Μαρτίου για τη ζωή και Roe v. Wade Επέτειος ράλι στην Ουάσιγκτον DC

Κάθε Ιανουάριο, η επέτειος του Roe κατά Wade , οι Αμερικανοί συσπειρώνουν στην Ουάσιγκτον και ασκούν τις ελευθερίες τους λόγου και αναφοράς. Το Roe κατά Wade ήταν απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που αποφασίστηκε το 1973 καθιστώντας νόμιμη την άμβλωση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το θέμα της έκτρωσης και του δικαιώματος της γυναίκας να επιλέξει παρέμεινε αμφισβητούμενος και πολιτικά φορτισμένος από τότε.

Τόσο το Ράλλυ και ο εορτασμός επετείου του March for Life και Roe κατά Wade είναι ειρηνικές διαδηλώσεις και είναι οι μεγαλύτερες συγκεντρώσεις υπέρ της ζωής / υπέρ των επιλογών στον κόσμο.

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η στάση σας σχετικά με το θέμα, εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα φετινά ράλλυ.

Να φτάσετε στο National Mall και στο Ανώτατο Δικαστήριο

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε σε οποιαδήποτε μεγάλη συγκέντρωση στο National Mall είναι να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό στο National Mall είναι το Archives / Navy Memorial, η πλατεία των Δικαστηρίων, το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο και το L'Enfant Plaza.

Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό στο Ανώτατο Δικαστήριο είναι το Union Station και το Capitol South.

Η στάθμευση κοντά στο National Mall μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες περιοχές σε αυτό το δημοφιλές τμήμα της Washington DC, οπότε αν δεν είναι εφικτή η χρήση του μετρό, επικοινωνήστε με μια τοπική υπηρεσία ταξί ή χρησιμοποιήστε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας κατά παραγγελία όπως Uber ή Lyft ή μια υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων όπως η Via.

Πού να μείνετε για τα ράλι

Η διαμονή σας κοντά στο National Mall, ακόμη και σε ένα μικρό ξενοδοχείο όπως το Holiday Inn, μπορεί να σας δώσει πίσω πάνω από $ 300 ανά διανυκτέρευση. Δεδομένου ότι η Washington, DC, διαθέτει ένα μεγάλο σύστημα μετρό, ίσως θέλετε να μείνετε μακριά από το κέντρο της πόλης ή ακόμα και κοντά στο Chevy Chase, Maryland ή Tysons, Virginia, για να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

March for Life Rally, Conference και March Information

Αυτή τη χρονιά, το 45ο ετήσιο ράλι Μαρτίου για Ζωή, υπέρ της ζωής, "Love Saves Lives", πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, στο Μνημείο της Ουάσινγκτον , κοντά στη γωνία της 15ης Οδού και της Λεωφόρου Συντάγματος.

Μετά τον αγώνα, ο Μάρτιος ξεκίνησε στη λεωφόρο Συντάγματος μεταξύ 15ου και 17ου δρόμου περίπου στις 1 μ.μ. Διάφορες οργανώσεις προ-ζωής κρατούν εκδηλώσεις πριν και μετά την πορεία κάθε έτους, συμπεριλαμβανομένου ενός συνεδρίου / εκθέσεων στο Renaissance Washington DC, Downtown Hotel πριν από την πορεία .

Το συνέδριο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους εκπαιδευτές με βαθιά εκπαίδευση το ετήσιο θέμα "Love Saves Lives" για το 2018. Οι ομιλητές και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια παρέχουν εργαλεία πληροφόρησης και κατάρτισης για τους επισήμους που επιστρέφουν στο σπίτι εξοπλισμένα για να διαδώσουν το μήνυμα προ-ζωής στις κοινότητές τους.

Ο φετινός βασικός ομιλητής είναι η Stephanie Gray, μέλος της ΔΕΠ της Blackstone Legal Fellowship, όπου εκπαιδεύει τους φοιτητές του νόμου από όλο τον κόσμο για την πειθαρχημένη συζήτηση για την άμβλωση. Η Gray έχει παρουσιάσει πάνω από 800 παρουσιάσεις για τη ζωή στη Βόρεια Αμερική καθώς και διεθνώς, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Αυστρία, η Λετονία, η Γουατεμάλα και η Κόστα Ρίκα.

Εκτός από τη διαδημοτική πορεία και ράλι, η Καθολική Αρχιεπισκοπή της Ουάσινγκτον φιλοξενεί επίσης ένα ράλι και μια μαζική εκδήλωση του Μαρτίου για τη ζωή κάθε χρόνο στο Capitol One Arena.

Roe v. Wade Πληροφορίες Ράλλυ Επέτειος

Δεν υπήρχαν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το ετήσιο ράλι και εορτασμό επετείου του Roe v. Wade για το 2018. Στο παρελθόν, ομάδες προλεταριακής οργάνωσης διοργάνωσαν συγκεντρώσεις όπως ο Εθνικός Οργανισμός για τις Γυναίκες και η NARAL Pro-Choice America που συγκεντρώθηκαν στο χώρο της απόφασης, το Ανώτατο Δικαστήριο, στην 1η οδό Βορειοανατολικά, μεταξύ της λεωφόρου Maryland και της οδού East Capitol, αλλά δεν το έπραξε το 2018.