Τέσσερις τροχούς αναδυόμενος κατασκηνωτής: μοντέλο γεράκι (ή κέστρελ)

Ένα ελαφρύ και ανθεκτικό αναδυόμενο κατασκηνωτικό ποδήλατο για off-Roading

S ζεστό αναθεώρηση, απλό και απλό: Πραγματικά δεν παίρνει πολύ καλύτερα από ένα τετράτροχο τροχόσπιτο για το οδικό σας φορτηγό. Αν ψάχνετε για ένα pop-up τροχόσπιτο για να βάλετε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, Four Wheel Campers κάνουν τα καλύτερα σχέδια στην αγορά ειδικά αν σκέφτεστε το βάρος για την αποτελεσματικότητα.

Τέσσερις τροχόσπιτα είναι η καλύτερη επιλογή τροχόσπιτων για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα pop up που μπορεί να αντέξει τις πιο δύσκολες συνθήκες εκτός δρόμου και εξακολουθεί να παρέχει όλες τις ανέσεις ενός τροχόσπιτου.

Ο συνδυασμός ελαφριάς κατασκευής και ανθεκτικής αντοχής το καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές για κατασκηνωτές. Το μοντέλο Eagle είναι κατασκευασμένο για να ταιριάζει στα περισσότερα μικρά φορτηγά με μικρά κρεβάτια και είναι ευρύτερο από άλλα μοντέλα των τεσσάρων τροχών. Ωστόσο, αυτή η κριτική είναι συγκεκριμένα το παλαιότερο μοντέλο Hawk ή Kestrel που έχω στο φορτηγό μου, ελέγξτε τον οδηγό μεγέθους για να δείτε το μοντέλο του φορτηγού σας.

Τετράτροχα τροχόσπιτα υπέρ και τα κατά

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Εξερεύνηση εμπειρογνωμόνων: Τέσσερις τροχούς Pop-up Camper - Kestrel Μοντέλο

Εάν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε σε ένα τροχόσπιτο τεσσάρων τροχών, συνειδητοποιήστε ότι η αγορά σας θα καλέσει πολλούς άλλους κατασκηνωτές να προσεγγίσουν το στρατόπεδο σας και να ρίξετε μια ματιά μέσα ή ίσως να θέλετε απλώς να μιλάτε για αναδυόμενα παράθυρα για ώρες.

Οι άνθρωποι είναι περίεργοι και δικαιολογημένα θέλουν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση πριν κάνουν τη μεγάλη αγορά.

Αν ψάχνετε για ένα pop-up τροχόσπιτο για να βάλει στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, Four Wheel Campers κάνουν τα καλύτερα σχέδια στην αγορά. Το μοντέλο Eagle σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε ένα νεότερο μέσο φορτηγών και είναι το νεότερο σχέδιο του παλαιότερου μοντέλου Kestrel, το οποίο σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε ένα παλιότερο φορτηγό πλήρους μεγέθους (όπως το 2002 Toyota Tundra).

Παρόλο που η Four Wheel κάνει τα ελαφρύτερα pop-up κατασκηνώσεις στην αγορά, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την αύξηση της πίσω ανάρτησης στο φορτηγό σας για να αντισταθμίσετε το επιπλέον βάρος. Το συγκολλημένο αλουμινένιο σκελετό αλουμινίου δεν είναι μόνο ελαφρύ αλλά και κατασκευασμένο για να χειρίζεται το τραχύ οδόστρωμα εκτός δρόμου. Με ένα τροχόσπιτο τεσσάρων τροχών, μπορείτε να φτάσετε σε απομακρυσμένους προορισμούς κάμπινγκ χωρίς να ανησυχείτε για το γεγονός ότι το τροχόσπιτο σας καταρρέει.

Το μοντέλο Eagle ή Kestrel είναι έξι ίντσες ευρύτερο από άλλα μοντέλα των τεσσάρων τροχών, προσφέροντας περισσότερο εσωτερικό χώρο χωρίς υπερβολική προσθήκη εκτός χύδην. Αν και ο επιπλέον χώρος δεν είναι απαραίτητος, είναι ωραίο να έχετε το κρεβάτι να κοιμάται σε βάθος, έτσι ώστε η κουζίνα να είναι ακόμα προσβάσιμη ενώ το κρεβάτι είναι τραβηγμένο (πρωινό στο κρεβάτι!). Το χαμηλότερο διπλό κρεβάτι pullout είναι ιδανικό για επιπλέον επιχείρηση ή ένα πολυτελές κρεβάτι σκύλου.

Προδιαγραφές από τον κατασκευαστή