Τι είναι το Περπάτημα των Ζόμπι;

Οι περιπάτες του Zombie είναι εύκολο να συμμετάσχουν, απλά φορέστε σαν ζόμπι και πηγαίνετε!

Τα τελευταία χρόνια, βόλτες ζόμπι έχουν εισβάλει στο έθνος. Τι είναι ένας περίπατος ζόμπι; Είναι συνήθως μια δημόσια εκδήλωση, όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται σε μια αστική περιοχή ντυμένοι ως ζόμπι. Από εκεί, η ομάδα περπατά - ή σκοντάφτει και ανακατεύει και σέρνει και σβήνει - σε ένα προκαθορισμένο μονοπάτι μέσα από μια πόλη ή μια πόλη. Συχνά στο τελικό σημείο υπάρχει ένα πάρτι ή μια γιορτή αφού ολοκληρωθεί ο περίπατος.

Στο Louisville, ο πιο δημοφιλής περίπατος ζόμπι πραγματοποιείται τον Αύγουστο.

Κάθε χρόνο, οι κάτοικοι του Λούισβιλ και οι επισκέπτες συναντιούνται στη γειτονιά των Highlands. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αρχικά στα γενέθλια του Μάικλ Τζάκσον, 8/29. Χρησιμοποιώντας τους αριθμούς των γενεθλίων του Τζάκσον ως έμπνευση, ο περίπατος αρχίζει πάντα στις 8:29 μ.μ. Ο Περίπατος των Ζόμπι Λούισβιλ πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Σάββατο του Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το louisvillezombiewalk.com.

Θέλετε να συμμετάσχετε; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμφανιστείτε. Και, κατά προτίμηση, ντύνομαι.

Πώς να ντύνομαι σαν ζόμπι:

Μακιγιάζ:
Εντάξει, πόσο αηδιαστικό θέλετε να πάρετε εξαρτάται από εσάς, αλλά το κλασικό μακιγιάζ ζόμπι περιλαμβάνει τυπικά μαργαριτάρια πρόσωπα, μαύρους κύκλους κάτω από την περιοχή των ματιών, αιματηρές πληγές και δαγκώματα από λατέξ. Χρειάζεστε έμπνευση; Μιλήστε με ανθρώπους στο Caufield, είναι ειδικοί στο κοστούμι. Επιπλέον, το κατάστημα Caufield είναι γεμάτο μακιγιάζ, περούκες και πολλά άλλα.

Αίμα:
Το πλαστό αίμα είναι μια κοινή προσθήκη στα περισσότερα κοστούμια ζόμπι.

Υπάρχουν τόνοι συνταγών σε απευθείας σύνδεση, ή μπορείτε να αγοράσετε ψεύτικο αίμα σε ένα κατάστημα κοστουμιών. Επίσης, ευτυχώς, το θέατρο των ηθοποιών μοιράστηκε τη συνταγή τους για ψεύτικο αίμα αφού πολλοί κάτοικοι ζήτησαν το θεατρικό μυστικό τους. Βλέπετε, το Actors Theatre έχει μια ετήσια παραγωγή του Dracula κάθε πτώση. Έτσι, όταν πρόκειται για ψεύτικο αίμα, το κάνουν δίπλα στον κάδο.

Ρούχα:

Όταν επιλέγετε μια στολή, εξαρτάται από το είδος του ζόμπι που θέλετε να είστε. Υπάρχουν μπαλαρίνες ζόμπι, επιχειρηματίες ζόμπι, ζόμπι Elvis και πολλά άλλα. Αφού έχετε στο μυαλό σας ένα χαρακτήρα, περάστε το ντουλάπι σας για παλιά ρούχα ή πηγαίνετε στο κατάστημα αποταμίευσης. Ό, τι κι αν αποφασίσετε να φορέσετε θα είναι σχισμένο και βρώμικο, οπότε μην χρησιμοποιείτε ρούχα που σκοπεύετε να φορέσετε ξανά στην καθημερινή ζωή. Τραβήξτε τα ρούχα, πλύντε τα με ψεύτικο αίμα, τρίψτε τις στάχτες και μερικές χούφτες βρωμιά στο ύφασμα του παντελονιού, της κορυφής και των παπουτσιών σας. Μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο, αλλά με εμπιστευθείτε, θα χωρέσετε σωστά μέσα.

Εάν πονάτε στο ζόμπι και θα χάσετε το περίπατο zombie του Αυγούστου, μην ανησυχείτε, υπάρχουν και άλλα γεγονότα ζόμπι μέσα και γύρω από το Louisville. Για παράδειγμα, υπάρχουν συχνά τρεξίματα ζόμπι όπου ορισμένοι συμμετέχοντες ενεργούν το μέρος των ζόμπι και άλλοι προσποιούνται ότι είναι οι επιζώντες μιας αποκάλυψης ζόμπι. Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα ...