Ερωτήσεις Camping: Τι είναι ένα δάπεδο οβίδων;

Ρωτήσατε: τι είναι το δάπεδο μπανιέρας; Απαντήσαμε.

Αν αναρωτιέστε τι είναι το πάτωμα του μπανιέρα, όσον αφορά μια σκηνή camping, έχουμε απαντήσεις για εσάς. Μια σκηνή κάμπινγκ έχει σχεδιαστεί για να σας προστατεύει από τα στοιχεία ενώ κοιμάται στο μεγάλο ύπαιθρο. Όλες οι σκηνές σχεδιάζονται με πάτωμα μπανιέρας, ώστε η σκηνή να είναι ανθεκτική στα στοιχεία και να σας κρατά ξηρό ενώ κοιμάστε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρετε τι είναι ένα πάτωμα μπανιέρας σε μια σκηνή κάμπινγκ, έτσι δεν είναι;

Ο πρώην εμπειρογνώμονας του camping, ο David Sweet προσφέρει συμβουλές εμπειρογνωμόνων και συμβουλές για κάμπινγκ που θα σας βοηθήσουν να λάβετε αξιόπιστες αποφάσεις όταν αγοράζετε εξοπλισμό κατασκήνωσης και έτσι μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς πρόκειται να κάνει ο βασικός σας εξοπλισμός κατασκήνωσης .

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθετε για το κάμπινγκ , οπότε είμαστε ευγνώμονες για να έχουμε ειδικούς όπως ο κ. Sweet για να εξηγήσουμε περίπλοκα θέματα όπως το κάμπινγκ. τι είναι ένα πάτωμα μπανιέρας. Απλά φανταστείτε ότι μπορεί να είναι σαν μια πραγματική μπανιέρα στο σπίτι, αλλά στη σκηνή κάμπινγκ σας. Αμφιβάλλουμε ότι θα θελήσετε να κάνετε μπάνιο στην σκηνή σας, αυτό θα μπορούσε να νικήσει τον σκοπό της σκηνής. Αλλά έχετε την ιδέα. Τώρα η απάντηση.

Ερώτηση: Τι είναι το δάπεδο μπανιέρας;

Μια σκηνή είναι το καταφύγιό σας στο κάμπινγκ. Είναι όπου θα κοιμηθείτε τη νύχτα και όπου θα αποθηκεύσετε τα ρούχα σας και άλλα εργαλεία. Θα πρέπει να διαθέτει χαρακτηριστικά που θα σας προστατεύσουν από τα στοιχεία. Θέλετε να είναι αρκετά ανθεκτικό για να σηκωθείτε κάτω από θυελλώδεις συνθήκες και θα σας κρατήσει ξηρό όταν βρέχει. Εκτός από την καλή βροχή για μια στέγη, πρέπει να έχει ένα καλό δάπεδο για να το προστατεύσει από τη βροχή και τη δροσιά που συλλέγει κάτω από τη σκηνή σας. Μια σκηνή με πάτωμα μπανιέρας θα σας δώσει την καλύτερη προστασία.

Απάντηση: Μια καλή σκηνή θα έχει ένα πάτωμα μπανιέρας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εγκάρσιες ραφές που να συνδέουν το υλικό του δαπέδου. Παρόλο που οι ραφές δαπέδου θα μπορούσαν να σφραγιστούν, υποβάλλονται σε φθορά και θα απαιτούσαν συχνότερη επανασφράγιση. Ένα δάπεδο μπανιέρας παίρνει το όνομά του από τον τρόπο που το υλικό συνεχίζει μέχρι τους τοίχους περίπου έξι ίντσες, προτού να ραμμένο στους τοίχους.

Ο σκοπός αυτού είναι να διατηρούνται οι πλευρικές ραφές ανυψωμένοι έτσι ώστε να μην αγγίζουν οι ραφές το έδαφος. Ένα πάτωμα κατασκευασμένο από βαρύ πολυουρεθάνης επιστρωμένο νάιλον ταφτά ή oxford νάιλον θα παρέχει καλή αδιάβροχη προστασία.

Προσπαθήστε να κρατήσετε το εσωτερικό της σκηνής σας απαλλαγμένο από συντρίμμια. Μια σκούπα χτυπήματος έρχεται σε πρακτικό για τη σκούπισμα βρωμιά, και ένα απλό χαλί που ρίχνεται από την πόρτα σκηνής λειτουργεί καλά για να πατήσει μέσα στη σκηνή όταν έχετε βρώμικες μπότες ή παπούτσια. Πήγαινε ξυπόλητος στη σκηνή σου. Αφαιρέστε τα παπούτσια σας και τοποθετήστε τα σε αυτό το χαλί μέχρι να γυρίσετε έξω. Αυτό κρατάει τη βρωμιά από τα παπούτσια σας πάνω στο χαλί, το οποίο μπορείτε να τραβήξετε έξω για να σφίξετε.

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, χρησιμοποιήστε ένα πανί στο έδαφος κάτω από τη σκηνή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προστατέψετε το πάτωμα του τέντας από την τριβή των ραβδιών και των λίθων και προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα στεγανοποίησης κάτω από τη σκηνή σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει το πανί εδάφους λίγο κάτω από τη σκηνή σας έτσι ώστε να μην κολλήσει έξω και να συλλέξει τη βροχή που θα τρέξει ανάμεσα στο πανί εδάφους και το πάτωμα του τέντας σας.