Η πατάτα Chip Rock στο Poway

Ζήστε αρκετό καιρό στο Σαν Ντιέγκο και δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν αρχίσετε να βλέπετε τις εικόνες που εμφανίζονται στη σελίδα των ανθρώπων του Facebook, στέκεται σε ένα λεπτό, πολύ αβέβαιο κομμάτι βράχου που ξεχειλίζει ψηλά στον ουρανό. Το εικονικό κομμάτι της γης είναι το πατάτα Chip Rock και μπορείτε να το φτάσετε με πεζοπορία επάνω Mt Woodson στο προάστιο του San Diego County της Poway, Καλιφόρνια.

Οδηγίες και πληροφορίες στάθμευσης για την εκγύμναση πατάτας Chip Rock

Το Mt Woodson Trail είναι μέρος του City of Poway Trail System και βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Poway.

Η είσοδος βρίσκεται στο 14644 Lake Poway Road. Η λίμνη Poway και το μονοπάτι Mt Woodson είναι προσβάσιμες καθημερινά από τις 6 το πρωί μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Υπάρχει ένα μεγάλο πάρκινγκ στη βάση του μονοπατιού, οπότε η εύρεση χώρου στάθμευσης δεν αποτελεί συνήθως πρόβλημα. Ενώ η πρόσβαση στο μονοπάτι είναι δωρεάν, υπάρχει μια χρέωση $ 5 για να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας ή RV ($ 2 για μοτοσυκλέτες) αν είστε μη κάτοικος της Poway. Οι κάτοικοι του Poway μπορούν να σταθμεύσουν δωρεάν. Τα τραπέζια για πικ-νικ και οι χλοώδεις περιοχές βρίσκονται δίπλα στο χώρο στάθμευσης και υπάρχει επίσης μια τουαλέτα λίγο πριν την έναρξη του μονοπατιού. Να είστε βέβαιος να το χρησιμοποιήσετε επειδή πέρα ​​από το πέρασμα ενός porta-ασήμαντος περίπου 30 - 45 λεπτά στην πεζοπορία, δεν θα έρθει σε άλλο μπάνιο.

Η πεζοπορία Chip Rock Potato είναι μια εκδρομή με κατεύθυνση προς Σαν Ντιέγκο στην κορυφή του Mt Woodson και πίσω εκεί που διαρκεί 7,5 μίλια. Το πρώτο μέρος της διαδρομής σας οδηγεί σε ένα υπερυψωμένο μονοπάτι που καμπυλώνει δίπλα στη λίμνη Poway. Θα έχετε εξαιρετική θέα στην όμορφη λίμνη και πιθανότατα θα δείτε μικρές βάρκες με ψάρεμα.

Το μονοπάτι συνεχίζει να παίρνει πιο απότομο και είναι ένας λόγος για αυτό είναι μια από τις πιο δύσκολες πεζοπορίες στο νομό του Σαν Ντιέγκο. Στην κορυφή, θα δείτε το Ροκ Πατάτας Chip. Είναι δύσκολο να χάσετε και σχεδόν πάντα υπάρχει μια σειρά ατόμων που περιμένουν να τραβήξουν την εικόνα τους πάνω στο βράχο. Ξεκινήστε την πεζοπορία το πρώτο πράγμα το πρωί για να αποφύγετε τη γραμμή.

Όταν εκεί ψηλά, να είναι ευγενικός και να χτυπήσει μόνο ένα ζευγάρι θέτει έτσι μπορείτε να κατεβείτε γρήγορα για να αφήσετε τους επόμενους ανθρώπους στη σειρά να πάρουν τη σειρά τους.

Συμβουλές ασφάλειας για πεζοπορία σε πατάτες Chip Rock

Το μονοπάτι πεζοπορίας μέχρι το Potato Chip Rock έχει πανέμορφη, ανεμπόδιστη θέα, χάρη στο ότι δεν υπάρχουν πολλά ψηλά δέντρα κατά μήκος του μονοπατιού. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να είναι πολύ ζεστό. Ακολουθούν μερικές προφυλάξεις για να παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς ενώ πεζοπορείτε στο μονοπάτι: