Εστιατόριο αναθεώρηση της πίτσας του Wick στο Highlands

Η κατώτατη γραμμή

Αυτός ο τόπος αναπηδά. Εισάγετε ό, τι μοιάζει με μια βιτρίνα, τότε συνειδητοποιήστε ότι η εγκατάσταση καταλαμβάνει πολλές αποθήκες κάτω από το μπλοκ. Αν σας αρέσει η πίτσα με μια παχιά και μαστιχένια κρούστα, θα είστε οπαδός του Wick's.

Πλεονεκτήματα της πίτσας του Wick

• Αν και είναι μεγάλο, κάθε δωμάτιο αισθάνεται οικεία και ιδιωτική
• Υπαίθρια πίτσα, προσφέρονται τόνοι σούπας
• Άνετα για οικογένειες και νέους επαγγελματίες

Μειονεκτήματα της πίτσας του Wick

• Είναι ένα απασχολημένο σημείο, το οποίο μπορεί να σημαίνει αναμονή
• Η εξυπηρέτηση εξαρτάται από το διακομιστή, έχω μεγάλη και κακή εξυπηρέτηση
• Υπάρχει σπορ στην τηλεόραση και ζωντανή μουσική στο πίσω μέρος, μπορεί να είναι δυνατά

Περιγραφή

• Εύρος Τιμών: $ 15-30 ανά άτομο
• Αποδέχεται πιστωτικές κάρτες
• Περιστασιακή ατμόσφαιρα

Εστιατόριο αναθεώρηση της αίθουσας πίτσας του Wick στο Highlands

Την περασμένη Παρασκευή, ένας φίλος και εγώ αποφασίσαμε να βγούμε έξω για μια ζεστή πίτσα. Εισήγαμε στο Wick's και ο τόπος ήταν άλμα με τις οικογένειες, ζευγάρια στις ημερομηνίες και τις ομάδες για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Κάθε δωμάτιο ήταν βουητό - υπάρχουν δύο τραπεζαρίες, ένα μπαρ με καθίσματα και ένα πίσω δωμάτιο με τραπέζια μπιλιάρδου. Το κάθισμα βρίσκεται σε βάση προτεραιότητας, αλλά υπήρξε ένας εργαζόμενος που προσπαθεί να οργανώσει τη υπερχείλιση.

Αφού περιμέναμε λίγο για ένα τραπέζι, επιλέξαμε να πάρουμε τις διαθέσιμες θέσεις μπαρ. Υπήρξε ένας τραγουδιστής / τραγουδοποιός, αλλά το επίπεδο θορύβου ήταν αρκετά χαμηλό για συνομιλία. Ο πρώτος διακομιστής που φάνηκε ήταν νέος, μόλις γνώριζε το μενού και φαινόταν ενοχλημένος από τις ερωτήσεις μας. Ευτυχώς, ο επόμενος που μας προσέγγισε ήταν φιλικός και εξυπηρετικός. Πρότεινε μπύρες και μέγεθος πίτσας, πήρα τις προτάσεις του για ποτό και επέλεξε μια μικρή χορτοφαγική πίτα.

Η πίτσα μας πήρε λίγο. Δεν μας πειράξαμε, γιατί είχαμε τη διάθεση να συζητήσουμε, αλλά αν βιάζεστε ή έχετε μια επίδειξη για να πιάσετε , ο Wick ίσως δεν είναι η σωστή επιλογή.

Η κρούστα πίτσας του Wick είναι παχιά και μασώμενη με μια παχιά σάλτσα ντομάτας ελαφρώς εφαρμοσμένη. Το λαχανικό απολάμβανε ελιές, μαύρες και πράσινες, μανιτάρια, πράσινες πιπεριές, ντομάτες και κρεμμύδια.

Ευτυχώς φάγαμε την πίτα, παραδόθηκε φρέσκο ​​και ζεστό, αρκετά ικανοποιητικό. Τούτου λεχθέντος, εάν προτιμάτε μια λεπτή κρούστα, ίσως θελήσετε να μπείτε στο Come Back Inn.

Υπάρχουν επιλογές για όλους στο Pizza Parlor του Wick, συμπεριλαμβανομένης μιας πανίσχυρης κρεατομηχανής, ενός σπανάκι alfredo και, φυσικά, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας πίτσα. Υπάρχουν σαλάτες (κήπος, σεφ, σπανάκι και κοτόπουλο) μαζί με ορεκτικά (φτερά, quesadillas, προσφορές κοτόπουλου και παραγεμισμένα βρασγάκια). Αυτά τα στοιχεία είναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε το γεύμα για ένα μεγάλο τραπέζι, για να απολαύσετε τα μικρά παιδιά που τρώνε έξω , ή ως επιλογή για όσους δεν έχουν τη διάθεση για πίτσα.

Το Σαλόνι Πίτσα του Wick
975 Baxter Ave.
(502) 458-1828
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Ωρες:
Mon.-Thur. 11 π.μ.-11 μ.μ. Παρ. 11 π.μ. - 2 π.μ. Σαβ. 12 μ.μ. - 2 π.μ. Κυριακή: 12-10 μ.μ.
Το μπαρ λειτουργεί μέχρι τις 4 το πρωί, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ενδιαφέρεστε για το Wick's Pizza Salon αλλά δεν ζείτε στα Highlands; Υπάρχουν και άλλες τοποθεσίες.

Άλλες τοποθεσίες

Wick's Pizza Goose Creek
2927 Goose Creek Rd.
(502) 327-9425

Το Σαλόνι Πίτσα του Wick
2301 Ποταμός Rd.
(502) 259-9113

Το Σαλόνι Πίτσα του Wick
12717 Shelbyville Rd.
(502) 254-1998

Το Σαλόνι Πίτσα του Wick
9700 Bluegrass Pkwy.
(502) 409-4257

Το Σαλόνι Πίτσα του Wick
225 State St., New Albany, ΙΝ
(812) 945-9425

Εκσυγχρονίζω!!
Σε μια άλλη επίσκεψη στο Wick's στο Baxter, παρατήρησα μια λεπτή επιλογή κρούστας που βρίσκεται κάτω από τις πίτες ειδικότητας. Ονομάζεται το "The Boss 'Favorite" - μία λεπτή πίτσα με σπάτουλα 14 ", ελαφρώς σκεπασμένη και ελαφρώς επικαλυμμένη με την επιλογή σας από 3 γαρνιτούρες και πασπαλισμένη με τυρί." Όπως μπορείτε να μαντέψετε, από τη στιγμή που το ανεβαίνω, αυτή η λεπτή επιλογή κρούστας το νέο μου αγαπημένο ... Ω, και κάτι άλλο που αξίζει να αναφερθώ, καθώς ήμουν εκεί για να παρακολουθήσω μια μπάλα, είναι ότι κάθε περίπτερο στη μεσαία τραπεζαρία έχει τη δική του τηλεόραση, σωστή, μία ανά καμπίνα.