Φεστιβάλ Τρούφας στην Ιταλία

Οι τρούφες είναι ένα κορυφαίο ιταλικό κομμάτι γεύσης και γιορτάζονται με εκθέσεις και φεστιβάλ τρούφας στην κεντρική και βόρεια Ιταλία. Η μετάβαση σε μια δίκαιη τρούφια είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τα τρόφιμα που επισκέπτονται την Ιταλία.

Οι τρούφες βρίσκονται κυρίως στις περιφέρειες του Πεδεμοντίου, του Μολίζε, της Τοσκάνης, της Ούμπριας, της Εμίλια Ρομάνια και του Le Marche. Κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο υπάρχουν πολλές εκθέσεις λευκών τρούφας που διεξάγονται σε αυτές τις περιοχές και πτώση πιάτα με λευκή τρούφα, tartufo bianco , είναι άφθονα σε αυτό το τμήμα της Ιταλίας.

Τι θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικό από το πανηγύρι σε ένα γεύμα που γίνεται με την αισθησιακή τρούφα;

Πηγαίνοντας σε μια δίκαιη τρούφα αξίζει τον κόπο ακόμη και αν δεν θέλετε να αγοράσετε τρούφες. Η μυρωδιά των φρέσκων τρούφων γεμίζει τον αέρα και υπάρχουν τοπικά τραγανά πιάτα για να δοκιμάσετε (συνήθως για πολύ λιγότερο από ό, τι θα πληρώσετε σε ένα εστιατόριο). Υπάρχουν συχνά καταστήματα διασκέδασης και παραχώρησης που πωλούν τοπικά τρόφιμα όπως τυρί, σαλάμι, μέλι και κρασί.

Φθινόπωρο Λευκό Τρούφες Εκθέσεις

Πεδεμόντιο

Τοσκάνη

Le Marche

Umbria

Emilia-Romagna

Molise

Κυνήγι Τρούφας και Εκδρομές Τρούφας:

Θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας με το κυνήγι τρούφας; Επιλέξτε Ιταλία προσφέρει αυτές τις 3 εκδρομές κυνήγι τρούφες:

Αρκετά ξενοδοχεία προσφέρουν επίσης κυνήγι με τρούφες με επιπλέον κόστος.

Στους λόφους πάνω από το Forli 'στην Emilia Romagna, οι επισκέπτες στο Al Vecchio Convento μπορούν να εγγραφούν για ένα κυνήγι τρούφας καθώς και άλλες δραστηριότητες. Στην Τοσκάνη, το Castelfalfi Resort προσφέρει κυνήγι τρούφας.