Ιουνίου στις ΗΠΑ

Από τις φεστιβάλ Blues μέχρι την εβδομάδα των εστιατορίων, εδώ είναι τα κορυφαία γεγονότα τον Ιούνιο.

Ο Ιούνιος ξεκινάει την καλοκαιρινή περίοδο και ο καιρός σε συνδυασμό με τις διακοπές που συμβαίνουν το κάνουν ένα δημοφιλές μήνα για ταξίδια. Τα σχολεία αφήνουν το διάλειμμα και πολλοί άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να ταξιδέψουν και να απολαύσουν τον ωραίο καιρό. Εδώ είναι τα φεστιβάλ και τα γεγονότα που συμβαίνουν κάθε Ιούνιο στις ΗΠΑ.

21 Ιουνίου: Θερινό ηλιοστάσιο. Το ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την επίσημη πρώτη μέρα του καλοκαιριού και, στο βόρειο ημισφαίριο, τη μεγαλύτερη ημέρα του έτους.

Μετά την 21η ημέρα, οι μέρες αυξάνονται σταδιακά μέχρι το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου, όταν οι νύχτες είναι εκεί μεγαλύτερες. Στη συνέχεια, ο κύκλος αρχίζει ξανά.

Οι άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει και γιόρτασαν την ημέρα από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων. Το ηλιοστάσιο ήταν η αρχή του ελληνικού ημερολογιακού έτους και το έβαλαν σε μέρα με τα φεστιβάλ. Σήμερα, τα μέρη σε όλες τις ΗΠΑ γιορτάζουν με παρελάσεις, πάρτι και μουσική. Η Νέα Υόρκη υιοθετεί μια διαφορετική προσέγγιση και φιλοξενεί μια ετήσια μέρα γιόγκα "Mind over Madness" με δωρεάν μαθήματα στην Times Square που συμβαίνουν από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα. Στη δυτική ακτή, το Santa Barbra γιορτάζει με τριήμερο φεστιβάλ. Κάθε χρόνο έχει ένα διαφορετικό θέμα και οι άνθρωποι βγαίνουν να χορεύουν να ακούν μουσική και να βλέπουν τις δημόσιες εγκαταστάσεις τέχνης που διατίθενται ειδικά για την εκδήλωση.

Πρώιμα - μέχρι τα μέσα Ιουνίου: Φεστιβάλ του Σικάγο Blues. Μια ευκαιρία να δούμε τα Blues στην πόλη που το έκαναν δημοφιλές, το Chicago Blues Festival είναι ένα δωρεάν μουσικό γεγονός κάθε Ιούνιο που διαθέτει τοπικούς αλλά και διεθνώς γνωστούς τζαζ, μπλουζ και ροκ καλλιτέχνες.

Πραγματοποιείται στο υπαίθριο πάρκο Grant σε διάστημα τριών ημερών και απλώνεται σε πολλαπλά στάδια σε όλο το πάρκο. Το μεγαλύτερο ελεύθερο μπλε φεστιβάλ στον κόσμο, αντλεί μεγάλα ονόματα όπως ο Fred Wesley και η Shemekia Copeland. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εκδήλωση προσελκύει πολλούς ανθρώπους, έτσι ώστε να προετοιμαστείτε για μεγάλες γραμμές και πλήθη.

Αν έρχεστε από έξω από την πόλη, φροντίστε να κάνετε κράτηση για ξενοδοχεία ή εστιατόρια εκ των προτέρων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πόλεις μουσικής της Αμερικής .

14 Ιουνίου: Ημέρα σημαίας. Αν και δεν είναι ομοσπονδιακές διακοπές, η Ημέρα σημαίας γιορτάζει την ημέρα που ο Γιώργος Ουάσιγκτον και οι υπόλοιποι Ιδρυτές Πατέρες έκαναν ένα ψήφισμα που χαρακτήρισε επίσημα τα αστέρια και τις ρίγες που γνωρίζουμε σήμερα ως αμερικανική σημαία. Ανακοινώθηκε επισήμως μια ημέρα αναγνώρισης από τον πρώην Πρόεδρο Woodrow Wilson το 1916. Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να κρεμάσουν τη σημαία έξω από τα σπίτια τους και πολλές επιχειρήσεις θέτουν τις σημαίες έξω για εορτασμούς. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διακοπές των Ημέρα της Σημαίας από τον Οδηγό του Σχετικά με το Στρατιωτικό των ΗΠΑ.

Τρίτη Κυριακή του Ιουνίου: Ημέρα του Πατέρα. Ημέρα του Πατέρα είναι μια μέρα για να γιορτάσουμε τους μπαμπάδες και τους γονείς. Έγινε επίσημη αργία το 1972 και συνήθως δαπανάται με κάρτες, οικογενειακές βάρκες και οικογενειακές εκδρομές όπου και ο μπαμπάς θέλει να πάει .

Τέλη Ιουνίου / αρχές Ιουλίου: Εβδομάδα Εστιατορίων στη Νέα Υόρκη. Ένας καλός λόγος που πολλοί τουρίστες που συρρέουν στη Νέα Υόρκη είναι για το δείπνο παγκόσμιας κλάσης. Δύο φορές το χρόνο, για δύο εβδομάδες από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο και δύο εβδομάδες από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο, οι λάτρεις των τροφίμων έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης για μια τιμή σταθερής τιμής.

Εστιατόρια σε όλο το Μανχάταν και το Μπρούκλιν συμμετέχουν, έτσι θα έχετε πολλές επιλογές σε ατμόσφαιρα και κουζίνα για να διαλέξετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει ένα τραπέζι νωρίς. Οι Αμερικανοί και οι επισκέπτες του κόσμου αγαπούν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα κουζίνα για μια συμφωνία και τα τραπέζια τείνουν να κάνουν κράτηση γρήγορα. Εάν είστε foodie, ο σχεδιασμός του ταξιδιού σας στην πόλη της Νέας Υόρκης γύρω από το Restaurant Week είναι ένα όχι-brainer. Μάθετε περισσότερα για την Εβδομάδα Εστιατορίων της Νέας Υόρκης από τον οδηγό της εταιρείας για το ταξίδι της Νέας Υόρκης Δείτε επίσης Ιούλιο στις ΗΠΑ .