Τα 3 αντικείμενα σε κάθε νέο camper χρειάζεται

Το κάμπινγκ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο. Εάν είστε νέος στο κάμπινγκ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εξοικειωθείτε με τα βασικά κατασκηνωτικά εργαλεία και τα απαραίτητα κατασκήνωσης που θα χρειαστεί να ξεκινήσετε. Χρειάζεστε ένα καταφύγιο, το οποίο θα μπορούσε να είναι μια σκηνή, καμπίνα ή RV? και χρειάζεστε ένα κρεβάτι, το οποίο θα μπορούσε να είναι ένας συνδυασμός υπνόσακων και μαξιλαριών, κρεβατιών, στρώματα αέρα και παπλώματα. Αφού επιλέξετε το καταφύγιο και το κρεβάτι σας, θα πρέπει να φάτε, το οποίο μπορεί ή δεν μπορεί να απαιτήσει μαγειρικά σκεύη.

Συνδυάστε το δικό σας αρχικό κιτ κάμπινγκ με τις συμβουλές και τις συμβουλές μας σχετικά με τα βασικά κατασκηνωτικά εργαλεία και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να πάτε κάμπινγκ για πρώτη φορά.

Ποιο εργαλείο χρειάζομαι;

Πρώτη φορά οι κατασκηνωτές ξεκινούν συνήθως ως κατασκηνωτές σκηνών, οι οποίοι επίσης αναφέρονται ως τροχόσπιτα επειδή μεταφέρουν όλες τις ανάγκες τους στο κάμπινγκ (και όχι σε ένα RV). Η πρώτη σας σκηνή δεν χρειάζεται να είναι δαπανηρή, αλλά θα πρέπει να παρέχει επαρκή προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Ομοίως, μπορείτε να βρείτε μετριοπαθείς υπνόσακους που λειτουργούν καλά. Με λίγη φροντίδα και συντήρηση τα περισσότερα εργαλεία κατασκήνωσης θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια. Και ανάλογα με τις διατροφικές σας συνήθειες δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από ένα ψυγείο, μια τσάντα από κάρβουνο και μια σπάτουλα. Μπορείτε να πάτε κάμπινγκ σε έναν προϋπολογισμό με αυτά τα τρία βασικά κάμπινγκ στοιχεία και μερικές συμβουλές.

Αντίσκοινο

Γιατί χρειάζεστε μια σκηνή; Μια σκηνή σας προστατεύει από τον άνεμο, τον ήλιο και τη βροχή. Μια σκηνή σας προστατεύει από εχθρικά υπαίθρια παράσιτα όπως μύγες, κουνούπια και μύτες.

Μια σκηνή παρέχει ένα μέρος για την αποθήκευση ρούχων και άλλων εργαλείων έξω από τις καιρικές συνθήκες. Και μια σκηνή σας προσφέρει ένα μέρος για να πάτε για λίγη ιδιωτικότητα. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό με το ύπνο κάτω από τα αστέρια, επιτρέποντας τον καιρό. Αλλά αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί πιθανώς μια σκηνή. Η επιλογή μιας σκηνής κάμπινγκ δεν είναι τόσο σκληρή όσο μπορεί να ακούγεται.

Ελέγξτε αυτά τα χαρακτηριστικά για να ψάξετε σε μια νέα σκηνή.

Τσάντες για ύπνο και υπνόσακους

Κάνοντας ένα κρεβάτι στο κάμπινγκ είναι εύκολο. Πρώτα πρέπει να έχετε κάποιο είδος padding για να σας μαξιλάρι από το σκληρό έδαφος. Υπάρχουν φουσκωτά μαξιλαράκια και διάφορα μαξιλαράκια κλειστού κυττάρου που λειτουργούν αρκετά καλά. Στην κορυφή του μαξιλαριού θα τοποθετήσετε τον υπνόσακο. Εάν είστε αρχάριος, είστε μάλλον κάμπινγκ το καλοκαίρι, οπότε δεν θα χρειαστείτε ένα ακριβό υπνόσακο. Μια ελαφριά ορθογώνια υπνόσακο θα κάνει. Εάν είναι πολύ ζεστό, μπορείτε να επιλέξετε να κοιμηθείτε πάνω από αυτό με ένα φύλλο και / ή κουβέρτα. Μην ξεχάσετε να φέρετε ένα μαξιλάρι. Οι υπνόσακοι είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικά υλικά, διαβάστε αυτό για να μάθετε πώς να επιλέξετε τον σωστό υπνόσακο για εσάς.

Camping Supplies Προμήθειες για μαγειρική

Το υπαίθριο μαγείρεμα απολαμβάνει πολλοί είτε στο κάμπινγκ είτε στο δικό σας κατώφλι. Έτσι, αν είστε σεφ κατώφλι, έχετε ήδη πολλές συνταγές για να δοκιμάσετε στο campground. Αν όχι, μπορείτε πάντα να πάρετε με ένα δροσερό ποτά, σάντουιτς και σνακ. Οι περισσότεροι δημόσιοι χώροι κατασκήνωσης παρέχουν τραπέζι ψησταριάς και πικ-νικ σε κάθε κάμπινγκ. Με μια τσάντα από κάρβουνο και μια σπάτουλα είστε έτοιμοι να κάνετε μπριζόλες, ζεστά σκυλιά και χάμπουργκερ στη σχάρα. Προσθέστε μια σόμπα προπανίου, μια κατσαρόλα και μερικά δοχεία και είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε πολλά γεύματα.

Πάρτε ένα ολλανδικό φούρνο, και τώρα μπορείτε να ψήσετε στο campground πάρα πολύ. Ανάλογα με τις μαγειρικές ικανότητες και τον εξοπλισμό σας, μπορείτε να γευματίσετε στο campground που μπορεί να ανταγωνιστεί το μαγείρεμα στο σπίτι. Για μερικές ιδέες γευμάτων, ελέγξτε αυτές τις συνταγές κάμπινγκ. και να συσκευάζονται με μια λίστα με τα βασικά στοιχεία chuckbox .

Πού να αγοράσετε εξοπλισμό κατασκήνωσης

Όταν αγοράζετε εξοπλισμό κατασκήνωσης, ελέγξτε πρώτα το Wal-Mart ή το Target. Έχουν τις καλύτερες τιμές. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το τοπικό κατάστημα αθλητικών ειδών, όπου συνήθως μπορείτε να ελέγξετε τις σκηνές που έχουν τοποθετηθεί στο πάτωμα της οθόνης. Πάρτε μέσα τους, βάλτε, και αναρωτηθείτε αν είναι αρκετά ευρύχωρο. Ελέγξτε τα βασικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω. Υπάρχουν πολλές σκηνές ποιότητας που διατίθενται στην κατηγορία τιμών των 100 έως 200 $.

Κάντε μια λίστα ελέγχου κάμπινγκ

Μια λίστα ελέγχου κατασκήνωσης θα σας βοηθήσει να θυμάστε τα βασικά στοιχεία , όπως το ανοιχτήρι κονσερβών ή την οδοντόβουρτσα σας.

Δημιουργήστε μια λίστα με τα κατασκήνωση σας και ανατρέξτε σε αυτό κάθε φορά που πηγαίνετε κάμπινγκ. Αναθεωρήστε το όπως απαιτείται. Δημιούργησα μια βασική λίστα ελέγχου φιλικών προς τον εκτυπωτή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε.