Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι μήνα του μέλιτος

Είναι ένα ταξίδι μέλιτος σωστό για σας;

Ένα ταξίδι μήνα του μέλιτος μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για ένα ζευγάρι που αγαπούν το ύπαιθρο και είναι πρόθυμοι να τυχαίνει ο καιρός. Μερικοί από τους καλύτερους λόγους για να αποφασίσετε να επιλέξετε ένα μήνα του μέλιτος κάμπινγκ είναι ότι:

Επιλέξτε έναν προορισμό για το ταξίδι σας στο μήνα του μέλιτος

Εάν δεν έχετε κατασκηνώσει πριν, είναι πραγματικά σημαντικό να προετοιμαστείτε για την περιπέτεια και να ξέρετε τι να περιμένετε. Αυτά τα άρθρα προσφέρουν βοήθεια και διορατικότητα για να την αγαπάτε σε εξωτερικούς χώρους:

Κάμπινγκ στη Βόρεια Αμερική

Αν σκοπεύετε να κάνετε κάμπινγκ στις Η.Π.Α. ή στον Καναδά, αυτά τα άρθρα μπορούν να σας δείξουν τη σωστή κατεύθυνση:

Εξυπηρετήστε τον εαυτό σας για ένα ταξίδι μήνα του μέλιτος

Αν δεν έχετε κάνει κάμπινγκ πριν (ή θέλετε να ενημερώσετε ή να αυξήσετε τα εργαλεία που έχετε ήδη), μπορείτε να ψωνίσετε για όλα όσα χρειάζεστε online. Τα βασικά είναι απλά: μια σκηνή, μια tarp, και υπνοδωμάτιο. Ακολουθούν όλοι οι αξιόπιστοι πωλητές.

Λίγα λόγια προειδοποίησης

Όσο συναρπαστικό και περιπετειώδες όσο ένας ήσυχος μήκους κάμπινγκ ακούγεται, η overnighting στο μεγάλο ύπαιθρο σίγουρα δεν είναι για όλους. Δεν υπάρχει καμία ντροπή για να πείτε στο σύντροφό σας ότι δεν είστε κομμένα ως τροχόσπιτο. Μην επιλέξετε ένα μήνα του μέλιτος κάμπινγκ εάν:

Εάν καμία από αυτές τις καταστάσεις δεν σας φλερτάρει, τότε ένα υπαίθριο ταξίδι του μέλιτος είναι ίσως μια μεγάλη ιδέα για τους δυο σας. Προχωρήστε και βάλτε τη σκηνή σας.

Glamping: Η πολυτελή εναλλακτική λύση στο κάμπινγκ

Φανταστείτε ότι κάποιος άλλος σας έθεσε τη σκηνή σας κάτω από τα αστέρια, έβαζε το κρεβάτι σας σε πολυτελή κλινοσκεπάσματα, χτίζοντας μια φωτιά για σας, μαγείρεμα ένα γκουρμέ γεύμα που έχετε ορίσει, καθαρίστε και στη συνέχεια αναχωρήστε για να απολαύσετε το υπόλοιπο βράδυ μόνο μαζί...

που είναι γκλαμπινγκ, ένα πορτραίτο για "λαμπερό κάμπινγκ".

Αν έχετε αντισταθεί στο κάμπινγκ για να αποφύγετε τα σφάλματα, τη βρωμιά, τη χρήση της φύσης ως το μπάνιο σας και να χρειαστεί να μαγειρέψετε για τον εαυτό σας, η γλάστλα θα σας πάρει σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες εντυπώσεις. Είναι ένας άνετος τρόπος για να απολαύσετε το ύπαιθρο χωρίς να βγάλετε τα χέρια σας βρώμικα.

Πολυτελή θέρετρα που διαθέτουν μεγάλες εκτάσεις γης είναι καλές προοπτικές για γλάστρες. Στο Montana's Resort στο Paws Up, για παράδειγμα, τα ζευγάρια μπορούν να διανυκτερεύσουν σε υπερμεγέθη σκηνή σε σαφάρι με κρεβάτι φτερών, μπανιέρα χαλκού για δύο άτομα, ιδιωτικό μπάνιο και κλιματισμό από τα τέλη Μαΐου μέχρι το Σεπτέμβριο. Μόνο για ενήλικες οι Honeymoon Τέντες προορίζονται για ζευγάρια που δεν χρειάζονται κανέναν άλλο γύρω, εκτός από τον μπάτλερ κάμπινγκ που παραδίδει και παρουσιάζει τα γεύματά σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια διασκεδαστική διακοπές, μπορείτε να ζήσετε έναν από όλο τον κόσμο.

Ψάξτε για την επόμενη ρουστίκ σας, ρομαντική, αλλά όχι πραγματικά τραχιά απόδραση στο Glamping.com.