Παζλ δωματια και σπιτια σε Albuquerque

Λύστε το παζλ και κάντε τη διαφυγή σας

Παιχνίδια παζλ, δωμάτια παζλ, σπίτια παζλ και δωμάτια διαφυγής είναι trending σε όλες τις ΗΠΑ . Το Albuquerque είναι αρκετά τυχερό να έχει αρκετές και ένα κοντινό στο Santa Fe. Καθένα προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία. Όπως οι όλο και πιο δημοφιλείς βιβλιοθήκες επιτραπέζιων παιχνιδιών, τα παιχνίδια φέρνουν τους ανθρώπους μαζί για διαδραστικές εμπειρίες που απαιτούν ομαδική εργασία. Τα παζλ σπίτια είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση και σπάσει από την οθόνη του υπολογιστή.

Τι είναι τα δωμάτια διαφυγής και τα σπίτια παζλ; Επιλέξτε ένα παζλ με ένα θέμα, εισάγετε ένα δωμάτιο με την ομάδα σας, και μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, ξεφύγετε από το δωμάτιο. Είναι μια μορφή ακραίας επίλυσης προβλημάτων που είναι πολύ διασκεδαστική. Οι ομάδες μπορεί να διαφέρουν σε μέγεθος, αλλά συνήθως είναι 2 - 6 άτομα.

Θα μπορούσε ο καθένας να αφήσει πρόθυμα να παγιδευτεί σε ένα δωμάτιο για μια ώρα; Τα δωμάτια είναι λίγο σαν παιχνίδια βίντεο, μόνο είναι πραγματική ζωή. Τα δωμάτια παζλ ξεκίνησαν στην Ιαπωνία και πήγαν στην Ευρώπη πριν φτάσουν στις ΗΠΑ

Τα δωμάτια διαφυγής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κοινωνήσετε με φίλους την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ. Οι οικογένειες και οι φίλοι μπορούν να συναντηθούν τα Σαββατοκύριακα και να λύσουν ένα παζλ μαζί. Και τα δωμάτια διαφυγής παρέχουν έναν μοναδικό τρόπο για να πραγματοποιηθεί η εταιρική οικοδόμηση. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για ιδιωτικά πάρτυ ή γενέθλια.