Αγορές στη Σαγκάη στο Hongqiao New World Pearl Market

Αν είστε αγοραστής ή ψάχνετε για κάτι ιδιαίτερο για να φέρει πίσω στο σπίτι, τότε ψώνια μαργαριτάρι είναι πιθανώς στη λίστα των πραγμάτων σας να κάνετε ενώ στη Σαγκάη. Τα μαργαριτάρια είναι μια καλή συμφωνία στην Κίνα. Επειδή υπάρχει μια μεγάλη βιομηχανία καλλιεργημένων μαργαριταριών μέσα και γύρω από τη Σαγκάη και Suzhou , οι τιμές μπορεί να είναι αρκετά καλές - αν μπορείτε να καταφέρετε να κάνετε κάποια καλή διαπραγμάτευση των τιμών.

Ψώνια στο Hongkiao New World Pearl Market

Το Hongqiao New World Pearl Market βρίσκεται έξω από το κτυπημένο τουριστικό μονοπάτι σε μια περιοχή της Σαγκάης που βρίσκεται δυτικά του κεντρικού κέντρου της πόλης.

Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε το ταξίδι έξω, είναι ένα καλό μέρος για να κάνετε όχι μόνο μαργαριτάρι ψώνια, αλλά και άλλα ψώνια σουβενίρ.

Τα καταστήματα μαργαριταριών και κοσμημάτων κυριαρχούν στους δεύτερους δύο ορόφους, αλλά ο πρώτος όροφος είναι γεμάτος με μικρούς πωλητές που πωλούν κινέζικο μετάξι, κασκόλ, μικρά κουστούμια, τσάντες και μπλουζάκια.

Περιγραφή της αγοράς

Η σπηλαιώδης τριώροφη αγορά (παρόμοια με εμπορικό κέντρο) είναι γεμάτη από αγαθά και μαργαριτάρια. Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε τσάντες με χτυπήματα, μεταξωτά κασκόλ και κινεζικά σκουπίδια. Στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο, οι πωλητές μαργαριταριών και κοσμημάτων διανέμουν τα προϊόντα τους σε τραπέζια για να τα εξετάσουν.

Θα βρείτε καταστήματα υψηλών προδιαγραφών γύρω από τις πλευρές της αγοράς σε κατάλληλα καταστήματα. Οι κατώτεροι πωλητές βρίσκονται σε πάγκους και τραπέζια ανοικτής αγοράς σε όλο το μεσαίο τμήμα της αγοράς.

Οι πωλητές πωλούν μαργαριτάρια και πέτρες και μπορούν να κάνουν ό, τι θέλετε μέσα σε λίγα λεπτά. Συζητήστε σκληρά και μην φοβάστε να φύγετε. Κάθε κατάστημα έχει σχεδόν το ίδιο πράγμα.

Εάν ανησυχείτε για την αγορά απομιμήσεων, καταλάβετε πώς να αγοράσετε μαργαριτάρια προτού να πάτε.

Διεύθυνση Αγοράς, Ώρες και Μεταφορές

Η διεύθυνση είναι 3721 Hongmei Road (虹梅 路 3721), ακριβώς έξω από Yan'an Road. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Αυτές είναι οι επίσημες ώρες, αλλά μην σοκάρεστε αν πάτε στις 8 μ.μ. και πολλοί πωλητές είναι κλειστοί.

Σας προτείνουμε να πάτε πριν τις 6 μ.μ. για να βρείτε τους περισσότερους πωλητές ακόμα ανοιχτές.

Καθώς δεν υπάρχει στάση του μετρό που είναι εξαιρετικά βολικό, το καλύτερο στοίχημα είναι να πάρετε ένα ταξί. Η περιοχή Hong Mei Road είναι ένα κομμάτι ενός ghetto expat, έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε ένα ταξί για να σας μεταφέρουμε στο κέντρο της πόλης (ή όπου και αν βρίσκεστε στην επόμενη στάση), αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας (ή όπου κι αν βρίσκεστε) συνεχίζεται) για τον οδηγό.

Μια σημείωση σχετικά με την γειτονιά

Η οδός Hong Mei, ο δρόμος στην οποία βρίσκεται η αγορά, είναι όπως προαναφέρθηκε, ένα καταφύγιο εκτόξευσης. Εάν νιώθετε σαν αυτό, θα μπορούσατε να περπατήσετε το μήκος του δρόμου για να βρείτε πολλά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια που εξυπηρετούν τον πληθυσμό των expat που ζει στην περιοχή. Υπάρχει ένα σοκάκι που ονομάζεται "street laowai" ή "ξένων δρόμος" απέναντι από την αγορά μαργαριταριών που έχει μια σειρά από δημοφιλή εστιατόρια και μπαρ μέσα. Αυτό μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να στείλετε έναν βαριέται σύζυγο, ενώ ο άλλος είναι στην αγορά ψώνια.