Ποια εστιατόρια προσφέρουν δωρεάν γεύματα για παιδιά;

Λούισβιλ εστιατόρια που χαρακτηρίζουν τις μέρες όπου τα γεύματα των παιδιών είναι δωρεάν

Όταν οι οικογένειες βγαίνουν για φαγητό, μπορεί να είναι δύσκολο να πάρεις ολόκληρη την συμμορία. Όχι μόνο μπορεί να είναι ακριβός, αλλά οι γονείς διστάζουν επίσης επειδή μερικά παιδιά θα έχουν δύο πατάτες ενώ άλλοι θέλουν να παραγγείλουν ολόκληρο το μενού. Ευτυχώς, υπάρχουν εστιατόρια που έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα με τα παιδικά γεύματα. Προστέθηκε το μπόνους; Σε ορισμένες μέρες, τα εστιατόρια που βρίσκονται κάτω από τα τροφοδοτούνται ακόμα και τα παιδιά δωρεάν. Οι προωθήσεις μπορούν να αλλάξουν, να καλέσουν εκ των προτέρων για να επαληθεύσουν ότι οι ειδικές εξακολουθούν να συμβαίνουν και ποιες είναι οι καθορισμένες ώρες.

Η πόλη του Bard
Κρατήστε τα δολάρια σας τοπικά και εκμεταλλευτείτε ακόμα μια βραδιά όπου τα παιδιά τρώνε δωρεάν. Όχι μόνο ένα εστιατόριο, The Bard's Town διαθέτει ζωντανές εμφανίσεις επίσης. Μερικές από τις παραστάσεις μπορεί να είναι φιλικές προς την οικογένεια, οι περισσότερες δεν είναι. Την Τρίτη, το Bard προσφέρει δωρεάν γεύματα σε παιδιά ηλικίας 10 ετών και νεότερων. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουπόνι και οι ενήλικες πρέπει να παραγγείλουν ορισμένα στοιχεία του μενού για να είναι έγκυρη η προσφορά.

Βόειο κρέας του Brady's
Την Τρίτη, τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και νεότερων τρώνε δωρεάν στο Beef O Brady's. Το παιδικό μενού αναδεικνύει τυρί, tacos, quesadillas και άλλα. Οι περισσότερες τοποθεσίες διαθέτουν και αίθουσα παιχνιδιών. Επικοινωνήστε με την τοποθεσία που θέλετε να επισκεφθείτε για ώρες και λεπτομέρειες.

Το κατάστημα τροφοδοσίας του Mark
Απαίτηση κάποιου μπάρμπεκιου; Λοιπόν, συγκεντρώστε την οικογένεια την Τρίτη και κατευθυνθείτε προς τον Mark. Αυτή είναι η νύχτα τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και νεότεροι τρώνε δωρεάν. Άκουσα ότι η συμφωνία είναι για δύο παιδιά ανά ενήλικο γεύμα που αγοράσατε, αλλά καλέστε το τοπικό φαρμακείο σας για να μάθετε!

Η ιρλανδική παμπ Molly Malone
Τις Δευτέρες νύχτες, τα παιδιά 12 και νεότεροι τρώνε δωρεάν στο Molly Malone's στα Highlands.

Βράστε το Ν
Εδώ είναι ένα για το Σαββατοκύριακο. Τα Σάββατα και τις Κυριακές, παραγγείλετε ένα δωρεάν γεύμα από το μενού του παιδιού για κάθε $ 8 άλλων αγορασμένων αντικειμένων. Με ένα παιδικό μενού που περιλαμβάνει σκυλιά καλαμποκιού, μήλα, σάντουιτς με τυρί στη σχάρα και άλλα, αυτή είναι μια στάση που απευθύνεται στα περισσότερα παιδιά.

Taco Punk
Προχωρήστε στο trendy Market Street την Τρίτη και τα παιδιά τρώνε δωρεάν! Ένα παιδικό γεύμα ανά ενήλικα.

Tom + Chee
Τα παιδιά τρώνε δωρεάν την Τρίτη. Μέχρι δύο παιδικά γεύματα προσφέρονται όταν αγοράσετε ένα πλήρες γεύμα σύνθεσης.

WW Cousins
Συχνά ονομάζεται το σπίτι στα καλύτερα χάμπουργκερ στο Λούισβιλ, το WW Cousins ​​σερβίρει δωρεάν παιδικά γεύματα μετά τις 4 μ.μ. τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στο παιδικό μενού, τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν από ένα μπιφτέκι, χοτ-ντογκ, σάντουιτς κοτόπουλου ή τυρί στη σχάρα, όλα σερβιρισμένα με πατάτες και ένα ποτό.

Αγορά ολόκληρων τροφίμων
Φιλοξενώντας μια οικογενειακή βραδιά την Πέμπτη, το Whole Foods προσφέρει δωρεάν παιδικά γεύματα από τις 5-7 μ.μ. Συχνά, η αγορά διαθέτει επίσης παιχνίδια για παιδιά καθώς και ζωντανή μουσική, σίγουρα για να κρατήσει όλη την οικογένεια διασκεδάσει.

Γεμάτο νόστιμο φαγητό και ψάχνετε κάτι να κάνετε; Δείτε τα κορυφαία 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Λούισβιλ με τα παιδιά .