Ανασκόπηση του τουριστικού θέρετρου του Μανχάταν RV Park, Μοντάνα

Campground Review Υποβλήθηκε από Karla

Αυτή η ανασκόπηση του Campground RV Park του Μανχάταν στη νοτιοδυτική Μοντάνα υποβλήθηκε από τον αναγνώστη της Camping About Karla.

Campground: Πάρκο RV του Μανχάταν
Τοποθεσία: Μανχάταν, Μοντάνα
Τελευταία επίσκεψη: Οκτώβριος 2012
Πώς κατασκήνωση: RV

Πώς βρέθηκαν: Υπογράψτε κατά μήκος αυτοκινητόδρομου

Ανασκόπηση και περιγραφή του Campground

Περιγραφή: Καταλαβαίνω ότι είναι χειμώνας, αλλά πλήρωσα 300 δολάρια το μήνα συν 30 δολάρια για ένα σκύλο, συν ηλεκτρικό. Δεν είχα νερό ή αποχέτευση.

Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν βάλει κανένα χρήμα στην ενημέρωση τίποτα. Αλλάζουν τους κανόνες ώστε να ταιριάζουν ό, τι θέλουν, χωρίς προειδοποίηση στους κατασκηνωτές. Αφήνουν σημειώσεις στην πόρτα σας και δεν μιλούν πρόσωπο με πρόσωπο μαζί σας.

Πλεονεκτήματα, Μειονεκτήματα, Αξιοθέατα και Πρόσθετα σχόλια

Πλεονεκτήματα: κανένα.

Μειονεκτήματα: Τα πάντα. Θα έσω τα χρήματά μου και θα βρω κάπου αλλού να μείνω.

Αξιοθέατα: Δεν ισχύει.

Πρόσθετα σχόλια: Δεν θα τους έδινα 1, αλλά αυτός είναι ο μικρότερος αριθμός. Αυτός ο τόπος είναι πολύ σκιερός σε αυτό που κάνουν. Μη χάσετε τα χρήματά σας.

Βαθμολογία: 1

Πληροφορίες ταξιδιού και κάμπινγκ της Μοντάνα

Περισσότερα Πληροφορίες Montana Camping:

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πάρκο RV Manhattan στη νοτιοδυτική Μοντάνα

Βρίσκεται βόρεια του Bozeman Montana στο Interstate 90, στη νοτιοδυτική Μοντάνα, το πάρκο Manhattan RV είναι ένα ιδιωτικό κάμπινγκ που βρίσκεται κοντά στον ποταμό Gallatin.

Είναι ιδανικά τοποθετημένο για ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς την πύλη Gallatin, τη χώρα Big Sky και το Εθνικό Πάρκο του Yellowstone.

Ο κοντινός προορισμός αλιείας Four Corners είναι ένας κρατικός ιστότοπος αλιείας που βρίσκεται στον ποταμό Gallatin στη νοτιοδυτική Μοντάνα. Για να φτάσετε στην περιοχή πρόσβασης των τεσσάρων γωνιών, πάρτε την έξοδο I-90 Milepost 288 και, στη συνέχεια, πηγαίνετε τρία μίλια ανατολικά στο Δευτεροβάθμιο 346. Υπάρχει ράμπα για το καράβι μόνο για εκτόξευση. Ο κρατικός χώρος αλιείας είναι ανοικτός μόνο για καθημερινή χρήση.

Επίσης, κοντά είναι το Gallatin Forks κράτος αλιευτικό σημείο πρόσβασης που βρίσκεται έξω από το Interstate 90 στο Manhattan Milepost 288. Επικεφαλής περίπου δύο μίλια στην οδό Nixon Gulch. Ψάρεμα και βαρκάδα μπορείτε να απολαύσετε στον ποταμό Gallatin. Υπάρχει μια ράμπα για βάρκα. Ο τόπος αλιείας είναι μόνο καθημερινή χρήση. Οι τουαλέτες είναι διαθέσιμες. Δύο αγροτεμάχια σε αυτό το site. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αλιεία Montana, τα Four Corners και τα Gallatin Forks δηλώνουν περιοχές πρόσβασης σε αλιεία, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Montana Fish, Wildlife και Parks.

Το RV Park του Μανχάταν διαθέτει 32 κατασκηνώσεις RV και παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις, όπως τουαλέτες και ντους, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση, προπάνιο και εγκαταστάσεις πλυντηρίου. Το πάρκο RV και το campground έχει επίσης ένα κατάστημα για τις πειστικές σας, πουλώντας βασικά διάφορα αντικείμενα.

Κοντά στο Manhattan RV Park and Campground είναι μια αγορά αγρότη. Το Μανχάταν RV Park είναι ανοιχτό όλο το χρόνο. Οι κρατήσεις γίνονται δεκτές και συνιστώνται σε πολυάσχολους καλοκαιρινούς μήνες. Τα Walk-Ins είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

Manhattan RV Park Πληροφορίες :

Διεύθυνση: Το Manhattan RV Park βρίσκεται στο 9110 Wooden Shoe Ln, Manhattan, MT 59741

Οδηγίες: Το Μανχάταν RC Park βρίσκεται κοντά στο Interstate 90 στην έξοδο 288, βόρεια 500 ποδών στον δρόμο εξόδου προς Woodenshoe Lane, δυτικά ένα τετράγωνο από το RV Park.

Περισσότερες πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το RV Park και το Campground του Μανχάταν, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους.

Σχετικά με τις Κριτικές Campground

Οι αναγνώστες που υποβάλλουν κριτικές campground βεβαιώνουν ότι είναι ο συγγραφέας ή ο μοναδικός ιδιοκτήτης του υλικού που υποβάλλουν στο About.com. Όλες οι κριτικές είναι η γνώμη του κριτή και δεν αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του About.com, ή του εμπειρογνώμονα κάμπινγκ.