Η κυριαρχία των βασιλιάδων είναι όλα σχετικά με τις συγκινήσεις του Roller Coaster

Θεματικό Πάρκο Βιρτζίνια

Σίγουρα, η περιοχή Planet Snoopy είναι αξιολάτρευτη και το πάρκο προσφέρει άφθονη διασκέδαση για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και τα επίπεδα αγάπης. αλλά ο βασιλιάς κυριαρχία είναι κατά κύριο λόγο για τις συγκινήσεις. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα θεματικά πάρκα με τον μεγαλύτερο αριθμό κυλίνδρων σε όλο τον κόσμο . Κραυγές προέρχονται από κάθε γωνιά του πάρκου, καθώς οι αναβάτες αμφισβητούν το άγριο οπλοστάσιό του, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις ψηλότερες μηχανές συγκίνησης στον κόσμο.

Παρουσιάστηκε το 2010, ο Intimidator 305 φθάνει σε ύψος 305 ποδιών, πέφτει σε απίστευτα απότομη κλίση 85 μοίρες (ακριβώς ντροπαλός κατ 'ευθείαν κάτω) και επιταχύνει σε ταχύτητες τήξης του προσώπου. Ο θρύλος του Dale Earnhardt (ο οποίος είχε το ψευδώνυμο "The Intimidator") με θέμα το αγωνιστικό αυτοκίνητο, το πανηγύρι είναι για την τρελή ταχύτητα και τις έντονες δυνάμεις του G.

Ο βασιλιάς Dominion έχει ένα εντυπωσιακό τρίο των ξεκίνησε σουβέρ. Το ηφαίστειο, το The Blast Coaster χρησιμοποιεί μαγνητική επαγωγή για να φιδούν οι αναβάτες μέσα και έξω από ένα λιωμένο βουνό. Ανυπόστατη από την πίστα, το ανεστραμμένο coaster διαθέτει δύο εκτοξεύσεις και φτάνει σε εντυπωσιακές ταχύτητες 70 mph.

Η ουρά για την εσωτερική εκτόξευσα περιπέτεια, Πτήση του Φόβου, αιώνια μέσα από ένα ιπτάμενο πιατάκι. Η ίδια η διαδρομή δεν κάνει πολλά για να πει κανένας είδους ιστορία. Όπως και το Rock 'n' Roller Coaster της Disney , έχει μια γρήγορη εκτόξευση στο σκοτάδι που είναι μια άγρια ​​βιασύνη. Αλλά μετά από επιτάχυνση στα 54 μίλια / ώρα, η σύντομη βόλτα πετάει έξω.

Το πάρκο προσφέρει επίσης Back Lot Stunt Coaster, μια οικογένεια που ξεκίνησε το coaster με θέμα τα ειδικά εφέ Hollywood.

Μεταξύ των άλλων κυνηγών του Kings Dominion είναι το Twisted Timbers, ένα υβριδικό μοντέλο ξύλου και χάλυβα που άνοιξε το 2018. Όπως έχει κάνει και με άλλα παλιά ξύλινα σκεύη, ο κατασκευαστής βόλτα Rocky Mountain Construction διατήρησε μεγάλο μέρος της ξύλινης βάσης του παρελθόντος Hurler Coaster, έσπασε τις παραδοσιακές ξύλινες διαδρομές του, επαναπροσδιόρισε τη διαδρομή και πρόσθεσε την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σιδηρόδρομο IBox της εταιρείας.

Το 2018, το πάρκο μετονομάστηκε επίσης στο παλιό του σχολείο, το δίδυμο αγωνιστικό ξύλο που ήταν γνωστό ως Rebel Yell στο "Racer 75" (μετά το έτος που άνοιξε για πρώτη φορά.) Το τρίτο ξύλινο coaster του πάρκου Grizzly είναι ένα διπλό out- πίσω βόλτα μέσα σε ένα πυκνό δάσος δέντρων. Ενώ το φυσικό περιβάλλον για Grizzly είναι μεγάλη, η διαδρομή του είναι βόλτα ως επί το πλείστον λείψανα.

Άλλες σημαντικές διαδρομές περιλαμβάνουν το Delerium, ένα swinging εκκρεμές, Drop Tower, μια περιστροφική ελεύθερη πτώση που ανεβαίνει πάνω από 300 πόδια, και WindSeeker, μια βόλτα με ταλάντευση που ανεβαίνει 301 πόδια στον αέρα. Οι ελαφρώς λιγότερες εκφοβιστικές βόλτες περιλαμβάνουν τον καταδυτικό κόμβο του Shenandoah Lumber Company, το Boo Blasters στο Boo Hill και το Πύργο του Άιφελ, ένα φαξ του πρωτότυπου του Παρισιού με μια αίθουσα παρατήρησης στην κορυφή των 315 ποδιών.

Οι μακριές γραμμές και οι ζεστές μέρες δεν κάνουν σπουδαίους καλόγερους, και το δημοφιλές Kings Dominion μπορεί να γίνει πολύ γεμάτο. Μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε τις καθημερινές, κατά τη διάρκεια των καιρικών συνθηκών, ή εκτός εποχής για να αποφύγετε κουραστικά περιμένετε (ειδικά για το ηφαίστειο με αργό φορτίο). Αν καταλήξετε να επισκεφθείτε σε μια γεμάτη μέρα, σκεφτείτε να ξεκουραστείτε για το Fast Lane, το πρόγραμμα παράκαμψης του πάρκου. Υπάρχει επιπλέον χρέωση πάνω από το κανονικό κόστος εισόδου.

Ενώ το πάρκο νερού Soak City συμπεριλαμβάνεται με την είσοδο στο Kings Dominion και ακούγεται σαν να ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε σε μια ζεστή μέρα, δεν διαθέτει πολλά αξιοθέατα και τείνει να γίνει πολύ γεμάτο όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει.

Τοποθεσία και πληροφορίες εισόδου

Doswell, VA (κοντά στο Richmond, VA και Washington, DC). Η φυσική διεύθυνση είναι 16000 Theme Park Way. I-95 έως Exit 98 στο Doswell. Kings Dominion βρίσκεται 20 μίλια βόρεια του Ρίτσμοντ, VA και 75 μίλια νότια της Ουάσιγκτον, DC.

Τα εισιτήρια στο θεματικό πάρκο περιλαμβάνουν είσοδο στο παρακείμενο υδάτινο πάρκο Water Works. Οι μειωμένες τιμές για τα παιδιά κάτω των 48 ετών και οι ηλικιωμένοι (62+) 2 και κάτω είναι δωρεάν, ενώ τα εισιτήρια και τα ειδικά εισιτήρια, όπως τα διήμερα εισιτήρια, είναι συχνά διαθέσιμα στο διαδίκτυο. , και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα Kings Dominion.

Τι να φάτε;

Ο συνηθισμένος ύποπτος πάρκο ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων των franchisees για γρήγορο φαγητό όπως το Subway και το Panda Express, καθώς και τα σπιτικά είδη γρήγορου φαγητού που προσφέρουν τηγανητά κοτόπουλο, πίτσα και πατάτες είναι διαθέσιμα. Οι πιο ενδιαφέρουσες επιλογές είναι το Surfer Joe, ένα εστιατόριο με θαλασσινά με αντικείμενα όπως η γαρίδα Po'Boy, η μπάρμπεκιου, η Wayside Grill και το Mac Bowl, το οποίο προσφέρει εξατομικευμένα πιάτα mac-n-cheese.

Την άνοιξη, ο Kings Dominion παρουσιάζει την γεύση της Βιρτζίνια, ένα φεστιβάλ τροφίμων που περιλαμβάνει πιάτα εμπνευσμένα από το κράτος μαζί με τοπικές μπίρες βιοτεχνίας.