν πολυτελείς ιδιότητες Hyatt Regency και μοντέρνα μάρκα Andaz.

Εάν παραγγείλετε μέσω του Costco, μπορείτε να πάρετε το 10% από το επιτόκιο (βεβαίως, δεν υπάρχει μεγάλη διαπραγμάτευση, μπορείτε να κάνετε καλύτερα εάν έχετε μια ιδιότητα μέλους AAA). Σημειώσαμε επίσης ότι παρόλο που ο Costco ήρθε με πολύ χαμηλές τιμές κρουαζιέρας, ήταν για λιγότερο επιθυμητές καμπίνες στα χαμηλότερα καταστρώματα.

# 5 Προσιτό Ιδέα Honeymoon:
ΠΑΝΩ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Αν ακούτε την κλήση του μεγάλου ύπαιου, σχεδιάστε να περάσετε μέρος του κάμπινγκ του μήνα του μέλιτος. Προκειμένου να διανυκτερεύσετε σε ένα εθνικό πάρκο, θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό χώρο εκ των προτέρων, γι 'αυτό άλμα. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα θέλατε να κοιμάστε και να μαγειρεύετε σε εξωτερικούς χώρους, σκεφτείτε να ενοικιάσετε μια σκηνή και εξοπλισμό κάμπινγκ πριν αγοράσετε. Και για να αντισταθμίσετε το στοίχημά σας, κρατήστε τουλάχιστον μία νύχτα σε ένα ρομαντικό ξενοδοχείο όπου μπορείτε να καθαρίσετε σε ένα ντους και να κοιμηθείτε σε ένα πραγματικό κρεβάτι.

Βοήθεια προγραμματισμού για το μήνα του μέλιτος